Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kaydirigubbakcemile3canım bende aynen senin hesap geçen ay hamiş kalsaydım evlilik yıldönümmüzde olacak mayıs ayında kalsaydım eşimin doğum gününe denk gelecekti
ilkbahar bitti yaz geldi yaz bitti kışlar geldi
bu ikinci kışım senağlama
aylar yılları kovaladı ama ben hala bebeğimi alamadım göbüşüme bilee
allahım tez zamanda hepimizin gönlüne göre evrsin inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

beraber hamile kalmayı istediğim bi komşum vardı o benden sonra istedi hamile kaldı bu hafta doğum yaptı ben hal bekle bekle beklee
allahım sabır verrrsenağlama

kızlar ben çıkıorum..
herkese hayırlı bi akşam dilioum...
dualarımdan eksik etmicem sizleri...

Yaaa bende Aslan burcu bebek yapmayı çooook istedim ama maalesef kaçırdım o şansı... Eşim da bende Ağustos doğumluyuz bu ay hamiş olabilseydim Ağustosta olacaktı doğum ama ne yazıkki olmadı.Demekki bebişimin nasibi başka ay olacak. Olsun.Yeter ki tez zamanda gelsin bebişim.

bende hesapladım tabiki gayecim eğer hamileysem aslan burcu olacak allah nasip ederse ben aslan burcunu hiç bilmem nasıldır özellikleri bende geçen ay istedim benim gibi yengeç olcaktı ama olmadı olsunda ne olursa olsun bebişim.....

ben de bıraktım artık hangi ay doğacak hangi güne denk gelecek hesaplarını.. yeterki sağlıklı sıhhatli olsun, gelsin karnıma konsun, bende tadayım annelik duygusunu hihoyyyt
allah herkesin gönlüne göre versin...:Saruboceq:

Kızlaaarr facebookta olan var mı? bana özelden isim soyad msj atın da sizi ekleyeyim faceden :) hihoyyyt

sana katılıyorum canımm
yeter ki gelsin bebişimiz

iş yorgunluğu
bugün pürüz işlerle başladım
şimdi patron yanında birirle vır vır konuşuyor başım şişti
baydılar yaniii
evime gitmek istiyorummmmm

evet ablacim allaha sukurler olsun ki gectim sinavi ve bu ayin16 sinda dil diplomasi torenim var cok mutluyum artik meslek okuluna baslayabilmem icin onumde hic bi engel kalmadi (eger polisligi secersem pasaport problemim var ama baska bi meslek secersem direk baslayabiliyorum cunku polis olabilmek icin hollanda vatandasi olmam lazimmis).....

aysellimcim beni simdilik tarihsiz birakabilirsin tatlim,,,suanda bebek isini beklemekden ve ugrasmakdan cok skldigim icin askiya aldim kafamda,,,korunmuyorum ama istemiyorumda oyuzzden herangi bi gun takibimde yok hayatim,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…