- 19 Ekim 2009
- 6.368
- 2
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #8.921
amin canım amin ya =) bende pko luyum malesef adetlerin peryotları nasıl?
ewet ya ben stres yaptıkça eşim benden fena oluyor normaldeki performansı yarıya iniyor resmen kaydirigubbakcemile3
amiiiiiinnnn amiiinn.....
üff bide eşler işin içine girdimi durum dahada stresli bi hal alıo...
böleeee ne diceksin die gözünün içne bakmıolarmı gelde strese girme....
amiiiiiinnnn amiiinn.....
üff bide eşler işin içine girdimi durum dahada stresli bi hal alıo...
böleeee ne diceksin die gözünün içne bakmıolarmı gelde strese girme....
slm kızlar a.s.
topikleri gezerken sizede bi slm vereyim dedim :1hug:
hoşigeldin nasılsın bakalım
iyiyim canım ya ne olsun bekliyoruz bakalım sizlerde neler var canım senin adet olmana da çok üzüldüm pek yazmıyorum ama sık sık girip sizleri takip ediyorum hamiş varmı diye napim hamiş haberi alınca gerçekten çok seviniyorum inşallah en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz kızlar :Saruboceq:
kızlar aranızda pco olan varmı???
evet şekerim ben varım =) pko olmak bi ayrıcalık artık böyle düşünmeye başladım :dance:
amin canım hoşgeldin buyrunnnnnnnnn
ayy canım alemsin...
bende pcoyum yafff...
senin adet periyodun nasıl canım...
ve kilo alma ,tüylenme ,saç dökülmesi gbi şikayetlerin varmı??
varya burda medeniyetten uzak kaldık o zaman kaybına bile razıyım sinema olsun da nankörlük yapma bakiyimayy uykum geldi çay içiyorum uykum açılsın diye
ekakal; var mı bi gelişmeee?
dün kızlar 2012 e gittim açıkçası pek beğenmedim
boşa zaman kaybı olmuş oldu
benim adet dönemimi ben bile anlamıyorum ki olmuyorum şekerim =)) 40 gün sürüyo gecen ay duphaston kullandım öyle oldum, dkhapını bıraktıktan sonra saçlarım bidökülmeye başladı amannn dedim kel kalıcam kesin sonra ögrendim hapı bıraktıgım içinmiş ama dökülenler yerine geliyomus soradan hamile kalınca hersey düzene giriyomuş. Kilo problemim yok hamdolsun ya tüylenmede yok
bnde adetlerim oldukça düzenliydi..
ama son 2 ayda sapmış bulunmkatayım..
hatta geçen ay adet olamadımda doktor farlutal verdi...
varya burda medeniyetten uzak kaldık o zaman kaybına bile razıyım sinema olsun da nankörlük yapma bakiyimklava: