Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kızlaaarrr çok özledim yaa sizlerii.. sonunda sitedeki sorunlar çözülüyor fakat bu seferde benim gündemim çok dolu. 2 gündür evde değildim kayınvalidemde kaldık eşimin arkadaşının nişanı vardı.Kuzenim kıbrıstan geldi onu doktora falan götürdüm.Geçen akşam da misafirler vardı.
Ancak şimdi bakabildim internete.Geçmişi okumadım birisi bana kısaca özet geçsin lütfen.neler oldu bitti 3 günde?

amin canım amin ya =) bende pko luyum malesef adetlerin peryotları nasıl?

benim periyotlar çok değişken... benneyaptımki sürekli diane 35 kullanıyordum. o zaman tabi düzenli oluyordu hap sayesinde.. korunmayı bıraktığım an 3 ay adet olmadım.. dr polikistik overi gebelik isteyip istemeyişime göre tedavi ediceğini söyledi.. bende istediğimi söyledim. 9 aydır 30-32 günde bir adet oluyorum. ama kendiliğinden mi oluyor yoksa bu süre içinde kullandığım klomenler yüzündenmi oluyor bilemiyorum...

amiiiiiinnnn amiiinn.....
üff bide eşler işin içine girdimi durum dahada stresli bi hal alıo...
böleeee ne diceksin die gözünün içne bakmıolarmı gelde strese girme....
ewet ya ben stres yaptıkça eşim benden fena oluyor normaldeki performansı yarıya iniyor resmen kaydirigubbakcemile3

amiiiiiinnnn amiiinn.....
üff bide eşler işin içine girdimi durum dahada stresli bi hal alıo...
böleeee ne diceksin die gözünün içne bakmıolarmı gelde strese girme....

aynen katılıyorum sana şekerim
eşim bu regl oldum diye üzülünce
bende suç var dedi sürekli soruyorum sana dedi

bizde 7 aydır düşünüoruz ...
eşim geçenlerde bi problemmi var acaba.
neden olmuor diince gözlerim dolu dolu üzülmekle beraber azarladım..
lütfen bida böle söleme dedim..
bendeki stres almış başını gidio zaten..
snede böle yapıp durumumu dahada zorlaştırma dedim..
garibim dediğine diicene pişman oldu...
ogün bgndür ağzını açamıo...

arkadaslar kılo problemı gecmıs konuda da bısey sormak ıstıyorum
su tıtresımlı kemerlerden kullanıyorumm bolgesel sorunum oldugu ıcın basen bolgesınde cok faydasını gordum fakat sızce hamıleysem ters etkısı olur mu ne dersınız bugun yarın adet beklıyorum ya yapmasam mı acaba

hoşigeldin nasılsın bakalım

iyiyim canım ya ne olsun bekliyoruz bakalım sizlerde neler var canım senin adet olmana da çok üzüldüm pek yazmıyorum ama sık sık girip sizleri takip ediyorum hamiş varmı diye napim hamiş haberi alınca gerçekten çok seviniyorum inşallah en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz kızlar :Saruboceq:

amin canım hoşgeldin buyrunnnnnnnnn

gaye canım hosgeldin özlettin kendini henüz bi hamiş haberimiz yok yeni katılan arkadaşlarımız var, gökçe ve pınarın hamileligi iyi gidiyo maşallah. Sebinim grip olmuş

ayy uykum geldi çay içiyorum uykum açılsın diye
ekakal; var mı bi gelişmeee?

dün kızlar 2012 e gittim açıkçası pek beğenmedim
boşa zaman kaybı olmuş oldu

ayy canım alemsin...
bende pcoyum yafff...
senin adet periyodun nasıl canım...
ve kilo alma ,tüylenme ,saç dökülmesi gbi şikayetlerin varmı??

benim adet dönemimi ben bile anlamıyorum ki olmuyorum şekerim =)) 40 gün sürüyo gecen ay duphaston kullandım öyle oldum, dkhapını bıraktıktan sonra saçlarım bidökülmeye başladı amannn dedim kel kalıcam kesin sonra ögrendim hapı bıraktıgım içinmiş ama dökülenler yerine geliyomus soradan hamile kalınca hersey düzene giriyomuş. Kilo problemim yok hamdolsun ya tüylenmede yok

ayy uykum geldi çay içiyorum uykum açılsın diye
ekakal; var mı bi gelişmeee?

dün kızlar 2012 e gittim açıkçası pek beğenmedim
boşa zaman kaybı olmuş oldu
varya burda medeniyetten uzak kaldık o zaman kaybına bile razıyım sinema olsun da nankörlük yapma bakiyim klava:

bnde adetlerim oldukça düzenliydi..
ama son 2 ayda sapmış bulunmkatayım..
hatta geçen ay adet olamadımda doktor farlutal verdi...

bnde adetlerim oldukça düzenliydi..
ama son 2 ayda sapmış bulunmkatayım..
hatta geçen ay adet olamadımda doktor farlutal verdi...

ya ben o farlutalı hiç sevmıyorum, adetlerin düzenliyse maşallah o zaman bebiş yakındır =) bişey kullanıyomusun adetlerin düzene girsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…