Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ya ben o farlutalı hiç sevmıyorum, adetlerin düzenliyse maşallah o zaman bebiş yakındır =) bişey kullanıyomusun adetlerin düzene girsin diye

yok canım yaaaa....
aslında herzaman düzenli oldugunu söyleyemem..
üff geçen sen ne fenaydım hele...
bu sene allaha şükür daha düzenli oldum..
ama geçen ay saptı yine..
tekrarmı bozuldu die endişe ediorum...
bu senenin başında soğan kürü yapmıştım başkada bişi yapmadım..

ayy uykum geldi çay içiyorum uykum açılsın diye
ekakal; var mı bi gelişmeee?

dün kızlar 2012 e gittim açıkçası pek beğenmedim
boşa zaman kaybı olmuş oldu

herkes aybı seyı soyluyo cnm onun ıçın gıtmıyporum ben abartmışlar bazı seylerı dımı

ayy uykum geldi çay içiyorum uykum açılsın diye
ekakal; var mı bi gelişmeee?

dün kızlar 2012 e gittim açıkçası pek beğenmedim
boşa zaman kaybı olmuş oldu

yok canım gelen giden inşallah ya gitikçe umudum artıyo testimide aldım sabah bakıcaz artık ak koyun kara koyun belli olcak.....

kızlar aranızda pco olan varmı???

Canım bende geçen ay yumurtalık kisti oldu ve adet olmadım doktora gittim duphaston kullanıp adet gördüm ve kistim gitti fakat dotorum yumurtalıklarda polikistik over görüntü olduğunu söyledi. yani sanırım bende pco luyum. Şimdi regl olmayı bekliyorum klomen kullanıcam.

gaye canım ya gecen de yazdım sanada arada kaynamış olabilir klomen için erken degil mi?

bnde adetlerim oldukça düzenliydi..
ama son 2 ayda sapmış bulunmkatayım..
hatta geçen ay adet olamadımda doktor farlutal verdi...

Canım ben evleneli 4,5 5 ay oluyo. Evlenene kadar hiç adet düzensizliğim olmadı benim. Sadece evlenmeden 1 ay önce gecikmem oldu doktor farlutal vermişti adet gördüm ve sonra yine düzenli gitti fakat geçen ay kist oluştu işte. doktorda pco görüntüsü hakim yumurtalıklarda dedi.

gaye canım hosgeldin özlettin kendini henüz bi hamiş haberimiz yok yeni katılan arkadaşlarımız var, gökçe ve pınarın hamileligi iyi gidiyo maşallah. Sebinim grip olmuş

Handecim bende sizleri çok özledim.Hele sitede problem olduğu dönem çok zor geçti evde.Çok canım sıkıldı sizle sohbet etmeden.

peki pco için tedavi verdimi...

gaye canım ya gecen de yazdım sanada arada kaynamış olabilir klomen için erken degil mi?

canım yumurtalarım geliişmiyor... En fazla 13cm de kalıyor.13cm olan da yok oldu zaten kendi kendine.Son kontrolde çok ümitliydim büyümüş çatlamıştır diye çatlamasa bile büyümüştür inşallah diyordum.Çünkü çatlatma iğnesi yapacaktı doktorum eğer büyümüş olsaydı.Ama yumurta yok olmuş.Acaba çatladı mı diye kan verdim baktılar o da yok Çocuk düşündüğünüz için ve pco görntüsü var olduğu için önümüzdeki ay yumurtalarına biraz yardımcı olalım klomene başlayalım dedi doktorum.

peki pco için tedavi verdimi...

Hayır vermermedi.Yumurtalarımı takip ettik 12cm ve 13,5cm oldular 13,5luk büyüyüp çatlar demiştik çünkü adet düzensizliğim yoktu öncesinde.Fakat büyümedi.Büyümeyi bırak konrole gittiğimde yok olmuştu.Çatladı mı diye baktılar kanda progesteron falan filan ama yok çatlamamış.Bazen yumurtlar kendiliğinden sönebiliyorlarmış
Çocuk istediğimiz için klomen kullanıcam bu ay adet olunca. Yani yumurtamın 18 - 22 cm arasında bi büyüklüğe gelmesi için biraz destek olucaz dışarıdan.

umarım bebişin gelir canım yaaaa....
bu sıkıntıların bi son bulur inşallah....

umarım bebişin gelir canım yaaaa....
bu sıkıntıların bi son bulur inşallah....

Canım inşallah hepimiz o mutlu haberi buradan veririz birbirimize. Bakalım bu ay regl'im gelsin gidicem doktora klomene başlayacağım.Bakalım inşallah 12-15 aralık arasında regl olmayı bekliyorum... Umarım Ocak ayında güzel haberler verebilirim size.

kızlar eğer bu ay hamiş kalırsam tam doğum günümde doğum oluyo
ayy inşlhh bu ay olur yaaaa
her ay bu ay olursa diye hesap yapmakdan yoruldum
allahım hayırlı bi şekilde verir inşlhhh
kimseya evlat hasreti çektirmesin:Saruboceq:

bende mayıs doğumluyum.. aynı hesapları yapmıştım geçtiğimiz aylarda.. sonra kırmızı kartı yedim... eşim haziran doğumlu... eşimin doğum gününde olsun dedim... kaydirigubbakcemile3
ne yazıkki o da olmadı =)) bu ay evlilik yıldönümümz.. bu ay hamile kalabilmeyi çok istiyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…