- 3 Mart 2009
- 11.815
- 11
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #8.941
ya ben o farlutalı hiç sevmıyorum, adetlerin düzenliyse maşallah o zaman bebiş yakındır =) bişey kullanıyomusun adetlerin düzene girsin diye
ayy uykum geldi çay içiyorum uykum açılsın diye
ekakal; var mı bi gelişmeee?
dün kızlar 2012 e gittim açıkçası pek beğenmedim
boşa zaman kaybı olmuş oldu
[ı]herkes aybı seyı soyluyo cnm onun ıçın gıtmıyporum ben abartmışlar bazı seylerı dımı[/ı]
haklısın da k.valide de yanımızdayken nankörlük yapmış olur muyum=?
yaa hiç sorma canım ilk kısımları güzeldi ama sonrası klasik amerikan filmi.
haklısın da k.valide de yanımızdayken nankörlük yapmış olur muyum=?
ayy uykum geldi çay içiyorum uykum açılsın diye
ekakal; var mı bi gelişmeee?
dün kızlar 2012 e gittim açıkçası pek beğenmedim
boşa zaman kaybı olmuş oldu
kızlar aranızda pco olan varmı???
Canım bende geçen ay yumurtalık kisti oldu ve adet olmadım doktora gittim duphaston kullanıp adet gördüm ve kistim gitti fakat dotorum yumurtalıklarda polikistik over görüntü olduğunu söyledi. yani sanırım bende pco luyum. Şimdi regl olmayı bekliyorum klomen kullanıcam.
bnde adetlerim oldukça düzenliydi..
ama son 2 ayda sapmış bulunmkatayım..
hatta geçen ay adet olamadımda doktor farlutal verdi...
gaye canım hosgeldin özlettin kendini henüz bi hamiş haberimiz yok yeni katılan arkadaşlarımız var, gökçe ve pınarın hamileligi iyi gidiyo maşallah. Sebinim grip olmuş
Canım ben evleneli 4,5 5 ay oluyo. Evlenene kadar hiç adet düzensizliğim olmadı benim. Sadece evlenmeden 1 ay önce gecikmem oldu doktor farlutal vermişti adet gördüm ve sonra yine düzenli gitti fakat geçen ay kist oluştu işte. doktorda pco görüntüsü hakim yumurtalıklarda dedi.
gaye canım ya gecen de yazdım sanada arada kaynamış olabilir klomen için erken degil mi?
peki pco için tedavi verdimi...
Hayır vermermedi.Yumurtalarımı takip ettik 12cm ve 13,5cm oldular 13,5luk büyüyüp çatlar demiştik çünkü adet düzensizliğim yoktu öncesinde.Fakat büyümedi.Büyümeyi bırak konrole gittiğimde yok olmuştu.Çatladı mı diye baktılar kanda progesteron falan filan ama yok çatlamamış.Bazen yumurtlar kendiliğinden sönebiliyorlarmış
Çocuk istediğimiz için klomen kullanıcam bu ay adet olunca. Yani yumurtamın 18 - 22 cm arasında bi büyüklüğe gelmesi için biraz destek olucaz dışarıdan.
umarım bebişin gelir canım yaaaa....
bu sıkıntıların bi son bulur inşallah....
kızlar eğer bu ay hamiş kalırsam tam doğum günümde doğum oluyo
ayy inşlhh bu ay olur yaaaa
her ay bu ay olursa diye hesap yapmakdan yoruldum
allahım hayırlı bi şekilde verir inşlhhh
kimseya evlat hasreti çektirmesin:Saruboceq: