- 2 Eylül 2009
- 617
- 1
- 40
- Konu Sahibi alaycikus67
- #8.981
bende bugün adet oldum senağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni de yazin o listeye beni deeeee bugun cift cizgiyi gordum..Rabbim diger arkadaslara da nasip etsin hayirlisiyla:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
benım beklenen gunum 6 aralıktı en gec o da...olmadım galıba yarın tes yapcam ...hıcbır belırtım yok umudumda yok ama yarın oglene kadar gelmezse test yapcam yazarım sonucu
beni de yazin o listeye beni deeeee bugun cift cizgiyi gordum..Rabbim diger arkadaslara da nasip etsin hayirlisiyla:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
hadı bakalımınsallah kızlar umudum yok regl ya da gebelık belırtımde yok..ama ovulasyon testım her gun pozıtıf cıkıyo bı kac arkadas soyleyınce ..olabılır dıye..kı yıne soyluyorum umudum yok ...yarın oglene kadar suresı var gelmezse test yapcam
canım umut olmazsa olmaz umut olsun ama olmazsa da saglık olsun üzülme güzel haberlerini bekliyoruzz :CüvCüv:ınsallah kızlar umudum yok regl ya da gebelık belırtımde yok..ama ovulasyon testım her gun pozıtıf cıkıyo bı kac arkadas soyleyınce ..olabılır dıye..kı yıne soyluyorum umudum yok ...yarın oglene kadar suresı var gelmezse test yapcam
arkadaşlar bugün markete gittim eşimle temizlik reonundaydık 3tane çift bebeklerine bebek bezi alırken onlara bakakalmışım ay dedim birgün bende bebeğim için bişeyler alabilecekmiyim diye hayalleer ederken birden birses yükseldi aaaaaaaaşşşşşşşşşşşkııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmm 2paket orkid aldım yedek olsun tamammı deyince kocama şöyle bir bakışım vardı sağol hayallerimi yıktın ben adet olmıycam artık onlara gerek kalmıycak diye düşünürken sen ne diyosun ya dedim almıyorum onları çabuk yerine bırak diye adamcağızı azarladım ama çok sinirlerim bozuldu ya aslında kocama hiç bağırmam ama birden azımdan çıktı işte birde marketin içinde olunca adamcağız gücendi tabi peki ozamn bu ay olursan sana orkit morkit yok bez parçalarıyla idare et yıkayıp kaynattıp kullanırsın dedi bende bir kahkaha sesi yükseldi o ciddiydi aslında ama ben gülünce oda gülmeye başladı özür diledim gönllünü aldım kocişimin sonra evimize döndük.... ya adam ne yapsa yaranamıyo son zamanlarda bana zaten