- 13 Ekim 2009
- 252
- 0
- 37
- Konu Sahibi alaycikus67
- #8.841
slm kızlar nasılsınız bakalım? ben aynı sorunlarla devam ediyorum kasık ağrım yok artık ama nasıl olsa o kist orda duruyor. en son bayramdan önce dr ameliyat olcan deyip kestirip atmıştı ama baya araştırdım benim yaşımda dejenere olmuş myom çıkması nerdeyse imkansızmış ve çikolata kisti belirtilerim var bayram bitsinde adam gibi özel muayene olayım dedim hatta tam randevumuda almıştımki grip oldum 3-4 gün yattım bugün iyiyim ama yarın regl günüm olduğu için ağrılarım hafiften başladı keyifsizim o yüzden regl sonrasında gitmeyi düşünüyorum zaten dr.da o zaman çağırıyo. bu kadar büyük kistle çocuk olmıcağı için anne olmayı bi süreliğine kafamdan atmış durumdayım zaten üstüne bide enfeksiyonmu oldu nedir akıntı ve kaşıntı vardı tahrişten acıda oluyodu bu ay doğrudüzgün ilişkiye bile girmedik. çok yakın bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrenince içim burkulmadı diil aslında ben galiba hiç anne olamıcam teyze olmakla elalemin çocuklarını sevmekle yetincem psikolojisine girdim ama çabuk çıktım alışveriş merkezine gittiğimizde zırlayan annesine rahat vermeyen çocukları görünce amaaaann daha benim yaşım kaç zaten katlanamam psikolojisine yer verdim:) hepimiz için hayırlısı arkadaşlar bikaç ay önce bebişimiz olsun derken böyle bişey geldi başıma aslında bu sayede biraz daha iyi düşünme fırsatım oldu. nedense hiçbişey için üzülemiyorum zaten, ameliyat olmak ağrı çekmek çocuğumun olmaması sıkmıyo nedense canımı herşeyin bi zamanı vardır kısmet deyip geçiyorum kafama takmayınca ağrımda olmuyo koşuyorum atlayıp zıplıyorum iş yapıyorum tık yok. o hamile dediğim arkadaşımda 5-6 ay deneyip aman zaten karnım ağrıyıp duruyo bendede kist falan var heralde demişti bu ay hiç beklemiyodu bugün dr.a gitcekti sahi nolmuş bakim bi arayayım. başka bi arkadaşta 8 ayda 1 regl olduğu birden fazla kistleri çıktığı halde hamile kalmış bebeğide canlanmış. yani allah izin verdikten sonra olmıcak olan yok. ben evlenmeden önce cinsellik yaşamamıştım evlendikten sonrada ne zorlama ne ters bi hareket canım acımasın diye pozisyon bile denemeye kalkmadı eşim herkesten daha iyi besleniriz temiziz ama gelin görünki 7 cm kistim var bu ne ara çıktıda böyle büyüdü yada temiz bi insansam nasıl enfeksiyon olabiliyo insan anlayamıyo ama anlamana gerek yok oluyo işte elimizden gelen sabretmek ve fazla takmamak herşey olcağına varır. kocacığımda iyice üstüme titrer oldu sabah biraz midem ağrıyodu telaş yaptı halıya çayı döktü sabah sildim çıkmamış nasıl çıkar bi netten bakayım dedim yoksa nete girmiyorum pek girmişkende sizlerede yazmak istedim. bilgisayar üst katta soğuk odada o yüzden fazla takılmıyorum burda ağrımız falan kalmadı diye iyice boşlayıp üşütmeyede gerek yok tabi. hadi bakim öpim ben sizi kib by...