Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

3 aralık benim de beklen(meyen)en adet tarihim.şu an füze gibi gögüslerle oturuyorumkaydirigubbakcemile3 2-3 gündür sütyen bile kullanmıyorum valla, eşime sarılma sarılma diyorum acıyor diye.ehehe

3 aralık benim de beklen(meyen)en adet tarihim.şu an füze gibi gögüslerle oturuyorumkaydirigubbakcemile3 2-3 gündür sütyen bile kullanmıyorum valla, eşime sarılma sarılma diyorum acıyor diye.ehehe

e süper...olurmydu pekı??
of benınde 1 aralık ama hıc belırtı yok yaa aynı seyler hatta sıvılce bıle cktı bu seferbenneyaptımki

canım hoşgeldin.
göğüsleirmde acıma bende de var. eşim dokunurken rahatsız oluyorummm
bafocuğum sorduğunda bu belirtiyi yazmayı unutmuşummmkaydirigubbakcemile5

e süper...olurmydu pekı??
of benınde 1 aralık ama hıc belırtı yok yaa aynı seyler hatta sıvılce bıle cktı bu seferbenneyaptımki

valla canım bu kadar olmazdı ama ben düşünce gücüyle büyütmüş bile olabilirimkaydirigubbakcemile3
bunun dışında suratmda benim de sivilce çıktı ve bazen yokluyor karnım ama adetle hamilelik belirtisi aynı olunca. banyodaki gebelik testinden uzak duruyorum.kendimi tutucam test yapmayacağım 3 aralığa kadar.

harıkaaaa hadı allahın ıznıyle ınsaalh olurr

benım bu ay fos galıba

zor bılıyoum ama dayanmaya calıs

ben 2 hafta önce çatlatma iğnesi yaptırdım iğneden 4 gün sonra doktorum yumurtalar çatlamış dedi gebelik olabilir. canım benimde gögüs uçlarım çok ağrıyor ve kasıklarım ağrıyor. bu gebelik belirtisi olabilirmi acaba

Bu ay kendimi dinlememe kararı almıştım.
Ama günler yaklaşınca merak etmeden duramıyorummm
eşim bile regl günümü takip ediyorum
o derece heyecan ve merakla bebişimizi bekliyoruzzz

olursa süper süpriz olur

ayselcım biyologul---------------27 kasım hamış
değilmiydi

Canım benım gÖĞÜzlerımde aĞrı deĞıl acıma var dokunduĞumda Çok acıyor
Çok heyecanlanıyorum walla
lıstedekı hepımızın bebıŞ gelır ınŞ.
Cılekw canım senın tarıhını de ekleyelım

adet belirtisi ile gebelik belirtisi aynı diyorlar ama bir yerde bacak kasılması gıbı kasık batmaları ılk belirti demişti. varmı aranızda yaşayan ben yaşıyorum gbi ama artık ne oluyor anlamıyorum ki

canım inşallah bebişlerimize bir an önce kavuşuruz. Allahım duy sesimizi

adet belirtisi ile gebelik belirtisi aynı diyorlar ama bir yerde bacak kasılması gıbı kasık batmaları ılk belirti demişti. varmı aranızda yaşayan ben yaşıyorum gbi ama artık ne oluyor anlamıyorum ki

BENİM KASIĞIMIN SOL TARAFIMDA DAHA ÖNCE DE SÖYLEMİŞTİM PIT PIT KASILMALAR OLUYOR.
BEKLEYİP GÖRECEZ AMA KIRMIZILAR GELMEDEN MUTLU HABERLER ALIRIZ İNŞ.kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…