- 19 Ekim 2009
- 2.404
- 1.127
- 39
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #8.161
canım gebelik belirtisi gibime geliyo ısı takibini hersabah aynı saatte [ben dereceyle yatıyodum]telefonumu 7 ye kurdum ağızda ölçüyodum normalde hergün 36.1 çıkıyodu adetimin 13 günü 36.4 yani artış oldu artı akıntıda tam kıvamındaydı adetimin 9 günü doktora gittim yumurtalıkların güzel geliştiğini gün aşırı ilişki dedi denedik işallah olur resmen ev ödevi gibiydi insanın pskolojisi bozuluyo işallah burdaki herkesin bebişi olur:Saruboceq::Saruboceq:inş canım belirtiler derken gebelik belirtisi mi? peki bu ısı takibni nasıl yapıyorsun
selam kizlar biyologulu merak ettim sartlari zorladim girdim nete ama aysellimin listesinden anladigima gore ya haber yok ya da negatif.umarim pozitiftir ve haber vermemistir henuz.herekese iyi bayramlar
kızlar bir yılbeklemeden sonra bende hamileyimmm:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: çok şükür rabbimee
kızlar bir yılbeklemeden sonra bende hamileyimmm:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: çok şükür rabbimee
kızlar benimde muhtemel adet tarihim. İnşallah kırmızılar gelmez kızlar:Saruboceq: kırmızılar gelmesinde bebişim gelsin
kızlar benimde muhtemel adet tarihim. İnşallah kırmızılar gelmez kızlar:Saruboceq: kırmızılar gelmesinde bebişim gelsin