Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bende hamile olmadigim zamanlar kasiklarda kasilmalar daha cok oluyordu...bu ay cok kasilma olmadi...iliskiden 2 gün sonra agrim oldu 4 gün sonra bas agrisiyla beraber cok uyuma...7.günde ates isimin 36 dan 37 ye yükseldi...yerlesme esnasinda isi dahada artabiliyormus.....sonra kasik bölgemde bazen sag tarafda bazen sol tarafda sizlamalar oldu..adetime 4 gün kala bas dönmesi basladi...dis etlerim hasaslasti..sivilce cikardi yüzümde her seferinde adet gününden bi kac gün önce bu sefer cikmadi...

:çok üzgünüm:
yaaaaaaaa benim çıktı su gıcık sıvılceler yaaa

Hadi bakalım, umutsuzluk yok.Bafo, herkesin belirtisi farklı oluyor, bazılarında pembe ya da kahverengi akıntı bile geliyormuş.Bazıları ise hiçbir belirti hissetmiyorum diyor.kafamçokkarıştı

Hadi bakalım, umutsuzluk yok.Bafo, herkesin belirtisi farklı oluyor, bazılarında pembe ya da kahverengi akıntı bile geliyormuş.Bazıları ise hiçbir belirti hissetmiyorum diyor.kafamçokkarıştı

canım 2-3 gün önce bende de az leke oldu yoksa adet mi oluyorum dedimakannehir

kızlar bnede kaçtım hadı yarın guzel habere bır un daha yaklaşmıs oluruz ınsallah

kızlar bende çıkıyorum iyi geceler hepinize yarın herkes için güzel bir gün olsun.ınşallah tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…