- 23 Ekim 2007
- 6.301
- 54
- Konu Sahibi alaycikus67
beni de yazarmısınız :)
12 kasım opuyorumnanaktan
12 kasım opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım;
sende inşallah bu ay yüzü gülenlerden olur. Önceki düşüklerin için geçmiş olsun canım benim
selam kızlaaaaarrr...
beni de alırmısınız aranıza?
bende bu ay hamiş kalmak istiyorum. 4 düşüğüm oldu. ama yıkılmadım ayaktayımmm :)
allahın izniyle bu ay sağlıklı bbir hamilelik olucak inşallahh :Saruboceq:
amin inş.Annem hep şanslı annenin kızı olur der.Alla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin de kız erkek mühim değil.Ayyy belkide önümüzdeki ay cinsiyet tahminleri üzerine konuşuruz.Biribirimizin bebeğinin cinsiyetini tahmin etmeye çalışırız.Ne güzel olur?
Tabi ki yıkılmıcaksın.Allah'tan umut kesilmez.Kasım 2009 senin için de müjdeli bir ay olsun inş.:dance:
kızlar ben bugün kırmızılara bulandım mafoldumben. ümitlerimi gelecek aya aktardım. hayırlısı inşallah...
tubiloshh canım benim çok geçmiş olsun. sen de bendensin desene. benim de bir düşüğüm oldu. inşallah en yakın zamanda yüzümüz güler.
aysellim senin eşin bugün çalışmıyor herhalde.Benimki de bir ara çalışmıyordu.Bilirim o uyurken kalkıp işe gitmenin ne kadar zor olduğunu.Artık yarım gün çalışıyor benim eşim.Ben ise tüm gün.Üstelik akşama misafirim gelecekmafoldumben.Ama birtanem aradı ve dedi ki"sen kafana takma ben etrafı toparlar akşama sana yemek hazırlarım"alkisalkisalkis
kızlar ben bugün kırmızılara bulandım mafoldumben. ümitlerimi gelecek aya aktardım. hayırlısı inşallah...
tubiloshh canım benim çok geçmiş olsun. sen de bendensin desene. benim de bir düşüğüm oldu. inşallah en yakın zamanda yüzümüz güler.
teşekkürler canım.allah razı olsun...
kendimi tanıtayım ben :)
ben tuğba...
21 yaşındayım ve 3 buçuk yıllık evliyim...
bebiş istiyoruuuuuuuuuuzzzzzzz :dance:
birrrçok defa dr a gidip kapsamlı testlerden geçtik. allaha şükür bir sorun çıkmaddı. durmayınca durmuyor bebiş işte. ama inşallah bu ay herşey farklı olucak. inşallahhh :Saruboceq:
canım eşini çok takdir ettim allah mutluluğunuzu daim etsim kucağınızı bo bırakmasın opuyorumnanaktan
hoşgeldin adaşım
inşallah bu ay bebişine kavuşursun canım
yok canım.ben kullanmadım.proges olduğuna göre progestronla ilgili bir şeydir herhalde.
Bu arada kızlar tek0633 hani sen tecrübelisin belki bilirsin hamilelik belirtileri en erken ne zaman olur ki?Mesela ben aşeriyorum ama bu bende her adetimden önce olur zaten.Mesela turşuya hiç dayanamam.naniknanik.Bir keresinde gece canım çekti markete gittik.aldık eve gitmeyi bile bekleyemedim.Kasada açtım yemeye başladım.Kasiyer kızın bile canı çekmişti.artık nasıl bir iştahla yiyoduysam:roflol:
yok canım.ben kullanmadım.proges olduğuna göre progestronla ilgili bir şeydir herhalde.
Bu arada kızlar tek0633 hani sen tecrübelisin belki bilirsin hamilelik belirtileri en erken ne zaman olur ki?Mesela ben aşeriyorum ama bu bende her adetimden önce olur zaten.Mesela turşuya hiç dayanamam.naniknanik.Bir keresinde gece canım çekti markete gittik.aldık eve gitmeyi bile bekleyemedim.Kasada açtım yemeye başladım.Kasiyer kızın bile canı çekmişti.artık nasıl bir iştahla yiyoduysam:roflol:
Canım benim:1hug: Hamileyken aşermeni düşünemiyorum:lepi:
Canım benim:1hug: Hamileyken aşermeni düşünemiyorum:lepi:
bende düşünemiyorum ayselcim delikafadulden