Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Türk milleti her konuda bu kadar çalışkan olsaydı oooo kimse tutamazdı bizi.Malesef armut piş ağzıma düş bir millet olduk.Yeni nesil bile nasıl en kısa yoldan çok para kazanırımın peşinde.Neyse bunun bizim konumuzla ilgisi yok yılmadan azimle çalışmalara devamkaydirigubbakcemile5

Evet sebinciğim haklısın. Küçük çocuklara bakıyorum internet oyun falan ne bekleyebiliriz ki onlardan:KK43:

Aman çok şükür.Dedim benim delioğlanın gıdası mı eksik kalıyo da enerjisi çabuk tükeniyo:roflol:

delikafadulden ay cok güldüm canım yaaaa, bak o günlerde nane, tonbalıgı, kişniş, soya fasulyesi falan yememek gerekiyomuş. bide maça tok karnınamı çıkıyo.??

delikafadulden ay cok güldüm canım yaaaa, bak o günlerde nane, tonbalıgı, kişniş, soya fasulyesi falan yememek gerekiyomuş. bide maça tok karnınamı çıkıyo.??

Hımmm ben bilmiyordum öğrenmiş oldumvereliniortak Bol tatlı yedirmek lazım galibadelikafadulden

Hımmm ben bilmiyordum öğrenmiş oldumvereliniortak Bol tatlı yedirmek lazım galibadelikafadulden

evet canım bencede tatlı enerji veriyor ya, bende tok karnına daha az istekli oluyorum mesela. bide çalıştığımız için zaten 1-0 yenik başlıyoruz :=)

deme kız.baharatsız hiç bir yemek yemez benimki.nane çok değilde kişnişi ve ton balığını sever.iş çıkışı gidiyorlar genelde maçtan sonra yer ama belki çikolata falan yiyodur.
Bir keresinde maçtan önce enerji içeceği içmiş.Çok kızdım.Bile bile içmiş.Allah korusun üzerinde de yazayor spordan önce içilmez diye."İntihar mı ediyosun sen" dedim.Söz verdi artık maçtan önce içmiyor.

evet canım bencede tatlı enerji veriyor ya, bende tok karnına daha az istekli oluyorum mesela. bide çalıştığımız için zaten 1-0 yenik başlıyoruz :=)

ayy bir dakika turnuvalar karıştı.Ben bildiğin normal futbol maçından bahsetmiştim :roflol:

deme kız.baharatsız hiç bir yemek yemez benimki.nane çok değilde kişnişi ve ton balığını sever.iş çıkışı gidiyorlar genelde maçtan sonra yer ama belki çikolata falan yiyodur.
Bir keresinde maçtan önce enerji içeceği içmiş.Çok kızdım.Bile bile içmiş.Allah korusun üzerinde de yazayor spordan önce içilmez diye."İntihar mı ediyosun sen" dedim.Söz verdi artık maçtan önce içmiyor.

Herşeyi düşünmeye çalışıyorlar ama önce sağlık tabi ki

Tamam ekleyelim canım senivereliniortak tarihini verirsen yazayım hemen. ilk mi :CüvCüv:[/QUO

15 aylık evliyim.evliliğimin altıncı ayında hamile kaldım. bebeğim altı aylıkken düşük yaptım. yani bu ikinci hamileliğim olacak kısmet olursa. en son 27 eylülde adet oldum. şimdi bekliyorum işte adet olmayı. düşükten sonra biraz düzensizleşti. o yüzden ne zaman adet olacağımı bilmiyorum valla.... beklemedeyim yani.

çok uzun yazdım ama kusura bakmayın...

X