- 7 Ekim 2009
- 3.129
- 2
- 42
- Konu Sahibi alaycikus67
Selam Kizlar ben geldim nasilsiniz
Hoşgeldin balımzemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam Kizlar ben geldim nasilsiniz
Hoşgeldin balımzemuszemus
Eşim matrak bir tiptir.Anlatsam daha çok gülersiniz.Şimdi bu her hafta bir gün şirketteki arkadaşarıyla maç yapıyor.Geçen maçı tam çalışma gününe denk geliyodu.Aramızda geçen diyalog:
gamyoncuiremsu : aşkım ya ben şimdi nasıl 15 kişiye maçın gününü değiştirin dicem
kaydirigubbakcemile2 : hayatım neden maçın gününü değiştirmek istiyosunki
gamyoncuiremsu :eee tam bebek çalışması gününden 1 gün sonra
kaydirigubbakcemile2 : eee ne olmuş
gamyoncuiremsu : performansım düşüyor.Hiç iyi oynayamıyorum.ne oldu sana diyolar.maçı kaybediyoruz.
kaydirigubbakcemile2 : amaaan gören de milli takımda oynuyoda milli maça çıkacak sanır.
gamyoncuiremsu : hakkaten ya ben ne saçmaladım
ve sonrasında yine şen kahkahalar
bana ara sıra geliyolar, zor tutuyorum kendimi test yapmamak için
Eşim matrak bir tiptir.Anlatsam daha çok gülersiniz.Şimdi bu her hafta bir gün şirketteki arkadaşarıyla maç yapıyor.Geçen maçı tam çalışma gününe denk geliyodu.Aramızda geçen diyalog:
gamyoncuiremsu : aşkım ya ben şimdi nasıl 15 kişiye maçın gününü değiştirin dicem
kaydirigubbakcemile2 : hayatım neden maçın gününü değiştirmek istiyosunki
gamyoncuiremsu :eee tam bebek çalışması gününden 1 gün sonra
kaydirigubbakcemile2 : eee ne olmuş
gamyoncuiremsu : performansım düşüyor.Hiç iyi oynayamıyorum.ne oldu sana diyolar.maçı kaybediyoruz.
kaydirigubbakcemile2 : amaaan gören de milli takımda oynuyoda milli maça çıkacak sanır.
gamyoncuiremsu : hakkaten ya ben ne saçmaladım
ve sonrasında yine şen kahkahalar
Bende zor tutuyorum kendimi ama çok erken sabırlı olmalıyız
süpersiniz maşallah, bizde de aynı durum haftanın bir günü maç var ve gıdaklama zamanına gelince topu taça atıyoruz :))
az kaldı şekerim inşallah, ya saglıklı olsunda razıyız biz:1hug:
canım benim bende bayılıyorum valla bide kendi kendime gülüyorum ekrana bakarken. İnsanlarda bana gülüyo :)) süper bişey burası birde aynı şeyleri hissettigimiz için etkileşim süperrr:teytey:
kızlar nbr? çalışmalar sürüyor desenize hepimiz için hayırlısı...
Çok süpersiniz yaa.
Allah bu mutluluğunuzu daim etsin inş.
süpersiniz maşallah, bizde de aynı durum haftanın bir günü maç var ve gıdaklama zamanına gelince topu taça atıyoruz :))
Amin canım hepimizin.Kasımda bebişlerimizde gelir inş. mutluluklarımız çifte kat olur.:Saruboceq:
senin eşinin de mi maçta performansı düşüyormuş?öyle ise iyi demek ki benimkinde problem yokyerimseniben ya da ikisinde birden var.
aysellim bizim listenin en son halini bi koysana.bakalım kaç kişi olduk
kızlar nbr? çalışmalar sürüyor desenize hepimiz için hayırlısı...
yok problem şekerim için rahat olsun a.s