Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Ben kendimi sakinleştirmek için sürekli "yalnız değilsin" deyip duruyorum.Ne güzel ki sizlerle karşılaştım.Sağolsun eşim de çok yardımcı.Bu ay olmazsa daha önümüzde bir çok ay var canını sıkıp hasta olma diyor.Ben de öyle düşünüyorum ama endişem şu.Ben diyabetim.Şeker seviyem maşallah :nazar: 4 aydır falan çok çok güzel.Doktorum bebeğe müsade etti.Eğer üzülür sıkılır stres yapar şekerimi oynaıtırsam doktorum izin vermez bebek için.O nedenle Kasımda olmasını çok istiyorum.Hazır herkesten vize almışken.Çok gıcık bir durum doktoruma bebek yapabilir miyiz diye soruyorum.Allah'tan adam çok şeker biri.

Canım inş. şeker sorunu yaşamazsın daha sonraki aylarda da. insanız hepimiz ne kadar sıkıntı yapmam desekte yapıyoruz. Paylaşmak sıkıntılarımızı yeniyor diye düşünüyorum.

evet canım ya ne güzel oldu iyiki bu topiği açmışsınopuyorumnanaktan

Canım bu topiği açarken gerçekten kasım ayı olsun istiyordum. Kasımda olmazsa topiği uğramayacaktım. kasım ayı olur inşallah hepimiz için. Ve iyi kide açmışın sizlerle tanışmak nasip oldu çok mutluyum

Canım inş. şeker sorunu yaşamazsın daha sonraki aylarda da. insanız hepimiz ne kadar sıkıntı yapmam desekte yapıyoruz. Paylaşmak sıkıntılarımızı yeniyor diye düşünüyorum.

evet paylaşmak güzel bir şey.Birilerinin sana destek olduğunu bilmek iyi.Bazen de şey diye düşünüyorum acaba bu sefer de sürekli aklımızda olmasının sebebi bu mu?geçen haftalardan birinde baktım strese giriyorum başka bir topicte sonuçları negatif çıkan arkadaşlar oldu üzüldüm falan bir süre girmiyim dedim nete.Ama sonuç: olmadı yapamadım.bak burdayım.Ama MUTLUYUMzemuszemus

evet paylaşmak güzel bir şey.Birilerinin sana destek olduğunu bilmek iyi.Bazen de şey diye düşünüyorum acaba bu sefer de sürekli aklımızda olmasının sebebi bu mu?geçen haftalardan birinde baktım strese giriyorum başka bir topicte sonuçları negatif çıkan arkadaşlar oldu üzüldüm falan bir süre girmiyim dedim nete.Ama sonuç: olmadı yapamadım.bak burdayım.Ama MUTLUYUMzemuszemus

Evet haklısın katılıyorum sana

Sebin;
bu sabah eşim diyor ki bana bence bu ay oldu diyor çok umutlu yani, bende çok umutluyum hayırlısı bakalım

ınşallah canım ya.Hani ben kırmızı kart görsemde sizlerin mutlu haberleri iel hem mutlu olurum hem de umudumu yitirmem.Dün akşamda benim midem ağrıyo gibiydi.eşime dedim.O da "belki bebek oluyodur "dedi.Ben de "iyi de bebeğin olması gereken yer ora değil ki" dedim."Ne biliyosun belki bizimki yaramaz olacaktır orda burda geziyodur"diyo.Sonra kendi kendimize çok güldük:roflol:

İnşallah canım ya.Hani ben kırmızı kart görsemde sizlerin mutlu haberleri iel hem mutlu olurum hem de umudumu yitirmem.Dün akşamda benim midem ağrıyo gibiydi.eşime dedim.O da "belki bebek oluyodur "dedi.Ben de "iyi de bebeğin olması gereken yer ora değil ki" dedim."Ne biliyosun belki bizimki yaramaz olacaktır orda burda geziyodur"diyo.Sonra kendi kendimize çok güldük:roflol:

ayyy canım benim bende çok güldüm şimdi :)) selamlar bu arada kızlar, listemiz baya kabarmış. inşallah Devamı gelirde bi topic daha açarız kasım ayında çift çizgiyi görenler diye. Herpinizi öpüyorum sevgiler opuyorumnanaktan

İnşallah canım ya.Hani ben kırmızı kart görsemde sizlerin mutlu haberleri iel hem mutlu olurum hem de umudumu yitirmem.Dün akşamda benim midem ağrıyo gibiydi.eşime dedim.O da "belki bebek oluyodur "dedi.Ben de "iyi de bebeğin olması gereken yer ora değil ki" dedim."Ne biliyosun belki bizimki yaramaz olacaktır orda burda geziyodur"diyo.Sonra kendi kendimize çok güldük:roflol:

Ay ne güzel bebek hakkında konuşmak. Kırmızı kart görmeyelim de hepimizin güzü gülsün:) Eşlerimizde en büyük destekçimiz:)

ayyy canım benim bende çok güldüm şimdi :)) selamlar bu arada kızlar, listemiz baya kabarmış. inşallah Devamı gelirde bi topic daha açarız kasım ayında çift çizgiyi görenler diye. Herpinizi öpüyorum sevgiler opuyorumnanaktan

Evet ya supreme güzel fikir:KK66: İnşallah bu listeyi o topiğe taşırız inş.

Bende iyiyim sagolun bugün evdeyim daha yeni kalktim o yüzden ancak yazabildim:) gecmis olsun aysellim.

Eşim matrak bir tiptir.Anlatsam daha çok gülersiniz.Şimdi bu her hafta bir gün şirketteki arkadaşarıyla maç yapıyor.Geçen maçı tam çalışma gününe denk geliyodu.Aramızda geçen diyalog:

gamyoncuiremsu : aşkım ya ben şimdi nasıl 15 kişiye maçın gününü değiştirin dicem
kaydirigubbakcemile2 : hayatım neden maçın gününü değiştirmek istiyosunki
gamyoncuiremsu :eee tam bebek çalışması gününden 1 gün sonra
kaydirigubbakcemile2 : eee ne olmuş
gamyoncuiremsu : performansım düşüyor.Hiç iyi oynayamıyorum.ne oldu sana diyolar.maçı kaybediyoruz.
kaydirigubbakcemile2 : amaaan gören de milli takımda oynuyoda milli maça çıkacak sanır.
gamyoncuiremsu : hakkaten ya ben ne saçmaladım
ve sonrasında yine şen kahkahalar

X