Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kizlar bebisimi kaybettim sanirim kanamam oldu doktora gittim sabah. yarini bekleyelim dedi resmen adet oldum sanki. cok kötüyüm mafoldumben

bende geçen hafta dr.a gittim.hamile kalmadan önce herhangi sorunum varmı öğreneyim diye...
dr.um adetlerin düzenlimi dedi, evet dedim 27-28 günde gelir
herhangi bir rahatsızlığın varmı sürekli ilaç kullandığın dedi hayır dedim
en son adet tarihimi sordu söyledim
sonra muayneetti beni smear testi için sıvı örneği aldı
kan ve idrar tahlili istedi
herşeyim normal çıktı yalnız sadece idrar yollarımda enfeksiyon çıktı,
beni ürolojiye gönderdi ilaç yazsınlar sana dedi.
sonra ürolojiye gittim ilaç yazayım ama gebe değilsin dimi dedi.
bende bilmiyorumki olabilirim dedim. 1 hafta var adetime dedim.haydaaa o da bu sefer sen dr.una git senin gebeliğin olup olmadığını tespit etsin dedi.ben sana yine gebeysen bile zararı olmayacak ilaçlar yazıyorum dedi.
ama mutlaka test yaptır dedi.bu sefer aile hekimimize gittim sağlık ocağına dr.lar böle böle dedi dedim.o da ben sana test yapardım ama bizim laboratuar 1 hafta kapalı dedi.
sonra tekrar jinekoloğuma gittim üroloji dr.u böle böle dedi gebelik testi yapabilirmiyiz dedim.adetime bir hafta olduğunu söledim.yapsakta şimdi çıkmaz dedi.
dr.un yazdığı ilaçlara baktı.sen iç bunları bişey olmaz hamile olsan bile dedi.eminmisiniz içeyimmi dedim iç iç bişey olmaz dedi.
az sonra eczaneye gidip ilaçlarımı alıcam bakalım.

acaba idrar yolu enfeksiyonuyken hamile olma ihtimalim varmı yoksa bu ay umudumu keseyimmi.bende oohh adetime az kaldı gecikirse hemen test yapayım diye hevesleniyordummafoldumben
progress.gif

Çok iyi anlıyorum seni :) "2 weeks waiter" diye bir sendrom var biliyor muydun? Hamile kalmak için uğraşan kadınların ovülasyondan sonra geçen 14 gün boyunca yaşadıkları bunalım, sıkıntı ve beklentinin bir adı var. Sen şimdi o dönemdesin.

Aha sendromumun ismi bilem varmış. Bi yandan da kızıyorum kendime. Bu durumu aylarca, yıllarca yaşayanlara ayıp oluyor diyorum. İnşallah Allah daha fazla bekletmez hiçbirimizi. Herhalde onun için kadınlar doğuruyor, biz daha sabırlıyız ya. Erkeklerde olsaydı bu hamilelik olayı çıldırırlardı. sırnaşık şey

Bu arada Sansli canım cok zor seyler geçirmişsin. Almanya'dasın galiba. Kaç teste sokmuşlar seni. İnşallah adetin bu ay düzene girer. Belli de olmaz böyle şaşmışken, sen takip etmezken bir bakmışsın hamilesin.

Çubuk kraker idrar enfeksiyonu hamilelikte de olabildiğinden zararsız ilaçlar mevcut. Hamileysen urologun verdigi ilaçlar zarar vermez. Maalesef regl gununubeklemekten başka yapacak bir şey yok

Bebiskom çok üzüldüm. Lütfen kendini çok yıpratma, en azından hamile kalabiliyorsun. Demek ki bebeğin sağlıklı değilmiş, bir tür eleme iste maalesef. 1-2 aya kalmaz tekrar hamile kalırsın inşallah

Çubuk kraker idrar enfeksiyonu hamilelikte de olabildiğinden zararsız ilaçlar mevcut. Hamileysen urologun verdigi ilaçlar zarar vermez. Maalesef regl gununubeklemekten başka yapacak bir şey yok

evet aynen öyle,her iki dr.da zaten zarar vermez bu ilaçlar dedi,ilaçları içip dr.lara güvenmekten başka çarem yok.regl günümü beklicem mecbur

günaydın arkadaşlar;
yeni glen arkadaşlar hoşgeldiniz listeye ekleyecem. Nasılsınız?

Bebişkom88 canım uzan dinlen tatlım bebeğin sana tutunacak canım benim. Hep güzel düşün bebeğim bebnimle olacak diye içinden geçir tatlım

kizlar inanmayacaksiniz ne oldu. doktorumla konustum az önce ve bana zaten hamile degilmissiniz dedi. kanda cikmamis ama ben 3 test yapmistim 3de positivdi. bidaha kesinlikde test yapmiycam direk doktoruma gidicem. okadar endise korkuyu dünden beri bosuna yasamisim. neyse vardir bundada bir hayir.

kizlar inanmayacaksiniz ne oldu. doktorumla konustum az önce ve bana zaten hamile degilmissiniz dedi. kanda cikmamis ama ben 3 test yapmistim 3de positivdi. bidaha kesinlikde test yapmiycam direk doktoruma gidicem. okadar endise korkuyu dünden beri bosuna yasamisim. neyse vardir bundada bir hayir.

çok geçmiş olsun bebişkom 88 acaba kimyasal gebelikmi yaşadın sen ya dr söyledinmi 3testin 3üde neden pozitifti ozamn diye kısmet değilmiş üzülme olurmu çünkü üzülünce hiçbirşeyi geri getiremiyosun daha çok hasta oluyosun inş bidahaki ay aralık listesinde en başta tekrara seni görürüüz kafana takma diycem daha çok takıcan biliyorum allah herşeyin hayırlsıını versin senin içinde

çok geçmiş olsun bebişkom 88 acaba kimyasal gebelikmi yaşadın sen ya dr söyledinmi 3testin 3üde neden pozitifti ozamn diye kısmet değilmiş üzülme olurmu çünkü üzülünce hiçbirşeyi geri getiremiyosun daha çok hasta oluyosun inş bidahaki ay aralık listesinde en başta tekrara seni görürüüz kafana takma diycem daha çok takıcan biliyorum allah herşeyin hayırlsıını versin senin içinde

doktorda sasirdi zaten neden böyle olduguna. ama dedigin gibi herseyin hayirisi canim bu ay calismalara devam. kaydirigubbakcemile2

bebiskom88 geçmiş olsun mu diyeyim bilemiyorum. İlk kanda çıkıp sonra idrarda çıkarken önce idrarda çıkıp senin kanda çıkmadı çok ilginç dr yanındayken de bir test yapsaydın keşke canım.
Ama adet tarihine de var sanırım bakalım tarihini bekleyelim tatlım

bebiskom88
badegül -----------------30 eylül
sebin --------------------3 kasım kırmızıları bekliyor
integral ------------------3 kasım
aleyna34----------------3 kasım
oba-cigdem------------ 4 kasım
mercan76-------------- 4 kasım
prayforU----------------5 kasım
berru89 ----------------6 kasım
naagihan---------------6 kasım
kvrck--------------------8 kasım
Lila ---------------------8 kasım
ayşima04--------------9 kasım
elifim65 ----------------9 kasım
bmen -----------------10 kasım
cankirili18------------10 kasım
nevetna --------------11 kasım
ayşen_34------------12 kasım
ezel22--------------- 12 kasım
tubiloshh-------------12 kasım
gokcek---------------13 kasım
alexandrayasemin -13 kasım
eso11---------------- 15 kasım
tek0633-------------- 15 kasım
per-i------------------ 15 kasım
asogkl ----------------16 kasım
sansli------------------18 kasım
AyTanem -------------19 kasım
sellvi---------------------19 kasım
supreme-------------- 20 kasım
korunur ---------------20 kasım
naaz ------------------20 kasım
sürmeli--------------- 20 kasım
sudet -----------------22 kasım
hacer44-------------- 22 kasım
pelly1----------------- 24 kasım
yeşim25-------------- 25 kasım
portakal_suyu-------26 kasım
aysellim-------------- 28 kasım (hesaplayıcılara göre)
şekerkız67----------- 29 kasım
gcamurdas ----------

sincap_--------------- 1 aralık
bafo -------------------1 aralık
yvonna --------------12 aralık

melekzuzum tarihini yazmamışsın

Sebin merhaba inşallah hamilesindir senin için dua edicem
canım

Saol canım benim.Aslında benim pek umudum kalmadı kasım için artık kan değerim de düşük çıktığı için.Ama tabi Allah'tan umut kesilmez.Hala regl olmadım.Allah senden ve dua eden güzel arkadaşlarımdan razı olsun:1hug:

Sebincim ben bunu bugün doktora da sordum.Şu kist işini hallettikten sonra yumurtlama sürecimi gözetime alacağız.Yani yumurtlamalar düzenli mi? hangi dönemde? falan gibi. Çünkü her bünyede farklı.kimisinde 14. gün (normal olan) ama bi çok kişide daha sonra regl'e yakın dönemde yada 14 den daha önce olabiliyormuş bu yüzden bence sende doktorundan yardım iste bu konuda.En azından bir periyod belirlersen çalışmaları da o yönde yaparsın.

ahh gülüm ahhh yumurtamın takibi için çok sık dr.a gitmem lazım.iş yerinde izin problemim var.2 kere dr.a gidince hemen surat asıyorlar malesef.aslında dediğin en güzeli.bir kaç ay daha deneyelim olmazsa ücretsiz izin alırım napıyım

evet bi laf atti gitti arkdsmz ama bende topicimize laf gelmesin diye ugrastim tatlim,,,evet onemli olan bebis gelsinde tarihin teferruatin ne onemi var tatlim yaa,,

,

hic belli olmaz sekercim orasi,,,kirmizilar gelmeden umit kesmek yok,,,,allah istedikden ol dedikden sonra,,,insanlar zevk suyu denilen esas spermlerden once gelen siviyla bile hamis kaliyolar,,,yeterki dogru zaman olsun tatlim uzme kendini,,,walla bazen bende oyle uzuluyorum konusuyorum ama olmadikdan sonra napim herseyi akisina biraktim daha 22 yasindayim benimde bebisim olur gunun birinde elbet bende ozamana kadar bebis geldikden sonra yapamiyacagim seyleri yapmaya calisiyorum napim,,,

Tabi canım haklısın.Allah'ın bir bildiği vardır elbet.Önemli olan inancımızı yitirmeyelim.

X