- 29 Eylül 2009
- 945
- 0
- Konu Sahibi alaycikus67
- #2.061
yok Nevetna için yazmıştım...
hmm pardon ablacim ozaman !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok Nevetna için yazmıştım...
Kizlar bebisimi kaybettim sanirim kanamam oldu doktora gittim sabah. yarini bekleyelim dedi resmen adet oldum sanki. cok kötüyüm mafoldumben
Çok iyi anlıyorum seni :) "2 weeks waiter" diye bir sendrom var biliyor muydun? Hamile kalmak için uğraşan kadınların ovülasyondan sonra geçen 14 gün boyunca yaşadıkları bunalım, sıkıntı ve beklentinin bir adı var. Sen şimdi o dönemdesin.
Çubuk kraker idrar enfeksiyonu hamilelikte de olabildiğinden zararsız ilaçlar mevcut. Hamileysen urologun verdigi ilaçlar zarar vermez. Maalesef regl gununubeklemekten başka yapacak bir şey yok
evet aynen öyle,her iki dr.da zaten zarar vermez bu ilaçlar dedi,ilaçları içip dr.lara güvenmekten başka çarem yok.regl günümü beklicem mecbur
kizlar inanmayacaksiniz ne oldu. doktorumla konustum az önce ve bana zaten hamile degilmissiniz dedi. kanda cikmamis ama ben 3 test yapmistim 3de positivdi. bidaha kesinlikde test yapmiycam direk doktoruma gidicem. okadar endise korkuyu dünden beri bosuna yasamisim. neyse vardir bundada bir hayir.
çok geçmiş olsun bebişkom 88 acaba kimyasal gebelikmi yaşadın sen ya dr söyledinmi 3testin 3üde neden pozitifti ozamn diye kısmet değilmiş üzülme olurmu çünkü üzülünce hiçbirşeyi geri getiremiyosun daha çok hasta oluyosun inş bidahaki ay aralık listesinde en başta tekrara seni görürüüz kafana takma diycem daha çok takıcan biliyorum allah herşeyin hayırlsıını versin senin içinde
Sebin merhaba inşallah hamilesindir senin için dua edicem
canım
Sebincim ben bunu bugün doktora da sordum.Şu kist işini hallettikten sonra yumurtlama sürecimi gözetime alacağız.Yani yumurtlamalar düzenli mi? hangi dönemde? falan gibi. Çünkü her bünyede farklı.kimisinde 14. gün (normal olan) ama bi çok kişide daha sonra regl'e yakın dönemde yada 14 den daha önce olabiliyormuş bu yüzden bence sende doktorundan yardım iste bu konuda.En azından bir periyod belirlersen çalışmaları da o yönde yaparsın.
evet bi laf atti gitti arkdsmz ama bende topicimize laf gelmesin diye ugrastim tatlim,,,evet onemli olan bebis gelsinde tarihin teferruatin ne onemi var tatlim yaa,,
,
hic belli olmaz sekercim orasi,,,kirmizilar gelmeden umit kesmek yok,,,,allah istedikden ol dedikden sonra,,,insanlar zevk suyu denilen esas spermlerden once gelen siviyla bile hamis kaliyolar,,,yeterki dogru zaman olsun tatlim uzme kendini,,,walla bazen bende oyle uzuluyorum konusuyorum ama olmadikdan sonra napim herseyi akisina biraktim daha 22 yasindayim benimde bebisim olur gunun birinde elbet bende ozamana kadar bebis geldikden sonra yapamiyacagim seyleri yapmaya calisiyorum napim,,,