Sıkma canını sanslı, herşey düzelir. Sınavın için endişeleniyorsun herhalde, dur bakalım, sonucu al o zaman bakarız.
Yaşın genç, bebek için acele etme, oluruna bırak. ben sadece fiziksel bir proble olmasın diye uyarmak istedim seni. Bu ay da tekrarlarsa mutlaka doktora git diye. Yoksa stres yapınca bebek te gelmiyor zaten..
ablacim bak anlatim sana neler yaptim ben bu zamana kadar....gecen sene mayis sonu esimin yanina gelebildim zorlu kosullari kanunlari asarakdan ve hic bilmedigim bi dili kendi cabalarimla ogrenip kazanarakdan,,,mayisda geldim denemelerimizde basladik ama oyle ates olcme,ovulasyon takip etme gibi maksimum cabalarimiz yoktu canimiz nezman isterse bazen ben hic istemiyodum ailemi ozluyodum stres yapiyodum haftada bir fln oldugu oluyodu,,,sonra ocakta ev doktoruna gidip cocuk istedigimi soyledim 7 ay oldugu icin erken oldugunu 1 sene dolarsa hastaneye gonderebilicegini soyldi,bende olsun ben gitmek istiyorum kontrol amacli dedim,,gonderdi gittim mart sonuna rndvu verdiler mart sonu gittim bikac kere kan testi yapildi nekadar hastalik ismi varsa hepsinin testini yaptilar kucucuk bedenimle (48 kiloyum ve 36 bedenim) bi gunde 6 tup kan vedigimi biliyorum,,,hic bi hastalik cikmadi cok sukur sonra ben elimdeki bi kagidi kan alan hemsireye vermeyi unuttum diye doktor bazi testleri yeniden istedi 3 tup daha verdim,,,hepsi temiz cikti allaha sukur yanliz prolaktin hormonum cok az bi sekilde yuksek cikti problem degil ama yinede duzenlesek iyi olur dedi bana folik asit ve parlodel 2.5mg verdi sabah aksam yarim tablet olmak uzere gunde 1 tablet prlodel ve 1 tane folik asit icmeye basladim birak saatini saniyesini bile kacirmadan nerde olursam olayim su bulup iciyodum,,,temmuzda kontrol vardi gittim buarada esimde sperm testi yaptirdi ilkini yanlis sekilde yaptigi icin (bazi ek yardimlar kullanmis )test icin gerekli spermi alabilmek icin.az cikti spermi biz dusunduk bu yuzden olmuyo diye bida yaptirdi ve busefer iyice anlattim doktordan ogrenerek ikincisi cok iyi cikti hic bi problem yok spermlerde dedi senin prolaktindede hic bi problem kalmamis dedi simdi size 6 ay veriyorum bu 6 ay icinde hamile kalabilirsin dedi kalirsan bizi ara haber ver hemen randevu yapalim dedi kalamassan aralik da randevun olucak dedi,,,kasimdayiz ben haaala hamis degilim,,,asagi yukari bir aydir prolaktin ilacinida icmiyorum belkide ondan sasirdi adet duzenim bilemiyorum,,,geldigimin 3 .ayindan itibaren okula gidiyorum dili ogrenmek ve devletin sart kostugu dil sinavini okuma yazma anlama dinleme gibi 4 sekliyle kazanmam gerekiyo 3unu kazandim 4 uncuyede gecen hafta sali girdim simdi sonucunu bekliyorum,,,dedigin gibi onun stresi coktu ustumde tam sinav donemine denk gelmesi bunu dusundurdu stresden erken oldum sanirim dedim,,,ama bu ayda boyle olursa zaten randevu yollicaklar bana aralik icin ozaman gidicem doktora,,,,kusura bakma ablacim baaayaa bi uzun yazdim okurken kafan sisebilir ama neler yaptim nelerden gectim neler yapiyorum paylasmak istedim sadece....