Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Bu ay da bu topiği denemek istedim ama doğruyu söylemek gerekirse listen çok karışık ve özensiz aysellim :1closedeyes:

Öncelikle hoşgeldin.Bizim topic önerilere çok açıktır.Liste için bir önerin varsa paylaşır mısın bizimle?aysellim de ona göre revize eder.bir de tarihini yazmamışsın.yoksa liste karışık diye mi?

aysellimcim benimde beklenemeyen tarihim eger yine kendi kafasina gore hareket etmesse 18 kasimi gosteriyo ovulasyon takvimi halbuki 28 ekimde oldum 1 kasimda bittim yeniden 18 kasim gosterio bende anlaamadim sekerim sen istersen 18 kasim yaz ilerleyen gunlerde degisiklik olurrsa bildiririm ben sana sekerimm,,,

ahh anaaam anaaam anaaaam daha bir tarihim bilem yooooooook.oooyyy ben nerelere gidem nasıl edeeem?-tatlicadiarzu-

ben de zaten işler hep ters yürür.olmayayım dedim test negatif.bari olayım diyorum gelen giden yok

aysellim kullanıcısından alıntı
bebiskom88 İLK HAMİŞİMİZ KIZLAR

badegül -----------------30 eylül
sebin --------------------3 kasım kırmızıları bekliyor
integral ------------------3 kasım
aleyna34----------------3 kasım
oba-cigdem------------ 4 kasım
mercan76-------------- 4 kasım
prayforU----------------5 kasım
berru89 ----------------6 kasım
naagihan---------------6 kasım
Lila ---------------------8 kasım
ayşima04--------------9 kasım
elifim65 ----------------9 kasım
bmen -----------------10 kasım
cankirili18------------10 kasım
nevetna --------------11 kasım
ayşen_34------------12 kasım
ezel22--------------- 12 kasım
tubiloshh-------------12 kasım
gokcek---------------13 kasım
alexandrayasemin -13 kasım
eso11---------------- 15 kasım
tek0633-------------- 15 kasım
per-i------------------ 15 kasım
asogkl ----------------16 kasım
AyTanem -------------19 kasım
supreme-------------- 20 kasım
korunur ---------------20 kasım
naaz ------------------20 kasım
sürmeli--------------- 20 kasım
sudet -----------------22 kasım
hacer44-------------- 22 kasım
pelly1----------------- 24 kasım
yeşim25-------------- 25 kasım
şekerkız67----------- 29 kasım
gcamurdas ----------

sincap_--------------- 1 aralık
bafo -------------------1 aralık
sansli---------------
Aysellim-------------- 1 aralık
yvonna --------------12 aralık

canim nacizane fikrim yanlis anlama sakin topicigine karismak gibi bi hakkim olmadigini biliyorum ama soyle ayrik ayrik olunca bi bakisda daha anlasilir gozukuyomus gibi geldi bana yoksa cok guzel siralamissin tarihlerini ugrasmissin ellerine emegine saglik,,,kendimi yazmadim topic senin 18 kasim demistim sen yazarsan sevinirim canim...

ahh anaaam anaaam anaaaam daha bir tarihim bilem yooooooook.oooyyy ben nerelere gidem nasıl edeeem?-tatlicadiarzu-

belkide gec dollenme fln vardir oyuzdden degerlerin dusuk cikmistir bellimi olur kirmizilari gormeden umit kesmek yok belkide bebisin yol almaya basladi yeni yeni oyuzden dusuk cikti belkide uzme kendini hemencecik bebisin yolda olsunda varsin seninde kirmizi tarihin olmasin be gulum napcan,,,,

aysellim kullanıcısından alıntı
bebiskom88 İLK HAMİŞİMİZ KIZLAR

badegül -----------------30 eylül
sebin --------------------3 kasım kırmızıları bekliyor
integral ------------------3 kasım
aleyna34----------------3 kasım
oba-cigdem------------ 4 kasım
mercan76-------------- 4 kasım
prayforU----------------5 kasım
berru89 ----------------6 kasım
naagihan---------------6 kasım
Lila ---------------------8 kasım
ayşima04--------------9 kasım
elifim65 ----------------9 kasım
bmen -----------------10 kasım
cankirili18------------10 kasım
nevetna --------------11 kasım
ayşen_34------------12 kasım
ezel22--------------- 12 kasım
tubiloshh-------------12 kasım
gokcek---------------13 kasım
alexandrayasemin -13 kasım
eso11---------------- 15 kasım
tek0633-------------- 15 kasım
per-i------------------ 15 kasım
asogkl ----------------16 kasım
sansli------------------18 kasım
AyTanem -------------19 kasım
supreme-------------- 20 kasım
korunur ---------------20 kasım
naaz ------------------20 kasım
sürmeli--------------- 20 kasım
sudet -----------------22 kasım
hacer44-------------- 22 kasım
pelly1----------------- 24 kasım
yeşim25-------------- 25 kasım
aysellim-------------- 28 kasım (hesaplayıcılara göre)
şekerkız67----------- 29 kasım
gcamurdas ----------

sincap_--------------- 1 aralık
bafo -------------------1 aralık
yvonna --------------12 aralık

canim nacizane fikrim yanlis anlama sakin topicigine karismak gibi bi hakkim olmadigini biliyorum ama soyle ayrik ayrik olunca bi bakisda daha anlasilir gozukuyomus gibi geldi bana yoksa cok guzel siralamissin tarihlerini ugrasmissin ellerine emegine saglik,,,kendimi yazmadim topic senin 18 kasim demistim sen yazarsan sevinirim canim...

canım yardımın için teşekküler. Akşam evde word de yazdım ama kopyalayınca yine böyle oldu. tatlım sorun değil yazabilirsin bu hepimizin topiği şekerim. Bence arkadaş ortaya bir laf attı gitti neyseeee bizim için önemli olan bebişlerimiz.

sebinim valla ben seni halen umutla bekliyorum sansliya katılıyorum belki de geç döllenme olduğu için hemen çıkmadı tatlım. Beklemeye devam umudumuz devam ediyor şekerimmmmm

belkide gec dollenme fln vardir oyuzdden degerlerin dusuk cikmistir bellimi olur kirmizilari gormeden umit kesmek yok belkide bebisin yol almaya basladi yeni yeni oyuzden dusuk cikti belkide uzme kendini hemencecik bebisin yolda olsunda varsin seninde kirmizi tarihin olmasin be gulum napcan,,,,
İnş. dediğin gibidir canım ama ben yumurtladığımı akıntımdan fark etmiştim ve onun ertesi gün de çalıştık sonra ara verdik.akşamalrı ikimiz de çok yorgun oluyoruz.eğer geç yumurtladıysam da zamanı tutturamamışızdır.anacım 1 ay da olacağını bilsem gün aşırı bir ay boyunca çalışayım ama biz de insanız yani.bir yerde tıkanıp kalıyosun makine değilsin ki kaydirigubbakcemile3

sebinim valla ben seni halen umutla bekliyorum sansliya katılıyorum belki de geç döllenme olduğu için hemen çıkmadı tatlım. Beklemeye devam umudumuz devam ediyor şekerimmmmm

Olcak olcak herkes olcak stressiz şekilde lütfen no stres no panic :))))) Benim arkadaşım 1.5 sene uğraştı olmadı.en son vazgeçti bebekten:KK70: vazgeçtii ay hamile kaldı.Çünkü stresi fln yok olmuştu :)):eek:

sebinim biraz bırak kendini derin nefes al bir iki gün bekle olmazdı cuma günü tekrar test yaptırırsın. Kendini sıkma tatlım rahat bırak öptüm şekerim seni ve diğer topikteki arkadaşları.
Bu akşam misafirlikte olacam bu akşam giremeyebilirim öptüm sizleri kızlar iyi akşamlar canlarım

sebinim biraz bırak kendini derin nefes al bir iki gün bekle olmazdı cuma günü tekrar test yaptırırsın. Kendini sıkma tatlım rahat bırak öptüm şekerim seni ve diğer topikteki arkadaşları.
Bu akşam misafirlikte olacam bu akşam giremeyebilirim öptüm sizleri kızlar iyi akşamlar canlarım
İyi akşamlaaaaaaarrrrr kendine iyi bak :) İyi oturmalar sana

Haydi pembe güllerim mor sümbüllerim.ben de kaçıyorum sileri sevgiyle kucaklıyor çalışması olanlara kolaylıklar diliyorum.yarını bekleyen arkadaşlar için de müjdeli haberler diliyorum

Haydi pembe güllerim mor sümbüllerim.ben de kaçıyorum sileri sevgiyle kucaklıyor çalışması olanlara kolaylıklar diliyorum.yarını bekleyen arkadaşlar için de müjdeli haberler diliyorum
İyi akşamlar canım sana da kendine çok iyi bak. her şey güzel olacak......

İnş. dediğin gibidir canım ama ben yumurtladığımı akıntımdan fark etmiştim ve onun ertesi gün de çalıştık sonra ara verdik.akşamalrı ikimiz de çok yorgun oluyoruz.eğer geç yumurtladıysam da zamanı tutturamamışızdır.anacım 1 ay da olacağını bilsem gün aşırı bir ay boyunca çalışayım ama biz de insanız yani.bir yerde tıkanıp kalıyosun makine değilsin ki kaydirigubbakcemile3

Sebincim ben bunu bugün doktora da sordum.Şu kist işini hallettikten sonra yumurtlama sürecimi gözetime alacağız.Yani yumurtlamalar düzenli mi? hangi dönemde? falan gibi. Çünkü her bünyede farklı.kimisinde 14. gün (normal olan) ama bi çok kişide daha sonra regl'e yakın dönemde yada 14 den daha önce olabiliyormuş bu yüzden bence sende doktorundan yardım iste bu konuda.En azından bir periyod belirlersen çalışmaları da o yönde yaparsın.

canım yardımın için teşekküler. Akşam evde word de yazdım ama kopyalayınca yine böyle oldu. tatlım sorun değil yazabilirsin bu hepimizin topiği şekerim. Bence arkadaş ortaya bir laf attı gitti neyseeee bizim için önemli olan bebişlerimiz.

evet bi laf atti gitti arkdsmz ama bende topicimize laf gelmesin diye ugrastim tatlim,,,evet onemli olan bebis gelsinde tarihin teferruatin ne onemi var tatlim yaa,,

,
İnş. dediğin gibidir canım ama ben yumurtladığımı akıntımdan fark etmiştim ve onun ertesi gün de çalıştık sonra ara verdik.akşamalrı ikimiz de çok yorgun oluyoruz.eğer geç yumurtladıysam da zamanı tutturamamışızdır.anacım 1 ay da olacağını bilsem gün aşırı bir ay boyunca çalışayım ama biz de insanız yani.bir yerde tıkanıp kalıyosun makine değilsin ki .

hic belli olmaz sekercim orasi,,,kirmizilar gelmeden umit kesmek yok,,,,allah istedikden ol dedikden sonra,,,insanlar zevk suyu denilen esas spermlerden once gelen siviyla bile hamis kaliyolar,,,yeterki dogru zaman olsun tatlim uzme kendini,,,walla bazen bende oyle uzuluyorum konusuyorum ama olmadikdan sonra napim herseyi akisina biraktim daha 22 yasindayim benimde bebisim olur gunun birinde elbet bende ozamana kadar bebis geldikden sonra yapamiyacagim seyleri yapmaya calisiyorum napim,,,

evet bi laf atti gitti arkdsmz ama bende topicimize laf gelmesin diye ugrastim tatlim,,,evet onemli olan bebis gelsinde tarihin teferruatin ne onemi var tatlim yaa,,

,

hic belli olmaz sekercim orasi,,,kirmizilar gelmeden umit kesmek yok,,,,allah istedikden ol dedikden sonra,,,insanlar zevk suyu denilen esas spermlerden once gelen siviyla bile hamis kaliyolar,,,yeterki dogru zaman olsun tatlim uzme kendini,,,walla bazen bende oyle uzuluyorum konusuyorum ama olmadikdan sonra napim herseyi akisina biraktim daha 22 yasindayim benimde bebisim olur gunun birinde elbet bende ozamana kadar bebis geldikden sonra yapamiyacagim seyleri yapmaya calisiyorum napim,,,

canım benim sen daha bebeksin...şimdi 22 olmak için neler vermezdim... çok dertlencek bi yaş değil... ama istiyorsan tez vakitte bebiş haberini alırız inşallah...

hep bi laf vardır ...ben onu "doğum ve nikah vaktini şaşırmaz" diye düzeltiyorum...haddim olmayarak.... hakikaten dediğin gibi doğru zamanı rabbim biliyor da biz duramıyoruz... hayırlısı...
bana öyle geliyoki ağustosta nüfus patlaması yaptıracak bizim topiğin kızları....:eek:

merhaba arkadaşlar duydum ki bu site ugurlu geliyomuş bende adımı listeye ekleteyim dedim 25 yaşındaYım 10 aylık evliyiz ve bu ilk denememiz 8 kasım adem günüm umarım ilk denemede bunu başaranlardan olurum

X