Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

merhaba arkadaşlar duydum ki bu site ugurlu geliyomuş bende adımı listeye ekleteyim dedim 25 yaşındaYım 10 aylık evliyiz ve bu ilk denememiz 8 kasım adem günüm umarım ilk denemede bunu başaranlardan olurum

hoşgeldin...
inşallah tezvakitte güzel haberlerimizi paylaşırız..kaydirigubbakcemile5

hekese selam. benide aranıza alır mısınız? yeni katıldım . ama benim ilk bebişim melek olduktan sonra adet tarihlerim düzensizleşti inşallah uğurlu gelir bu topik banadaopuyorumnanaktan

canım yardımın için teşekküler. Akşam evde word de yazdım ama kopyalayınca yine böyle oldu. tatlım sorun değil yazabilirsin bu hepimizin topiği şekerim. Bence arkadaş ortaya bir laf attı gitti neyseeee bizim için önemli olan bebişlerimiz.

Yok cnm ortaya bir laf atıp gitmedim.Topiği ilk açtığın anı da biliyorum neyseee
sadece samimiyetinize güvenerek ,dürüstce eleştride bulundum.Başka bir amacım yok yani.

Saansli benim ne demek istediğimi anlamış teşekkür ederim.

Yok cnm ortaya bir laf atıp gitmedim.Topiği ilk açtığın anı da biliyorum neyseee
sadece samimiyetinize güvenerek ,dürüstce eleştride bulundum.Başka bir amacım yok yani.

Saansli benim ne demek istediğimi anlamış teşekkür ederim.

ayyy senmiydin kiss onu yazan bende yeni uye olan biri yazdi gitti sandim walla bakmadim bile kim yazmis diye,ama ne demek istedigini anladiigm icin nacizane fikrimi soyledim saolsun aysellimcimde anlayisla karsiladi,,,ben tesekkur ederim ayrica ozur de dilerim gercekten ben yeni uye olan biri yazzdi gitti diye oyle soyledim,,,yemin ederim...

canım benim sen daha bebeksin...şimdi 22 olmak için neler vermezdim... çok dertlencek bi yaş değil... ama istiyorsan tez vakitte bebiş haberini alırız inşallah...

hep bi laf vardır ...ben onu "doğum ve nikah vaktini şaşırmaz" diye düzeltiyorum...haddim olmayarak.... hakikaten dediğin gibi doğru zamanı rabbim biliyor da biz duramıyoruz... hayırlısı...
bana öyle geliyoki ağustosta nüfus patlaması yaptıracak bizim topiğin kızları....:eek:

saol ablacim tesekkur ederim guzel yazin icin,,,evet dertlencek bi yas degil aslinda hem istiyorum hem istemiyorum bilemiyorum,,,istemiyorum cunku korkularim var,okulumu bitirememe,dogum korkusu,calisamama korkusu ilerde cocugumun asi bi genc olmasi avrupanin gobeginde cocuk yetistirme korkusu kiz olurda evlenirse esi ona kotu davranirsa naparim korkusu (biliyorum bukadar ileriyi dusunmemi sacma bulucaksiniz ama boyle napim)ve istiyorum cunku bebisimle aramda cok yas farki olmasin istiyorum,,ve kucuk bebeklerle ugrasmayi cok seviyorum yumuk yumuk ellerini ona yemek yedirmeyi onu guldurmeyi onunla oyunlar oynamayi onlara guzel vakit gecirttirmeyi cok seviyorum vede esimde istiyo diye,,,yani teraziye koydum istiyorumlarla istemiyorumlari ama bilemiyorum hangisi daha agir basiyo esitmi yada bilemiyorum,,,sadece korunmayi biraktim doktor kontrolunden gectim folik asit kullaniyorum atesimi olcup kontrol ediyorum,,,onun disinda aman dinlenim hoplamim ziplamim cok gezip tozmim stres yapmim (ki yapiyorum okul ve sinavlardan dolayi)gibi bi derdim yok akisina biraktim rabbim ne zzamn ol derse ozzaman olsun gerci esim 36 yasinda ben beklerimde o beklermi onuda bilemiyorum ya neyse hayirlisi bakalim,,,,

ayyy senmiydin kiss onu yazan bende yeni uye olan biri yazdi gitti sandim walla bakmadim bile kim yazmis diye,ama ne demek istedigini anladiigm icin nacizane fikrimi soyledim saolsun aysellimcimde anlayisla karsiladi,,,ben tesekkur ederim ayrica ozur de dilerim gercekten ben yeni uye olan biri yazzdi gitti diye oyle soyledim,,,yemin ederim...

Kıss dur özür dileyecek birşey yok ortada. :1hug: Öyle ya da böyle ne demek istediğimi dile getirmişsin ya boşver

Listeyi düzenledikten sonra 26 kasıma yer istiyorum aysellim :1closedeyes: naniknanik

Sanslıcım sen şu ovülasyon hesaplayıcısını boşver güzelim. Sen geçen ay 21 günde regl oldun, hesaplayıcılar bir önceki ayı baz alır. Bu ay da 21 gün olacağını varsayıyor. Sen ateşini ölçmeye ve akıntı takibine devam et. Geçen ay stres olmuştun, sınavın vardı belki o etkilemiştir. Bu ay da erken olursa o zaman doktora gitmen gerek çünkü 21 gün normal bir siklus değil. En az 22 gün en fazla 42 olması lazım. Geçmiş aylarda da hiç böyle olmadığına göre bir seferlik diye düşünelim. Tamam mı tatlım. opuyorumnanaktan sana abla tavsiyesi..

iyi akşamlar kızlarrr,misafirlerim gelemedi çünkü eşim iş için biyere gitmek zorunda kaldı. nasılsınız napıyosunuz görüşmeyeli.Yaş konusu geçmiş hep. ben de 24 yaşındayım :)

Aralıkta 35 bitiyor benim... Eskilere göre yolun yarısı, şimdikilere göre orta yaş öncesi hala :))))

Selam kizlar.
Ben 25 yasindayim.Bi kizim var 3 yasinda.
Kizima kardes istiyoruz, benide ekleyin listeye.19 kasim tarihim.

kızlar selam... ben ateşimi ölçüorum. aranızda ölçen varmı?
gebelik için ateş tablosu yani :)

kızlar selam... ben ateşimi ölçüorum. aranızda ölçen varmı?
gebelik için ateş tablosu yani :)

merhaba canım ben hiç ateş ölçmüyorum yaaa. :S derecem bile yok evde :KK70: alayım bari ben de.

25 yaşındasın ve 3 yaşında kızın var maşalllllllllaaaahhh sana allah bağışlaısn meleğini

tubiloshhh "ates ölçme yöntemi" topiğine bekleriz canımm. Hoş sen sanki gelmiştin topiğe ya da nickin bana tanıdık gelmiş olabilir..

X