- 21 Eylül 2009
- 2.625
- 0
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #2.021
merhaba arkadaşlar duydum ki bu site ugurlu geliyomuş bende adımı listeye ekleteyim dedim 25 yaşındaYım 10 aylık evliyiz ve bu ilk denememiz 8 kasım adem günüm umarım ilk denemede bunu başaranlardan olurum
canım yardımın için teşekküler. Akşam evde word de yazdım ama kopyalayınca yine böyle oldu. tatlım sorun değil yazabilirsin bu hepimizin topiği şekerim. Bence arkadaş ortaya bir laf attı gitti neyseeee bizim için önemli olan bebişlerimiz.
Yok cnm ortaya bir laf atıp gitmedim.Topiği ilk açtığın anı da biliyorum neyseee
sadece samimiyetinize güvenerek ,dürüstce eleştride bulundum.Başka bir amacım yok yani.
Saansli benim ne demek istediğimi anlamış teşekkür ederim.
canım benim sen daha bebeksin...şimdi 22 olmak için neler vermezdim... çok dertlencek bi yaş değil... ama istiyorsan tez vakitte bebiş haberini alırız inşallah...
hep bi laf vardır ...ben onu "doğum ve nikah vaktini şaşırmaz" diye düzeltiyorum...haddim olmayarak.... hakikaten dediğin gibi doğru zamanı rabbim biliyor da biz duramıyoruz... hayırlısı...
bana öyle geliyoki ağustosta nüfus patlaması yaptıracak bizim topiğin kızları....
ayyy senmiydin kiss onu yazan bende yeni uye olan biri yazdi gitti sandim walla bakmadim bile kim yazmis diye,ama ne demek istedigini anladiigm icin nacizane fikrimi soyledim saolsun aysellimcimde anlayisla karsiladi,,,ben tesekkur ederim ayrica ozur de dilerim gercekten ben yeni uye olan biri yazzdi gitti diye oyle soyledim,,,yemin ederim...
Aralıkta 35 bitiyor benim... Eskilere göre yolun yarısı, şimdikilere göre orta yaş öncesi hala :))))
kızlar selam... ben ateşimi ölçüorum. aranızda ölçen varmı?
gebelik için ateş tablosu yani :)
Amin canim tesekkür ederim.Allah isteyen herkese nasip etsin.
tubiloshhh "ates ölçme yöntemi" topiğine bekleriz canımm. Hoş sen sanki gelmiştin topiğe ya da nickin bana tanıdık gelmiş olabilir..
Amin canim tesekkür ederim.Allah isteyen herkese nasip etsin.
ya ben o topici bulamadım(((((((
Hemen ilk sayfada aslında. Dikkatli bak canım