Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
arkadaşlar 26sında çatlama iğnesi vuruldum dr gün aşırı ilişki dedi..şimdi yumurtlama akıntım yok..sizce ilişki yinede olsun mu olmasın mı?

kızlaaaaaarrrrr hepinize iyi yıllar 3 farklı marka testte de pozitif çıktı ve bugün kan verdim yarın internet sitesinden sonucu görücem inşallah hcg de pozitif çıkarrr

Hadi maşaallah diyelim bende sabırsızlıkla senin sonucunu bekliyorum :)

kızlar gene benim sol tarafımda batma oluyor ya....
anlamadım giti kırızılarda yok ortada dun batı teste negatf... sizce noluyo bna

Canım sen çok kafana takıyorsun tıpkı benim ilk zamanlarım gibi biraz rahat ol güzel şeyler düşün şükret herşey için. sana ve hepinize dualar ediyorum inşaallah bebişin gelecek. ben senin gibi geldimi gelmedimileri düşüne düşüne adetim 10 veeya 15 gün geçerdi sonrası foooosss :)
Senrahat ol ki bebişinde rahat rahat büyüsün. ayrıca başkalarını düşünerek kendine hiç ez.yet edipte üzülme herkesin kaderi ap ayrı elden dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor.
Bence sen kendini kasma ve bekle.batmalrın oluyormuş bende çok oluyordu hep hamileyim diyordum ama kişisine göre değişir. mesela ben hamileyken hiç batma falaan hissetmem. adet olmadan olur bana.
İnşaaallah senin bebiş büyüdüğü için batmaların oluyordur. mümkünse kan testi yapsana merak ettim :)

kızlaaaaaarrrrr hepinize iyi yıllar 3 farklı marka testte de pozitif çıktı ve bugün kan verdim yarın internet sitesinden sonucu görücem inşallah hcg de pozitif çıkarrr

bende kan testimin sonucunu aldımm peram 21.61 cıktı daha cok minik 2 gun sonra tekrarlayın dediler testi....
napıcamı sasırmış vaziyetteyimm suandaa

bende kan testimin sonucunu aldımm peram 21.61 cıktı daha cok minik 2 gun sonra tekrarlayın dediler testi....

hadi masallah bi ebbim bide phiam güzel haberler verdimi tadından yenmez süper haber canım

tugraaaaaaaa tebrikler..

Hemen belirtileri ve neler yaptıgını anlatır mısın ?

Ovulasyon testi kullanmışmıydınn anlattt anlattttttttttttttt

Tebrikleeeeeeeeeer ::) inşallah sag salim kucağına alırsın , cok sevindim :)

Selam kızlar...

Öncelikle yeni hamişleri tebrik ediyorum.

2013 yılı bol hamişli bol bebişli sağlıklı ve mutlu bir yıl olsun hepimiz için. en güzel günler sizin olsun....

Tebrikler yılın son hamişleriiiii

Herkeze hayırlı bir yıl diliyorum arkadaşlar.Dualarınızda unutulmamak dileğiyleee

tugraaaaaaaa tebrikler..

Hemen belirtileri ve neler yaptıgını anlatır mısın ?

Ovulasyon testi kullanmışmıydınn anlattt anlattttttttttttttt

saol canım darısı bekleyen tum arkadaşlarımın başına tez zamanda

bu 5.ayımdı bebek çalışmalarımın
ovulasyon testini bu gectiğimiz 2ay kullandım ..gecen ayda kullanmıştım bu ikinci seferinde bebeğim geldi
belirtiye gelince bende ölee aman aman bi belirti yoktu sadece arada kasıklarımda hafif batma oluyodu
bide kremsi akıntım vardı başka burda okuduğum hiçbişeyi yaşamadım ben ....

Son düzenleme:

Hadi bakeeem bu ay inşaallah bizde güzel haberler veririz sizlere :)
Gelmeyesice bat ım 12 ocak :)

ikinizi de tebrik ediyorum.Mevlam tamamına erdirsin inşallah.sizin adınıza çok mutlu oldum.darısı diğer arkadaşlarımın başına olsun inşallah.

TUGRAMMMMMMMMMMMMM
KUZUMMMMMMM

HAYIRLI OLSUN TATLIM BENİMMMM
Rabbim sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin inşallahhhh

ben emindim sanki içime doğuyordu çift çizgi çıkacagı..
canım arkadaşımmm kendim kadar çok sevindim inannn

artık bambaşka bir yola adım atıyorsun
bu güzel yolda hep beraber yepyeni heyecanlarla ilerlemeyi nasip etsin Rabbimmm

AYYYYY UTANMASAM KALKIP OYNİİCİİİMMM

PERAKEDİSİİ canım hayırlı olsun kuzum
oh yaaa ne güzel haberler aldım bugünnnn

tugram hamiş perakedisi hamiş ablamın bebişi oldu ooooooooohhhh değmeyin keyfimeee

Mutlu noeller.. :)

noel derken ?? :44:
hz.isa nın doğum yıldönümüne noel denir.ve noel yılbaşı günü değil 24 Aralıktır.
ki biz Efendimiz aleyhisselatü vesselam'ın doğumunu kutlamalıyız sadece.tüm peygamberlere inanırız.hepsini Rabbim göndermiştir ama Noel moel geçelim bunları arkadaşlar yaa.
yılbaşı kutluyorsanız kutlayın ama yılbaşı agacı felan süslemeyelim olmazmı?
bunlar tamamen hristiyanlıga özenti oluyor istesek de istemesek de...
hatta bir hadis-i şerif de vardı bununla ilgili. kim bir mezhebin yaptıklarını yaparsa onlardan olur diye.
biz yolumuzdan ayrılmadan ilerleyelim İnşallah...

bunlar benim kendi şahsi fikrim.isteyen eleştirebilir isteyen kınayabilir.
benim yolum Hak yoludur...ve nekadar kimseye yardımcı olabilirsem benim için kar dır.

HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYORUM VE HAYIRLI GECELER DİLİYORUM.
BUGÜN EN AZINDAN 2 ŞER REKAT ŞÜKÜR NAMAZI KILALIMMI ARKADAŞLAR
BELKİ RABBİM BU NAMAZIMIZIN HÜRMETİNE DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH..

Boşver tatlım ya bırak kim ne yasarsa yasasın ben bı topikte bı paylaşım yaptım kiz bana saygiztan tut herseyi dedi sende tartışmaya girme kimseyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…