hoşbulduk canım iyiyim pazara gidip geldim oturuyorum şimdi tv karşısındazaman geçirmeye çalışıyorum bata 5 gün kaldı :44:
İyi geceler herkese. Merak ediyorum biz her ay bu kadar uğraşırken acaba eşlerimiz ne düşünüyor.Bu günler önemli diyip yorgun olsada eşimi zorluyorum.Yani ben ilgileniyorum önemli günlerle.Bıraksam yani haberi olmayacak:)
Kızlar mehaba. SEvdam07 benimde belim çok ağırıyor. 31 günde bir oluyorum. Bugün 16.cı günüm. 3 te test yaptım ovu.
Dünkünden biraz daha koyulaşma var gibi.
Eki Görüntüle 544786
İyi geceler herkese. Merak ediyorum biz her ay bu kadar uğraşırken acaba eşlerimiz ne düşünüyor.Bu günler önemli diyip yorgun olsada eşimi zorluyorum.Yani ben ilgileniyorum önemli günlerle.Bıraksam yani haberi olmayacak:)
bnm eskı dostlardan buraya tasınanlarda var ınsallh bu ay olr kızlar umıdınızı kesmeyın kalbım sızlerle .. dun doktora gttık ve bebıısmn cnsıyetını ogrendık oglum olucaakkkkkkkkkkkk :)hayrlısıyla ınsllh rabbım :).
tubilosh çok sessiz bgn buralar:44::44:
tubish ınş canım heyecanla beklıyorum test alıcam netten ama laboquıck diye bır marka nasıl acaba kalıtelı mı
bnm eskı dostlardan buraya tasınanlarda var ınsallh bu ay olr kızlar umıdınızı kesmeyın kalbım sızlerle .. dun doktora gttık ve bebıısmn cnsıyetını ogrendık oglum olucaakkkkkkkkkkkk :)hayrlısıyla ınsllh rabbım :).
iyiyim canım bugün 15.gün daha yumoşlarda bir hareket yok ama bugünki ovü testim biraz daha koyulaşmaya başladı amin inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin.periiii naber cnm ?
yumurtalardan naber
bu ay ne saçma oldu bende yaa.yumurtlamayı anlayamadım.
inşallah sen tam tutturur da oğluşuna güzeeel bir kız kardeş getirirsin
ooo az kalmış yesalpama öyle boş oturarak geçirme zamanlarını.ben son 10 gün meryem suresini okudum.bir de hz.Süleymanın duası vardı onu netten bulup vakit buldukça okumuştum.günün gelmeden sakın test yapma derim.zaten erken belli olması düşük ihtimal.negatifi görünce moral bozuyoruz ister istemez.ben de 2 gün kala dayanamayıp yapmıştım.negatifti tabi.bir daha günüm geçene kadar bekledim ve dua ettim.Elhamdülillah şimdi hamileyim .Rabbim en hayırlısıyla isteyen bekleyen herkese nasip edecek inşallah.dualarım sizlerle..
iyiyim canım bugün 15.gün daha yumoşlarda bir hareket yok ama bugünki ovü testim biraz daha koyulaşmaya başladı amin inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin.
tamam canım bakarım şimdi bende okurum inşallah kavuşurum bu ay bebeğime bekliyorum sabırsızlıkla onubende öyle karar aldım canım günüm geçmeden yapmayacağım test büyük hayal kırıklığı oluyor sonra
bizim hatunlar nerde bir bilen varmı phiada yok.
yesooooo
kuzu ben seni ne zaman görsem hamişsin gibi gelio yaa
göğüs agrılarından naber?
ben bu ay umutluyum senden yawww
tugra düğüne gidicekti,
phia da gocasıynan otoshow a gittiii sosyal hatun
diğerleri de kocişlerinin yanında olsalar gerek.
malum,haftasonu...
benimki de Konya'da zaati...
canım benim yalnız mı?kaldın benim kocişte işte 12 de geliyor yarında çalışıyor kocayla bir gezemedik ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?