lillium ismi.Bende ekli.Hatta doktoru adet söktürücü verdi ben çok ısrar ettim içme diye.İçecektim diyor.Çok umutsuzdu ama oldu :) Ateş ölçme topiğinden arkadaşımdı.İnşallah sizlerde öyle olursunuz tabi 10 gün beklemeden :)
ŞişşşşKızıyorum ama sana.Ümitsizlik haramdır diyen peygamberimizin sözünümü çiğniyorsun sen bakıım Yok öyle bişey.Titiz Başak olmazsa anakuzusu Terazi doğururuz.O da olmazsa aşk ateşi tavan yapmış akrep Kocacığım da akrep benim ordan biliyorum
canım tuhaf hersey bende gercekten sonumuz ne olacak..arkadasın ıcın cok sevındım böyle yenı yıla gırıyorum..belırsızlıkler ıcındeböyle yenı yıla gırıyorum..belırsızlıkler ıcınde...:) :)
neden canım..neden üzgünsün
Hayat bi belirsizlik zaten.1 dakika sonramız için garantimizmi var?Elimizde olan ne varki hayatta?Herşey takdir-i ilahi...
lillium ismi.Bende ekli.Hatta doktoru adet söktürücü verdi ben çok ısrar ettim içme diye.İçecektim diyor.Çok umutsuzdu ama oldu :) Ateş ölçme topiğinden arkadaşımdı.İnşallah sizlerde öyle olursunuz tabi 10 gün beklemeden :)
ŞişşşşKızıyorum ama sana.Ümitsizlik haramdır diyen peygamberimizin sözünümü çiğniyorsun sen bakıım Yok öyle bişey.Titiz Başak olmazsa anakuzusu Terazi doğururuz.O da olmazsa aşk ateşi tavan yapmış akrep Kocacığım da akrep benim ordan biliyorum
Arkadaşımın adetini 3 gün geçtikten sonra yapılan idrar testi negatifti. 3 gün daha bekledi adet olmayınca kan tahlili yaptırdı direk. İdrar testi yapmadı. Ve değeri 1000 küsür çıktı. Şu an 20 haftalık hamile.
canım kırmızılar gelmedi test negatf ondan
hadı hayırlısı ınsallah canım...kırmızılar hala gelmedı gelmesı gerekmezmı yaa..delı olcam vücudum kafayı yedı muhtemelen :)
:) ben başagm cocugmda başak olsa keşkeee
canım üzülme bende 10 gündhemen ümisız olma canımac gün öncede negatıf dı..hemen ümisız olma canım
benimkide gelmedi hep beraber kafayı yediler... :)
kuzum sen bi test yaptınm?
Ben de başağım.Annemde...Ama çocuğum başak olmasın isterim.Detaycılık kanımda var ve beni o kadar yoruyor ki bazen...Çok kızıyorum bu kadar detaycı olmama.Bu özelliği taşımayacaklarsa oğullarım başak olabilir :)
canım dün kahverengı lekelenme oldu..adet olurum dıye test yapmadım
canım evde test varsa yapsana bitane
canım evde test varsa yapsana bitane
canım ınatcılık degıl sızı kırarmıyım hıcc..ama olsada cıkmaz dıye ve üzülürüm dıye korkuyorum bebemBende yap diorum yapmıyor inatçı keçi
olsun ya cıkarsa? hem senın gunn benden cok daha fazla gecmiş yap işte lftn nolur............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?