kızlarrrr çok kötüyüm bana dua edin nolur hcg değerlerim çok güzel 1046 olmuş fakat kese görünmedi bugün doktorum dış gebelik olabilir dedi pzts tekrar bakılacak...dualarını eksik etmeyin nolur bu 2.ci hayal kırıklığımmmmm çok kötüyüüümmmm
kızlar merhababu sabah kırmızı kartı yedim ama üzülmüyorum. Hayırlısı böylemiş. Ovulasyon testini tekrar sipariş edeceğim. Yeni ay yeni umutlar. Bide bu ay sancımm çok çok az oldu. Çok sevindim. yoksa bu halde nete girmek nereye 2 büklüm yatıo olurdum size haber vereyim dedim son durumları.
En azından netleşmiş oldu bu ay olmazsa diğer ay .. Hem arkadaşımla konuştum geçen 8 ay uğraşmışlar ilk çocuk için .. işin içine girmeden bilinmiyo bana kalsa bi baktık evlendi bi baktık hamile kaldı .. ama ona öyle gelmemiş zaman .. Bizim içinde öyle olucak şu an zaman hiç geçmiyo gibi ama hamile kalınca hepsini unutucaz ..
Canım tam emin değilim ama kese için değerin biraz daha yükselmesi gerekmiyo mu ? belki dr acele etmştir .. Sen hiç sıkma canını inşallah görüceksin keseyi , senin kuzu biraz nazlı sanırım saklanmış annesinden :)
Merhaba kızlar. Sürekli okuyorum yazılanları.Bu topikten kopamadım valla:) Her sabah midem çok kötü. Gerçi tüm gün öyle ama sadece sabahları kusacak kadar oluyo.Ama midem boş olduğu için nerdeyse midem çıkacakmış gibi ölüyorum valla. Allah'ım tüm hamilelere yardım etsin. Hamile kalmak isteyenler de her an duamdasınız.
bilmiyorum canıım ya inşallah öyledir alt üst oldummmm 6 ay öncede 7 haftalık düşük yapmıştım bilmiyorum pztesi inşallah mucizem gerçekleşir...
mide bulantısı çok zor yaa benim çocukluğumdan beri kronik hastalığımdır , heycanlansam, strese girsem , sınava giricek olsam , üzülsem başlarım kusmaya .. hamileliğimi düşünümiyorum :)Merhaba kızlar. Sürekli okuyorum yazılanları.Bu topikten kopamadım valla:) Her sabah midem çok kötü. Gerçi tüm gün öyle ama sadece sabahları kusacak kadar oluyo.Ama midem boş olduğu için nerdeyse midem çıkacakmış gibi ölüyorum valla. Allah'ım tüm hamilelere yardım etsin. Hamile kalmak isteyenler de her an duamdasınız.
evet canım. Biz hazirandan beri düşünüyoruz. ama her ay da sıkı bir çalışma olmadı. hele yazın 3 ayı hiç saymıyorum, misafirdi, gezme tozmaydı derken bişi anlamadık. Ve bu son 2 aydır üstünde duruoz.
Önümüzdeki ay 3.cü ayımız olacak. annem abime 5 ay sonra hamile kalmış. Hiç belli olmaz üzmüyorumda kendimi herşeyde bir hayır vardır. Canım sen test yapsana artık. Bence sen hamilesinnnn
ha bu arada ovulasyon testi aldım. gelsin çalışmalar gelsin bebişler...
bu ay olmazsa bende ovulasyon testi alıcam .. bilmiyorum ki canım yaa adet olucakmış gibi değilim .. Hoş ben kırmızılar gelmeden hemen önce sancım başlar hasta oluyorum der tuvalete giderim ve olur. Sonrada bir gğn boyunca kıvranmalar ağlamalar ..
4 gün geçti ama geçen ay kimyasal gebelik oldu ya bu ay belki ondan geikti ya da hamileyim :) evde bi tane test var yaparsam çıkmazsa bu seferde niye olamıyorum diye kafayı yicem .. yarına kdar beklicem hiç olmazsa
slm kızlar ben geldim uzun zamandır yoktum giremedim foruma kafam karma karışık son klomen kullandığımda kist olmuştu bu sefer yine doktor klomen verdi yumurtam oluştu beklenen günden 4- 5 gün sonrada olsa çatladı fakat rahım duvarında inceik var dedi doktor progestan verdi 17. günümde fakat şu an adetimi 3 gün geçti az önce test yaptım negatif sizce yumurtam geç çatladıgı için testte çıkmıyor olabilir mi bi fikir verirmisiniz...
geç döllenme olabilir canım. bi arkadaşımın 5.ci gününde çift çzgiyi görmüştü. doktorda geç döllenme demiş zaten. Hayırlısı canım.
inşallah dediğin gibidir 1 seneyi geçti hala olmadı çok istiyorum peki bu progestan hamileliği kolaylaştırır mı
canım inşallah gebeliktedir. Eğer olmazsan 20 laboquick ovulasyon testi + 6 gebelik testi 21 TL. fakat şuan o aldıgım siteye üye olursan 10 TL veriyor. kargoda bedava. yaklaşık 10 tlye ürüne sahip oluyorsun. İndirimli alırsın.
ben 2 paket aldım eşimin 20 TL indirimi vardı sitede. 22 TL ye geldi. site adı vermemde sakınca varmı bilmiyorum ondan yazmadım. istersen özel mesajdan yazarım.
ayy çok iyiymiş canım yaa bunun bi süresi var mı peki ? Bi kaç günlük bi indirim mi ? ben tam olarak öğreniyim inşallah gerek kalmaz ama gerek kalırsa hiç kaçırmıyım :)
ay canım senin yaşadıklarını bizde yaşasakKendine dikkat et. dualarında bizleri unutmadıgın için çok teşekkürler.
nasılsın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?