eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm hemennn
Tahlil Adı Sonuç Birim Min - Max
----- HORMON (2) ------------- -------------------- ----------------- --------------------
B-HCG <1,00 mIU/ml Erkek < 2.50 mIU/mlKadın premenapozal,hamile olmayan < 5.00 mIU/mlgray zone 5.00 - 30.00 mIU/mlPozitif > 30.00
kızlar bu ne demek?
valla çok heycanlı oluyo zaten ben eşim işten gelmden yaptımm testte banyodaydıı esimnm gelince görmüş banyodaaa dioki o ne testı dogru sole ne kadr belırgın çizgi kıp krımızı ollmusssss :) hamılelık testı zannetti :) ama hep dua edıyorumm inş bhgc teslerımde böleee çifter çifter çizgilerlee dolarr:)
benim eşimde görmüştü hamilesin hamilesin diyerek yanıma gelmişti :)
valla bendce eve gıtmek ıstıyorummmmmmmm bugun cumaa bıtsın artık haftanın son iş gunuuuuuuuuuuuu:) testimizide yapalım zatenn tutyorum kac saattir teste saklıyorum patlmak uzereyımm :) su içmiyorumm yanlıs cıkmasın dıeee :) ah ahh o bebek olsun bı dogsun hayrılısıyla posuna posuna vurucammm nler yaptım onun için sagan kürü yaptım bu ay tam anlamıyla yapamadım ama bayramdan dolayı flann yaptım yınede sogan suyu bıle içitim bebk için dayagıu haketmıyomu ama
benim eşimde görmüştü hamilesin hamilesin diyerek yanıma gelmişti :)
napsınlarr işte bi umutttttt :)) zaten en cok merak ettıgım syelrden bıatnesı ilk duydugunda ne tepkı verecek nasıl soylıycem bunların hayali bıle gulumsetıyo ınsanııı gercekten yasayınca nolur bılemıyorum:)
baksana şuna eşeksıpası
Benimkine ben gösterdim gözlerinin içi gülüyordu ovulasyon testi olduğunu bildiği halde.Birgün bizde göreceğiz bu çizgiyi dedi sarılarak.
Benimki kesin ağlar.Zaten romantik kesin ağlar
benimkideee pek duygusall ağlar heraldeee odaaaaa :)) rabbim gösteririse o günleri tabi:)
Kız niye göstermesin.Şu ezanlar yüzü sühürmetine gösterecektir eminim ben.En uygun zamanda gelecek başımızın tatlı belaları eminim ben :13:
inşş canım inşşş allh herkesin gönlüne göre versinn bandaa şöleeee dünyalar güzeli şarışın masmavi gözlüü bı kız coocgu nasıp eder inş..
kızlar arı poleni aktarlarda bulunuyor mu??? nasıl kullanıyorsunuz neye katıp yeniliyor..
kızlar arı poleni aktarlarda bulunuyor mu??? nasıl kullanıyorsunuz neye katıp yeniliyor..
Sonuç hangisi anlamadım?
bende anlamadım cnm internetten baktım böle yazıodu ilk yaptırdım bende gerçi bugun adetim geldi ama merak işte biri yüzüme vursun istiyorum hamile değilsin die :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?