• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
klomen kullandıktan sonra bayram araya girdi bende şehir dışındaydım..öyle olunca kontrole gidemedim..aslında dr uma sordum ne zaman geleyim diye adet olunca dediği için gitmedim..

klomen kullandıktan sonra bayram araya girdi bende şehir dışındaydım..öyle olunca kontrole gidemedim..aslında dr uma sordum ne zaman geleyim diye adet olunca dediği için gitmedim..

geçmiş olsun canım ama bence doktora git yada kaç gün geçiktn test yaptın mı
buarada nette biraz baktım bazılarında kist yapmış ama ilaçla düzeliyormuş inşallah sende kist yoktur

geçmiş olsun canım ama bence doktora git yada kaç gün geçiktn test yaptın mı
buarada nette biraz baktım bazılarında kist yapmış ama ilaçla düzeliyormuş inşallah sende kist yoktur

sağol canım 2 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım çıkmadı..umarım kistle uğraşmam..

kızlar merhaba...ben geldiiimmm...
bugün adetin 3. günü, doktoruma gittim..
Aşılama için YA ALLAH BİSMİLLLAH dedik bakalım..
gonal-f iğneleri vurunmaya başladım bugün..
kızlar nooolur bana da dualarınızda yer verin..
inşallah ilk aşılamam tutar başka bişeye gerek kalmadan çift çizgiyi görürüm:49::49::49:

kızlar merhaba...ben geldiiimmm...
bugün adetin 3. günü, doktoruma gittim..
Aşılama için YA ALLAH BİSMİLLLAH dedik bakalım..
gonal-f iğneleri vurunmaya başladım bugün..
kızlar nooolur bana da dualarınızda yer verin..
inşallah ilk aşılamam tutar başka bişeye gerek kalmadan çift çizgiyi görürüm:49::49::49:

İnşallah canım.Sonu güzel bi işe başlamışsındır bu mübarek gün inşallahh:16::16::16::16:

inşallah ayşecim inşallah.
sen de yeni aya yeni umutlarla başlamışsın..inşallah bu sefer gelir ikizlerin:34:
İnşallah canımmmmm..... Kürlerimle ovulasyon testlerimle hazırım yeni aya.Adetin sancıları ve krampları arasından umutla bakıyorum diğer aya...Olmazsa şunu yaparım bunu yaparım yok artık....Olacak arkadaş!O bebekler bu göbeğe gelecek artık!(İnşallah tabi :1:​)

ben şimdi mutfağa geçip yemek olayına gireyim:)
ilerleyen saatlerde yine gelirim. görüşmek üzere:16:

iyi akşamlar arkadaslar, yumurtlama gunum geccti pazartesiydi.ama ovu testi yaptım ve iki cizgide aynı siliklikte cıktı. ne yapmalıyım. yardım edin lutfen.

iyi akşamlar arkadaslar, yumurtlama gunum geccti pazartesiydi.ama ovu testi yaptım ve iki cizgide aynı siliklikte cıktı. ne yapmalıyım. yardım edin lutfen.

Yumurtlama gününün pazartesi olduğunu ovu testinin iki koyu çizgisiyle belirledin sanırım.Suya dikkat et testi yapmadan önce.O yüzden garip sonuçlar veriyor test.Silikleştiyse çatlamışsındır.

Siz geldiniz ama ben kaçıyorum.Yimeeem de yok bugün.Naaaapsamkiiiiii?Hadi ben kaçoorum.Öpüldünüz fıstıklar:16::16::16::16::16::16::16::16:

Feyza hastaneye geldim şimdi oğluna şifa dilemeye sana destek olmaya., reanımasyondayım sen nerdesin kuzum?

merhaba arkadaşlar bu ay pek çalışma olmamıştı beklemiyodum zaten ve hastalandım..bartholin apsesiyle uğraştım çok acı çektim ama çok şükür operasyona gerek kalmadan ilaçlarla geçti şimdilik..umarım tekrarlamaz..arada girip takip etmeye çalışıyorum.yeni anne adaylarını tebrik ediyorum.Allah tamamına erdirsin inşallah:nazar:

canım tebrik ederim. Darısı bizim başımıza inşallah. Bende Meryem süresi ni okumaya başladım. 41 gün okunması gerek. Bugün başladım. Allah ım bizede hayırlı evlat nasip eder inşallah.

Back