- 19 Ekim 2012
- 873
- 72
- 73
a.s canım doktoruma sormuştum geciktirebilir demişti geçen ay 31-8 kasım arasında oldum bu ay ise 13 ünde..
peki klomen bittikten sonra dr görüşüp muayene oldun mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a.s canım doktoruma sormuştum geciktirebilir demişti geçen ay 31-8 kasım arasında oldum bu ay ise 13 ünde..
klomen kullandıktan sonra bayram araya girdi bende şehir dışındaydım..öyle olunca kontrole gidemedim..aslında dr uma sordum ne zaman geleyim diye adet olunca dediği için gitmedim..
geçmiş olsun canım ama bence doktora git yada kaç gün geçiktn test yaptın mı
buarada nette biraz baktım bazılarında kist yapmış ama ilaçla düzeliyormuş inşallah sende kist yoktur
kızlaarr yoğun bi cuma il çevreden denetime geldiler saatlerdir numune alıcaz diye donduuuk arıtma başında
neler yaptınız ben yokken :)
ayşeeem inş son ovulasyon testlerin olsuuun :))) hayırlar getirsin sana
kızlar merhaba...ben geldiiimmm...
bugün adetin 3. günü, doktoruma gittim..
Aşılama için YA ALLAH BİSMİLLLAH dedik bakalım..
gonal-f iğneleri vurunmaya başladım bugün..
kızlar nooolur bana da dualarınızda yer verin..
inşallah ilk aşılamam tutar başka bişeye gerek kalmadan çift çizgiyi görürüm
İnşallah canım.Sonu güzel bi işe başlamışsındır bu mübarek gün inşallahh
İnşallah canımmmmm..... Kürlerimle ovulasyon testlerimle hazırım yeni aya.Adetin sancıları ve krampları arasından umutla bakıyorum diğer aya...Olmazsa şunu yaparım bunu yaparım yok artık....Olacak arkadaş!O bebekler bu göbeğe gelecek artık!(İnşallah tabi ​inşallah ayşecim inşallah.
sen de yeni aya yeni umutlarla başlamışsın..inşallah bu sefer gelir ikizlerin
iyi akşamlar arkadaslar, yumurtlama gunum geccti pazartesiydi.ama ovu testi yaptım ve iki cizgide aynı siliklikte cıktı. ne yapmalıyım. yardım edin lutfen.
Yumurtlama gününün pazartesi olduğunu ovu testinin iki koyu çizgisiyle belirledin sanırım.Suya dikkat et testi yapmadan önce.O yüzden garip sonuçlar veriyor test.Silikleştiyse çatlamışsındır.
Bende ondan aldım canımcım 20 ovu+6 gebelik 19,50tl....İnşallah canım...