Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Selam kizlar,,offff konu actim biri cikip cevap virmediiiiiii

ayaklarim buz kesildi ama corap,patik ve terlik giymeme ragmen,diyorum acaba bu bir belirti mi

valla tatlim betahcg 1300lere kadar cikmis daha sonra dusmus biri olarak konusuyorum suan bence belirti degil cunku insan bebeginin kalp atisini duymadan pek inanamiyor yeni kurtaj oldum biraz duygusalim kusura bakma canim

Son düzenleme:
iiyiz canım sen napıosun ya ben phiayı çok merak ediyorum gelmicekmi acaba

canım bende msn de akli ama cevap vermedi bugün.
merak etme kendini iyi hissettiğinde gelecektir.
belki biraz uzak kalmak istemiştir.

ama bizi daha fazla yalnız bırakmayacagını umuyorum

Selam kizlar,,offff konu actim biri cikip cevap virmediiiiiii

ayaklarim buz kesildi ama corap,patik ve terlik giymeme ragmen,diyorum acaba bu bir belirti mi

canım bende tir tir titriyordum hamileliğimi yeni öğrendiğim zamanlarda.
ellerim ayaklarım ısınmıyordu bir türlü.
inşallah artık meleğin gelmiştir

sen ne dosun canım yaa hamiş haberi alınca benim bile test yapasım geliiyor o gazla

inşallah heppppiniz en kısa zamanda çift çizgili testlere sahip olursunuzzzz

valla tatlim betahcg 1300lere kadar cikmis daha sonra dusmus biri olarak konusuyorum suan bence belirti degil cunku insan bebeginin kalp atisini duymadan pek inanamiyor yeni kurtaj oldum biraz duygusalim kusuta bakma canim

Rica ederim canim,Allah sabrini versin sana

cok üzüldüm,Insallah tez zamanda tekrar hamile kalip saglicakla kucagina alirsin melegini.

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız taze hamişler var kaplang ve savaş5482tebrik ediyorum canım sizide rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

valla tatlim betahcg 1300lere kadar cikmis daha sonra dusmus biri olarak konusuyorum suan bence belirti degil cunku insan bebeginin kalp atisini duymadan pek inanamiyor yeni kurtaj oldum biraz duygusalim kusura bakma canim

canım çok çok geçmiş olsun
inşallah Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hamilelik nasip eder sana

Tubiloshh canim ama adetime daha 10 gün var:26:

hem ben bu ay losyon gibi akintiyla birlikte bir kac kez gördüm o sümüksü akintiyi:26:

misal bugünde vardi...ama bu ayaklarim dondu yaa,belkide baska birseydendir...fazla heveslenmek istemiyorum.

canım kendini fazla kapırmadan bekle bakalım.
Görelim Mevlam Neyler,Neylerse Güzel Eyler diyip sabırla beklicez

inşallah meleğin bu ay gelir kuzum

Allah razi oldun tubishim rabbim seni de yavruna kavustursun sag salim acisini gostermesin cokdikkatet kendine yorulma sakin

Allah senden de Razı olsun canım arkadaşım...
innşallah hepimizi yawrularımıza kavuşturur Rabbim
dikkat etmeye çalışıyorum bakalım... cuma sabahı saat 9.30 da bebişimizi görücez inşallah herşey yolunda gidiyordur.
ki yolunda olmasaydı her sabah rutin çıkartma yapmazdım heralde

merhaba canım daha önceden de yazdım görmedim sanırım 6 haftalık hamileyim oradaki bu işareti değiştirip bu işareti koymanı rica ediyorum canım

kızlar merhaba

bata 2 gün kala b-hcg 35,81 çıktı.Hamileyim mevlam nasip ederse

kızlar tebrik ederim sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah :) bizlere dua edinn

kiyamam sana ben ya gececek o gunler ins iyi haberlerini paylas bizimle cuma gunu.bende cuma gunu kontrole gidicem beta hcg nin sifirlanmasini bekliyoruz ins sifirlanir ben de yeni yilda enazindan calismalara baslarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…