• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

iyiakşamlar kızlarrr :)) tam umudu kesmiştim bu aydan, heralde yumurtlayamadım demiştim bugün yaptığım test böyle çıktı :))) sizce durum nedir? ya bide eşimde spoş falan kalmadı hakkaten kaç haftadır ha yumurtladım ha yumurtlicam derken enerji sıfır :)) akşama kadar ne yesek acep :))

çok güzel sende benim gibi 19.gün yumurtlamışsın çalışma yap 5 gün canım inşallah olur tatlım:16:

bu yumurtlama dönemi belirlemek içinmi?

evet canım yumurtlama gününü anlıyosun ,ovulasyon testi ,ben bu ay ilk defa yaptım bilmiyordum yumurtlama günlerimi iyiki yapmışım diyorum,2. çizgi ile 1.çizgi aynı koyulukta veya 2. çizgi 1.den koyu ise pozitif demek oluyor.yani değerlendirmemiz lazım benim hiç halim yok :(( biraz takviye yapmam lazım eşimede banada :))

söylemiştim sannaaa :))

hayırlı olsun canım benim çoook sevindim

naptın yaptın mı kan testini

hemen yarın sabah erkenden yaptır

ayyy Allahım kucağında görmeyi de nasip etsin inşallahhhh

sen hala burdamısın

gidip ödevini yapsana :P

ah cimciknecim benim kocişin halısaha maçı var,akşam 7 de gitcek 8 de gelcek,ve birazdan yemek yapcam,biraz gıda takviyesi falan enerji lazım canım,bide belim çok ağrıyo heralde bu durumdan olsa gerek. yani maç dönüşü ödevimi yapcam canımm :)))

canım nasıl oldu oğluşun

var mı gelişme

Allahım yardımcınız olsun ben çok umutluyum çok güzel şeyler olcak

güzel aileniz eskisinden çok daha mutlu günler görecek

canım yok ben hamile değilim ama çok sağol :)) Allah nesip etsin isteyen herkese :)) adetimin 19.günündeyim yani yeni yumurtluyorum görünüyor heralde ,değerlendirmemiz lazım :)) olursa inşallah 10 gün sonra haberdar ederim :))

gebelik testine ne kadar benziyor ben gebelik testi sandım aynısı

ah cimciknecim benim kocişin halısaha maçı var,akşam 7 de gitcek 8 de gelcek,ve birazdan yemek yapcam,biraz gıda takviyesi falan enerji lazım canım,bide belim çok ağrıyo heralde bu durumdan olsa gerek. yani maç dönüşü ödevimi yapcam canımm :)))

hayıııııırr

engel olmalısın, iptal etmelisin

enerjiyi daha verimli yerler için harcatmalısın

:( nayırr nolamaaaazzz

pıtılıon ya ondan bu ağrı canım benim :)

Arkadaslar oglumun aksamdan beri beyin basinci sabit duruyor bu onun icin iyi bir durum ama 5-6 gun daha uyutacaklar cok dua edin nolur .
Bittim ben dostlar yavrumu o halde gormek cigerimi yakiyor en cok korktugu sey dr du yavrum nerelerde yatiyor simdi yiyemiyorum uyuyamiyorum hayat durdu sanki o ayaga kalkip ANNEM demeden benim icin hayat baslamayacak cok zor Allahim kimselere evlat acisi vermesin benim de yavrumu sag salim ayaga kaldirsin.onu hergun soran Abim kalkmadimi cok uyudu ben uyandirayim diyen kardesine,kokusunu ozleyen anne ve babasina kavustursun Rabbim...

feyzacım çok zor bi durum gerçekten Allah sabır versin dayanma gücü versin, inşallah uyanır tez zamanda canım sarılır sana annem diye,dualarım seninle canım...iyi haberlerini tez zamanda bekliyoruz..

hayıııııırr

engel olmalısın, iptal etmelisin

enerjiyi daha verimli yerler için harcatmalısın

:( nayırr nolamaaaazzz

pıtılıon ya ondan bu ağrı canım benim :)

evet canım dedim bende kötü etkilerse gitme diye ama o sporun daha iyi gelceğini söylüyor :))) maçtan sonra hep daha enerjik olur genelde :)) hemen mutfağa girmeliyim önce aç karnımızı doyuralım sonra enerjik yiyeceklerle :)) dönerim tekrar maça gidince :))

evet canım dedim bende kötü etkilerse gitme diye ama o sporun daha iyi gelceğini söylüyor :))) maçtan sonra hep daha enerjik olur genelde :)) hemen mutfağa girmeliyim önce aç karnımızı doyuralım sonra enerjik yiyeceklerle :)) dönerim tekrar maça gidince :))

neyse ii değerlenidirin de bugünü hatta mümkünse yarın sabahıı

sabah çok daha iyi ve hızlı oluomuş spoşlarr

inş.14 gün sonra çift çizgiyi yeniden görürüüz :))

söylemiştim sannaaa :))

hayırlı olsun canım benim çoook sevindim

naptın yaptın mı kan testini

hemen yarın sabah erkenden yaptır

ayyy Allahım kucağında görmeyi de nasip etsin inşallahhhh

Evet canım sen gaza getirdin çıktım aldım hemen yaptım. Amin Alla senden razı olsun rabbim sanada nasip etsin innnnşallahhhhh.. Yarın eşimle gidicez bakalım kan testi için :)

Evet canım sen gaza getirdin çıktım aldım hemen yaptım. Amin Alla senden razı olsun rabbim sanada nasip etsin innnnşallahhhhh.. Yarın eşimle gidicez bakalım kan testi için :)

canım beniim zamanı gelmiş benm ne etkim olcak

sadece daha erken öğrenmemizi sağladı

inşallah yarında çok güzel haberlerle geliceksin buraya

çook sevindiim çooook

inşallah cnm benm sen bi netleştirde bol bol dua edersin bizim içinde :))

arkadaşım hayırlı uğurlu olsun, hamileliğin sağlıkla devam etsin. Tebrik ederim ....

Arkadaslar az da olsa iyi haberler var sizinlede paylasmak istedim.oglumun beynindeki odem ve kanama dagilmaya baslamis dun geceden beri kafa basinci sabit bu geceyi de atlatirsa yarin uyandirmaya basliyacaklar insallah 1-2 gun surermis uyanmasi dua edin insallah

Arkadaslar az da olsa iyi haberler var sizinlede paylasmak istedim.oglumun beynindeki odem ve kanama dagilmaya baslamis dun geceden beri kafa basinci sabit bu geceyi de atlatirsa yarin uyandirmaya basliyacaklar insallah 1-2 gun surermis uyanmasi dua edin insallah

HARİKAAAA HABERLERRR

herşey çok güzel olucak inan bize

dualarımız zaten hep seninle

kendine ve bebeğine dikkat et

Back