• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Arkadaslar az da olsa iyi haberler var sizinlede paylasmak istedim.oglumun beynindeki odem ve kanama dagilmaya baslamis dun geceden beri kafa basinci sabit bu geceyi de atlatirsa yarin uyandirmaya basliyacaklar insallah 1-2 gun surermis uyanmasi dua edin insallah

Dualarımız sizinle...

Arkadaslar az da olsa iyi haberler var sizinlede paylasmak istedim.oglumun beynindeki odem ve kanama dagilmaya baslamis dun geceden beri kafa basinci sabit bu geceyi de atlatirsa yarin uyandirmaya basliyacaklar insallah 1-2 gun surermis uyanmasi dua edin insallah

Cok gecmis olsun arkadasım Rabbim acil şifalar versin Allah'ın izni ile iyileşir bu günlerinizde gecmiste kalır Rabbim sanada güç kuvvet sabır versin

arkadaşım hayırlı uğurlu olsun, hamileliğin sağlıkla devam etsin. Tebrik ederim ....

Allah razı olsun arkadaşım. Rabbim sanada nasip etsin..

İnşallah canım dualarımız sizinle.. Allah'a çok şükür...

kızlar kabızlığa doğal ne gibi önerileriniz varrr :/ çok fena kabızım wc çıkmaya korkar oldum solemesı ayıptır ıkınmak yasak:S napıcam bılmıyorum

canım kaynamış ılık su ile birikte kuru kayısı ye derdine deva olur,kuru incirde baya yarıyor.bol bol su iç elinden eksik olmasın bunlar,gidip gelip ye iç.:34:

Çok şükür canım İnan o kadar üzüldüm ki ailecek dua ediyoruz Ömer Faruk a .. Allah tez zamanda şifa versin..

canım çok ama çok geçmiş olsun....dualarım evladınla

hadi canım inşallahhhh ,daha güzel haberlerini alcaz inşallah, çok sevindim bu gerçekten güzel bi haber,benim kız kardeşim geçen sene bu zamanlar trafik kazası geçirdi ve aynı durumdaydı,Rabbim bağışladı bize 4 gün kaldı yoğun bakımda sonra uyandı kendi kendine ,Allah bağışlasın sanada canımm inşallah...

merhaba canım daha önceden de yazdım görmedim sanırım 6 haftalık hamileyim oradaki :19:bu işareti değiştirip :49: bu işareti koymanı rica ediyorum canım

merhaba canım daha önceden de yazdım görmedim sanırım 6 haftalık hamileyim oradaki :19:bu işareti değiştirip :49: bu işareti koymanı rica ediyorum canım

canım phia bir haftadır yok gelmiyor bizde onu çok merak ediyoruz

allahım başım felaket agrio bide midem agrio çokk bide gaz gebeler varmı sizde böle şeyler

canım inşallah bebişin seninledir.
mesajlarını takip ediyorum,belirtin bayaa var.
inşallah oğluşuna kardeş gelirr :16:

bende de gaz haftalardır var.
hayırlı haberlerini bekliyorum :16:

kızlar kabızlığa doğal ne gibi önerileriniz varrr :/ çok fena kabızım wc çıkmaya korkar oldum solemesı ayıptır ıkınmak yasak:S napıcam bılmıyorum
tatlım sinameke iyi geliyo, demle iç, bana iyi geliyor. içiyorum bi kaç saat sonra sökülüyorum. sana da iyi gelecektir.önce gaz oluyo sonra süper rahatlıyorsun. bol su iç ve lifli gıda diyip duruyorlar ama bence yanlış, mesela aşure bende kabızlık yapıyor. çorba iç bol bol ve tabi su. geçmiş olsun

Selam kizlar,,offff konu actim biri cikip cevap virmediiiiiii

ayaklarim buz kesildi ama corap,patik ve terlik giymeme ragmen,diyorum acaba bu bir belirti mi:30:

burası nasıl bi yer yaaa, üzüntü sevinç mutluluk dert derman valla süpersiniz herşey var burda... ömer faruk yakın zamanda güzel haberlerini alırız inşallah,Allah seni ailene bağışalsın... hamile arkadaşların da gözü aydın...hamişliğinizi öğrendikçe tamam diyom şimdi sıra bizdedir inşallah...:16::16::16:

Back