Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
bende yarınmı yaptırsam cuma mı yaptırsam düşünüyorum korkuyorum negatif çıkarsa diye umut bağlamışım şu teste allahım nolucak benim bu halim

Canim duamı ettim geldim canim bence yarın git iki günde iki gündür eninde sonunda o testi yaptıracaksın hem cok merak ediyorum sen yarın git yaptir en iyisi

Canim duamı ettim geldim canim bence yarın git iki günde iki gündür eninde sonunda o testi yaptıracaksın hem cok merak ediyorum sen yarın git yaptir en iyisi
allah razı olsun canım rabbim kabul etsin inş yarın ola hayrola suan sağlıklı düşünemiyorum

canm ben de test yapmadan önce aynı bunları yaşamıştım.
adete 4 gün kala yaptıgım testte pozitifi görmüştüm hamd olsun.
adet oldum hissi veren akıntı çok önemli
inşallah hamişsindir canımcım

diğer test strip testlerden çok ince foto çekilemio maalesef net olmuyo

phia tuğra tubiloş ebson tatlıebbi aysedurmaz perakedisi mavera19 nerdesiniz kuzum ya bakın ben burda bişi paylaştım hiç biriniz yoksunuz

benim adım yok ama yazıcam:)

hamilesin diyorum ben kan testinden sonra kesinleşir zaten

bugün ultrasonla baktı doktor hasta olursun dedi hiç bişey yok

30.12.2012 yi bekliycem adet olmazsan 10 gün bekle dedi gerçi ben 20 sinden sonra başlaım yapmaya

bende bunu görebilsem keşke:)

sağlıkla huzurla bir avazda bitirirsin inşallah bu yolu

moralini düzelt mnamazını kıl duanı et yat sabahta git tahlilini yaptır cevabıda yaz bizede umut olsun:)

bide bi soru daha hiç belirtin oldumu ne zaman ve nelerdi bi yazarsan seviniriz:)

Yaa canım inşallahhhh..Herkes gibi bende öyle çok istiyorum ki hamile olmayı ama ben adetime 6 gün varken yapmıştım negatif çıkmıştı. Sıcak sıcak tam adet beklerken geldii valla ama bi baktım su gibi sonra kurrudu gitti leke bile yok..

inşallah gelmez kırmızılar kuzummm
kırmızıların yerine 2. kırmızı çizgiyi görürsün inşallahhh

işte bu hayla mayal bişi görünüyo

canım benimkide böyle silik çıkmıştı 2 test yaptım ikiside silikti benim 2 gün sonra kan testi yaptırdım çıktı adetimi 6 gün geçtikten sonra test tam anlamıyla görünür şekildeydi inşallah hamişsindir canım

perimmm nasılsın fıstıkımmm
birkaç defadır yazdıgın anda ben çıkmış oluyorum kuzu yaa
birkaç gün sonra görüyorum.ama bulantıların şiddetinden dolayı hiç yazamadım birkaç gündür.
ama hamd olsun bugün daha iyiyim.
sen nasılsın bakalım?

çok şükür iyiyim dün doktor kontrolüm vardı 8 hafta 2 günlük dedi ben 7 haftalık diyordum doktor gelişimi güzel 1 hafta önden gidiyor dedi kalp atışlarınıda duydum çok şükür bende bulantı ara ara oluyor o kadar fazla sıkıntım yok

inş canım bilemiorum aslında paylaşmıcaktım emin olmadan dedim sonra onlarda görsünler belkide hamileyim belkide testler sorunlu hepsi olabilir yani çok heveslenemedim tabi durum böyle olunca dua edin rabbim banada nasip etsin

tatlım yaz tabii onlarla uzun zamandır muhbabbetimiz var o yuzden dedim şuan burnım tıkalı ama doğal gaz yanıyor havanın nemini alıo olabilir gögüslerim içten içten çok azda olsa sancıyo kasıklarımda batma var ayrıca dünden beri acayip gaz var tabi bide keremsi akıntı kötü kokulu değil buarada aykalrımdan terlik ve patik hiç çıkmaz

sunbalımm bukadar erken çıktıysa çizgin rabbimin izniyle kanda da çıkar
yarın kan versene?
deger düşük de olsa pozitif çıkıcakkkk
ya ben alılşşmışım tek çizgiye silik milik gördümya karışıverdim hemen kocama sordum ne görüyosun diye 1.5 çizgi diyo ikinciler slik olduğu için nasipse kimse mani olmaz rabbim ol demiişse olmuştur hayırlısı olsun mevlam neylerse güzel eyler senin ii olmana sevindim cşaka maka belkidesnin elbiseye ortak gelio kuşum

ya 20 sinde hasta olmam lazım bendede çok şikayet var
ultrasonla baktı doktor yok dedi acaba bendede olurmuki

8+2 mii
maşallah kuzuyaaa
o zaman kollarının bacaklarının hareketlerini görmüşsündür bebişininn ay ne güzel
tahmini doğum tarihi o zaman benimkinden erken çıkmıştır he
benim de perşembeydi randevum ama cuma sabahına aldım.eşim de gelmek istedi.perşembe işi çıktı.
cuma gidicez hayırlısıyla.bakalım biz de kıpır kıpırları görebilcezmi

evet canım sezeryan olacağım için 10 veya 15 gün önce doğacak kesin o zaman temmuzun 15 veya 18 de doğurcam hayırlısıyla inşallah

eheheheh kuzum hele bebişin sağlıkla doğsun da elbise kolayyyy
innşallah hayırlı hhaberlerini alırız kuzuşkomm
bak benim ovulasyondan sonraki 10.gün 288 çıkmıştı.
sakın korkma çıkmaz die.yarın mutlaka kan ver olurmu tatlım
hayırlı habererini beklicem canımcımm

evet canım sezeryan olacağım için 10 veya 15 gün önce doğacak kesin o zaman temmuzun 15 veya 18 de doğurcam hayırlısıyla inşallah

hofff benim de sezeryan :18:
aunen 10-15 gün önce alıyolar bebişi.
gerçi benim kenan 40+6 da doğdu da o ayrı mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…