Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
bakıyorum da suskunları oynuyoruz :)))

ee yok mu gelişme kimsede

phia dan hiç ses soluk yook

bakıyorum da suskunları oynuyoruz :)))

ee yok mu gelişme kimsede

phia dan hiç ses soluk yook

Valla benim midem yanıyor.Dün yediğim bişey dokundu sanırım.O yüzden pek keyfim yok.Phiaya mesaj atmaya çalışıyorum mesaj kutusu dolu olduğu için göndermiyor.Bende merak ediyorum.Gelse artık aramıza

[sıze=3][ı]selam nasılsınız?
Ya bizim de topiğimiz var.. Ve biz de o ilk sayfadaki tablodan yapmak istiyoruz ama yapamıyoruz..
Bize yardımcı olabilirmisiniz?
[/ı][/sıze]

[sıze=3][ı]selam nasılsınız?
Ya bizim de topiğimiz var.. Ve biz de o ilk sayfadaki tablodan yapmak istiyoruz ama yapamıyoruz..
Bize yardımcı olabilirmisiniz?
[/ı][/sıze]

konu sahibi arkadaş biraz zor bir dönemden geçiyor bu ara uğramıyor

gelince görecektir mutlaka

Valla benim midem yanıyor.Dün yediğim bişey dokundu sanırım.O yüzden pek keyfim yok.Phiaya mesaj atmaya çalışıyorum mesaj kutusu dolu olduğu için göndermiyor.Bende merak ediyorum.Gelse artık aramıza

mide yanması ii bişiii gibi geldi şimdi bana nedense artık

günaydın kızlar,
benim bu ay olmadı ,ocak ayında olur inşallah da yeni topik açıldı mı ocak ayı için ?kendimi o listede görmek itiyorum ben.burda güzel yazışılıyo .sizle beraber (tabi hamile olmayanlarla) beklemek istiyorummmm

herkese günaydın. ya kızlar ben kaçırmışım. phia nın nesi var ki ??

klomene başlamıştı yumurtası çok iyidi herşey çok yolundaydı biz onadan ve o kendinden çok umutluydu ama olmadı

bize verdiği desteği kendisine sağlamamıza izin vermedi

ateş tablosuna devam edio ama bizimle iletişime geçmioo

olsun canım inşallah yeni yıl yeni umutlarla bebişlerimiz gelecek

henüz topik açan olmadı yeni yıl için aslında ben ayşeden öyle bi aksiyon bekliyorum ama

evet ayşe duy sesimizi.bu ay hamile olmanı çok istiyorum ,inşallah hamile olursun da hamile maceralarını okuruz buralarda. ama eğer olmazsan sen yeni topik açarsın tamam mı yoğun istek üzerine?

kızlar yazmam biraz geç oldu misafirim vardı bugün doktor kontrolüne gittim bebişim 8 hafta 2 günlükmüş kalp atışalarınıda duydum çok şükür

maşallah ne güzel haberler

kızlar bugün kan testini tekrar yaptırdım 113 çıktı yani hamileyim yuppiiii

tebrikler canım

ayyy hala netleşmemsi çok üzücü hayırlısı olsun canım inş dış gebelik değildir

listene ekle canım hamileyim 6 hafatalık

tebrikler canım

süpersin tatlım işte bize bu yakışır umut kesmek yok

öyle ceza meza yok napalım şimdi delirelimmi bağırıp çağırakımmı sakin stres yok mutlu mutlu umuttlu umutlu ilerliyoruzz
bata kaç gün var canım hakkında hayırlısı olsun üzülme diyecem ama elde değil biliyorum

O çift çizgi buraya gelecek arkadaş.Yıldırmasın bu negatifler seni.Gelecek başka şansı yok.Biz çalışıyoruz.Allah'a da dua ediyoruz.Varmı başka şansları.Gelecek o çizgiler.
gelecek te çok bekledik be

mutlu, umut, sevgi dolu, hasretli bir bekliyiş bizim ki

hepimiz adına diliyorum ki çok kısa sürede sona erer bu bekleyiş

bu ay olmadı 2013 te tam 12 ay daha varr :))

mide yanması ii bişiii gibi geldi şimdi bana nedense artık
Aman dur gözünü seveyim belirti falan deme bana.Yok benim belirtim falan.Olsa çizgiler çift çıkardı değil mi?Hem benim hamileliğim en belirtisiz hamileliklerden olacak.Bu geçiyor içimden nedense
Ocak topikini bilmiyorum ama burayı takip edersen açılınca geçersin oraya. Yalnız bakarmısın hiç üstüme alınmıyorum ocak topiğine geçeriz falan demiyorum
olsun canım inşallah yeni yıl yeni umutlarla bebişlerimiz gelecek

henüz topik açan olmadı yeni yıl için aslında ben ayşeden öyle bi aksiyon bekliyorum ama
Hiç aklıma gelmedi.Beceremem diye düşünüyorum ben.Hem phia gibi bilgisi iyi biri olmalı bence topik sahibi.

evet ayşe duy sesimizi.bu ay hamile olmanı çok istiyorum ,inşallah hamile olursun da hamile maceralarını okuruz buralarda. ama eğer olmazsan sen yeni topik açarsın tamam mı yoğun istek üzerine?
Ben kiiim topik açmak kim?Ama güzel bi fikir gibi de gelmiyor değil Bol bebiş topiği olsun adıda
Olsun.anneyiz biz bekleyeceğiz tabi.Evlat değilmi işte nazlanıyor.

günaydın canlarım nasılsınız bakalım

Günaydın peri..Beklemeye devam..Kalan gün sayısı 4....Belirti sayısı 0.....Yapılan test sayısı (o hooooo )çooook....Pozitif sonuç sayısı yooookkk....Ümidim sonsuuuuuuuuzzzzzzz.....Rabbime güvenim tammmmmm Bende durumlar böyle. Sende ne var ne yok taze hamişş.

allaha çok şükür iyiyim ayşecim güzel geçiyor hamileliğim bir sıkıntım rabbime binlerce şükür olsun dün doktora gittim herşey yolunda dedi gelişimide iyiymiş canım inşallah birkaç gün geçtikten sonra test çift çizgiyi gösterir rabbim gönlünün muratlarını verir inşallah

nazlanma bnce sende gayette üstünden gelirsin yeni topiğin

accık daha bekleyelim ay sonuna doğru başlarsın, tabii hamile topiğine gidip bizi unutmazsan (ki inşallah hamilesindir)

enerjin yüksek kızım senin olur bu iş :)

tuğram gelmiş hoşgelmiş ley ley lübülübü leyy

göbişi dolu gelmiş lübü lübü bebiş gel bizeee :)))

Son düzenleme:
gunaydın kızlarrr
bugun hesapladım bat 30 aralık....
yani eğer bebeğim gelirse yılbaşı hediyesi olcak .=)
aralık ayını 2 kere değelendirenlerdenim ben
inşallah şansım bu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…