Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlar yazmam biraz geç oldu misafirim vardı bugün doktor kontrolüne gittim bebişim 8 hafta 2 günlükmüş kalp atışalarınıda duydum çok şükür

Hosgeldin canim ohh maşallah annesi ne çabuk büyüyorlar değil mı hayırlı olsun

kızlar bişey sorucam gözüme uyku girmiyo ben bu ay hamile değilimdir diye hareketlerime çok dikkat etmedim ama şimdi göğüs hassasiyeti ve kasık batmaları başladı eğer hamileysem bişey olmuşmudur sizce .. Çarpışan arabaya filan bindim lütfen cvp bekliyorummmm

bat 2 gün geçince ve rüyamda hamile olduğumu görünce hemen test yaptım ama malesef tek çizgiyi gördüm...adette olmadım..beklemedeyim hala..

hamile arkadaşlarıda tebrik ediyorum..sağlıcakla kucağınıza alın inşallah..

fmfm çok çok geçmiş olsun rabbim şafi ismiyle acil şifalar versin yavrucağıza..dualarımız ömer farukla..dirayetli ve sabırlı ol..inşallah iyi olacak evladın..

ozlemden ve canocan tebrikler.Rabbim sağlık versin inş. Bu arada herkese günaydınnn.

Arkadaslar cok kotuyum dun bir trafi kazasi gecirdik buyuk oglum yogun bakimda beyin kanamasi ve cigerlerinde odem var uyutuluyor su an. Duaya ihtiyacim var kimin duasi kabul olur belli olmaz lutfen. Hepiniz cok dua edin

Çok geçmiş olsun.Çok üzüldüm.Rabbim sınıyo bizleri sanırım.Her şeyin hayırlısını dilemek en önemlisi.Dualarım sizinle.

fmfm canım şimdi okudum yazdıklarını gerçekten çok üzüldüm ,son durumu nedir canım oğlunun ?arada girip çıkıyorsun az önce gördüm,dualarım seninle canım,Allah yardımcınız olsun sabır versin...ne zordur yoğun bakım önünde beklemek bilirim,ama sabırlı ol canım haberlerini bekliyorumm..

kızlar yazmam biraz geç oldu misafirim vardı bugün doktor kontrolüne gittim bebişim 8 hafta 2 günlükmüş kalp atışalarınıda duydum çok şükür
Ne kadar güzel bi haber bu..Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah Darısı 4 gün sonra benim başıma....

Korkma onu Allah bekliyor...Adet gecikmesi yaşayıncaya kadar içtiğin hiçbir ilaç ve hiçbir hareket düşüğe sebep olmuyor.Ben griptim ve adete 3-4 vardı.Doktoruma sordum istediğini alabilirsin dedi.MR bile etkilemez o kadar küçükki dedi...Bu dönemde olan düşüklerin Allah'ın emri.Eksik gebelikler düşükle bitiyor.O yüzden içini rahat tut.
10 gün sonra öğrenenler var mevanur.Sakın adet söktürücü falan içiyim deme.Bol sabır diliyorum sana.İnşallah geç döllenmedir...
ozlemden ve canocan tebrikler.Rabbim sağlık versin inş. Bu arada herkese günaydınnn.
Günaydın hctp....
408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com Tanıştırayım..Bu benim tablom Ateş düşmedi bugün de. Tek umudum bu şimdilik.BATa son 4 gün......

Feyzacımmm bu sıkıntının arasında belki fırsat bulamazsın ama bizi de haberdar et ÖMER FARUK yiğenimiz hakkında.Kendin hakkında...Dualarımız seninle canım..Bunu da atlatacaksın inşallah

Feyzacımmm bu sıkıntının arasında belki fırsat bulamazsın ama bizi de haberdar et ÖMER FARUK yiğenimiz hakkında.Kendin hakkında...Dualarımız seninle canım..Bunu da atlatacaksın inşallah

Rabbim yardımcın olsun feyzacım dualarımız seninle, fırsat bulduğunda haberlerini bekliyoruz canım...

günaydın kızlar, nasılsınız??

ayşe akşam test sonucunu öğrenmek için pcyi bile açmayı bekleyemeden telefondan baktım ve beklediğim haberi duyamadım

fmfm den haber var mı? nasıl olmuş oğluşu Rabbim yardımcıları olsun

taze annişleri canıı gönülden kutluyorum Allah kucaklarında görmeyi de nasip etsin inşallah

Olmadı Dün akşamki de tek bugün sabahki de..... Yarın sabaha Allah kerim...

fmfm çok geçmiş olsun canım allah bir an önce ayaga kaldırsın yavrunu şifalar versin hemen geçsin bu kötü günler inş

günaydın kızlarrr günaydın ayşeeee
Günaydın seyide
ya ama ben senden çok umutluyduum, üfff yaa senden daha çok düştü suratım biliomusun
Dur kız seni mi teselli edecem ben bu umudum arasında..Düşmesin suratın.Ben gülerek bakıyorum testin sonucuna.Bugün kendimi testlerle konuşurken yakaladım "Siz o güzel haberi verme şerefine nail olamadınız üzgünüm ama atmak zorundayım sizleri" diye... Olacak inşallah.Daha erken...Kocacığıma bugün sabah ilk kaşık balını yedirdim.Çakşırotlu bal...Ümidim yok değil ama ben tedbirimi alayım şimdiden değilmi?Hem balın ne zararı olacak hamileysem..Anca azdırmış olurum spoşları

hahah :) deli senii

inşallah cnm ya inşallah bi kaç gün içinde duyarız o güzel haberi

bende bu hafta pıtılıcam sanıyorum kii, inşallah içeri girebilir spoşlar

pıffffff

Son düzenleme:
hahah :) deli senii

inşallah cnm ya inşallah bi kaç gün içinde duyarız o güzel haberi

bende bu hafta pıtılıcam sanıyorum kii, inşallah içeri girebilir spoşlar

pıffffff

Girer girer merak etmee...Dua ve tevekküll...Sebebini işle Allah'a havale et...Olacak inşallahh...

kızlarr sabah çişimi ziyan etmim dedim attım içine bi igne bakalım bide bu sabah diyete başladım kocişim akşam dalga geçti benle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…