kızlar yazmam biraz geç oldu misafirim vardı bugün doktor kontrolüne gittim bebişim 8 hafta 2 günlükmüş kalp atışalarınıda duydum çok şükür
Hosgeldin canim ohh maşallah annesi ne çabuk büyüyorlar değil mı hayırlı olsun
Arkadaslar cok kotuyum dun bir trafi kazasi gecirdik buyuk oglum yogun bakimda beyin kanamasi ve cigerlerinde odem var uyutuluyor su an. Duaya ihtiyacim var kimin duasi kabul olur belli olmaz lutfen. Hepiniz cok dua edin
kızlar yazmam biraz geç oldu misafirim vardı bugün doktor kontrolüne gittim bebişim 8 hafta 2 günlükmüş kalp atışalarınıda duydum çok şükür
Korkma onu Allah bekliyor...Adet gecikmesi yaşayıncaya kadar içtiğin hiçbir ilaç ve hiçbir hareket düşüğe sebep olmuyor.Ben griptim ve adete 3-4 vardı.Doktoruma sordum istediğini alabilirsin dedi.MR bile etkilemez o kadar küçükki dedi...Bu dönemde olan düşüklerin Allah'ın emri.Eksik gebelikler düşükle bitiyor.O yüzden içini rahat tut.kızlar bişey sorucam gözüme uyku girmiyoben bu ay hamile değilimdir diye hareketlerime çok dikkat etmedim ama şimdi göğüs hassasiyeti ve kasık batmaları başladı eğer hamileysem bişey olmuşmudur sizce .. Çarpışan arabaya filan bindim lütfen cvp bekliyorummmm
10 gün sonra öğrenenler var mevanur.Sakın adet söktürücü falan içiyim deme.Bol sabır diliyorum sana.İnşallah geç döllenmedir...bat 2 gün geçince ve rüyamda hamile olduğumu görünce hemen test yaptım ama malesef tek çizgiyi gördüm...adette olmadım..beklemedeyim hala..
hamile arkadaşlarıda tebrik ediyorum..sağlıcakla kucağınıza alın inşallah..
fmfm çok çok geçmiş olsun rabbim şafi ismiyle acil şifalar versin yavrucağıza..dualarımız ömer farukla..dirayetli ve sabırlı ol..inşallah iyi olacak evladın..
Günaydın hctp....ozlemden ve canocan tebrikler.Rabbim sağlık versin inş. Bu arada herkese günaydınnn.
Feyzacımmm bu sıkıntının arasında belki fırsat bulamazsın ama bizi de haberdar et ÖMER FARUK yiğenimiz hakkında.Kendin hakkında...Dualarımız seninle canım..Bunu da atlatacaksın inşallah
günaydın kızlar, nasılsınız??
ayşe akşam test sonucunu öğrenmek için pcyi bile açmayı bekleyemeden telefondan baktım ve beklediğim haberi duyamadım
fmfm den haber var mı? nasıl olmuş oğluşu Rabbim yardımcıları olsun
taze annişleri canıı gönülden kutluyorum Allah kucaklarında görmeyi de nasip etsin inşallah
OlmadıDün akşamki de tek bugün sabahki de..... Yarın sabaha Allah kerim...
Günaydın seyidegünaydın kızlarrr günaydın ayşeeee
Dur kız seni mi teselli edecem ben bu umudum arasında..Düşmesin suratın.Ben gülerek bakıyorum testin sonucuna.Bugün kendimi testlerle konuşurken yakaladımya ama ben senden çok umutluyduum, üfff yaa senden daha çok düştü suratım biliomusun
Günaydın seyide
Dur kız seni mi teselli edecem ben bu umudum arasında..Düşmesin suratın.Ben gülerek bakıyorum testin sonucuna.Bugün kendimi testlerle konuşurken yakaladım"Siz o güzel haberi verme şerefine nail olamadınız üzgünüm ama atmak zorundayım sizleri" diye... Olacak inşallah.Daha erken...Kocacığıma bugün sabah ilk kaşık balını yedirdim.Çakşırotlu bal...Ümidim yok değil ama ben tedbirimi alayım şimdiden değilmi?Hem balın ne zararı olacak hamileysem..Anca azdırmış olurum spoşları
hahah :) deli senii
inşallah cnm ya inşallah bi kaç gün içinde duyarız o güzel haberi
bende bu hafta pıtılıcam sanıyorum kii, inşallah içeri girebilir spoşlar
pıffffff
kızlarr sabah çişimi ziyan etmim dedimattım içine bi igne bakalım bide bu sabah diyete başladım kocişim akşam dalga geçti benle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?