Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Arkadaslar cok kotuyum dun bir trafi kazasi gecirdik buyuk oglum yogun bakimda beyin kanamasi ve cigerlerinde odem var uyutuluyor su an. Duaya ihtiyacim var kimin duasi kabul olur belli olmaz lutfen. Hepiniz cok dua edin
canim ne diyosun yaaa off allahim sana bagislasin onu iyi olacak ins duam seninle tAtlim uzme kendini canim biliyorum cokzor ama neolur kendine bebegine dikkatet

ben neden yokum listede aralık 20 adet günüm benide ekleyin nolurrr
Listemizi PHİA düzenler seyidecim.O da sıkıntılı bi dönem geçiriyor o yüzden girmiyor.Girince seni de ekler merak etme..

Hoşgeldin ozlemden.Hayırlı olsun hamileliğin.tebrikler.Listemizi PHİA yapar.Gelince seni de ekler merak etme...

evet canim ilk gebeligim ve ilk bebegim olacakti nasip degilmis bide hala korkularim var kurtajdan sonra bugun kontrole gittim hcg 193e dusmus hizla dusuyor dedi doktor ama yinede sifirlanmadigi surece dis gebelik riski bile var dusunsene onca cile cektim ama hala korkularim var ve kurtaj oldugum icin iliski de yasak bisure bukadar korkudan sonra nasil yapicam zaten onuda bilmiyorum rabbim yardim etsin herkese

rabbim bebegini sana bagislasin canim ins kucagina alirsin saglikla cokdikkat et canim

teşekkür edrim canım hoşbuldum

geçmiş olsun canım hcg sıfırlanmamış her zaman bir ümit vardır.allah gönlüne göre versin canım

geçmiş olsun canım hcg sıfırlanmamış her zaman bir ümit vardır.allah gönlüne göre versin canım

tatlim rahmim kurtajla temizlendi cumagunu malesef suan tek korkum dis gebelik ve solkasigimda muthis bi agri var rabim yardim etsin bana benim durumumdaa olanlara herkese ins

tatlim rahmim kurtajla temizlendi cumagunu malesef suan tek korkum dis gebelik ve solkasigimda muthis bi agri var rabim yardim etsin bana benim durumumdaa olanlara herkese ins

geçmiş olsun canım bende şubat ayında kürtaj olmuştum çok kötü bir duygu.ben de bugün hamile olduğumu öğrendim ama hala içimde korku var yine aynı şeyleri yaşarsam diye.regli günüm yarın aslında ama ben 1 gün öncesi öğrendim.o yüzden hafta sonuna kadar bekliyeceğim öyle hcg ye baktıracağım.seni çok iyi anlıyorum canım.herşey yoluna girer.

evettt geldim ama yine gidecem. eşim ayakkabılarını şimdi gece gece boyamaya karar verdi şimdi onu bekliyorum. bütün gece oturdu oturdu şimdi aklına geldi gözlerimden uyku akıyor iyi geceler ben kaçtım vvııınnnnnnn

bizde seni yeriz kiii

hoşgeldiiiin

öncelik kocişlerinn :))

biz hep buralardayız gideriz yine geliriz

sende gel :)

Kızlar geçen ay soğan kürü uygulamıştım. Bu ay da incir kürü uygulamaya karar verdim. Soğan küründen sonra bana bal şerbet gelir herhalde incir kürü:)

kızlar yazmam biraz geç oldu misafirim vardı bugün doktor kontrolüne gittim bebişim 8 hafta 2 günlükmüş kalp atışalarınıda duydum çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…