sanırım beni aranıza kabul etmiyorsunuz.kimse yok muuuu[/
var arkadaşım var geçmişi okumaktan görmemiştir kimse hoşgeldin keşke bizimde silikte olsa çizgi çıksa aaahh ahhh
olur mu öyle şey hoşgeldin bu topik herkese açık
sanırım beni aranıza kabul etmiyorsunuz.kimse yok muuuu[/
var arkadaşım var geçmişi okumaktan görmemiştir kimse hoşgeldin keşke bizimde silikte olsa çizgi çıksa aaahh ahhh
teşekkürler canım hoşbuldum.en kısa sürede siz de o çift çizgiyi göreceksiniz inanın buna
canim ne diyosun yaaa off allahim sana bagislasin onu iyi olacak ins duam seninle tAtlim uzme kendini canim biliyorum cokzor ama neolur kendine bebegine dikkatetArkadaslar cok kotuyum dun bir trafi kazasi gecirdik buyuk oglum yogun bakimda beyin kanamasi ve cigerlerinde odem var uyutuluyor su an. Duaya ihtiyacim var kimin duasi kabul olur belli olmaz lutfen. Hepiniz cok dua edin
Listemizi PHİA düzenler seyidecim.O da sıkıntılı bi dönem geçiriyor o yüzden girmiyor.Girince seni de ekler merak etme..ben neden yokum listede aralık 20 adet günüm benide ekleyin nolurrr
slm kzlar aranıza kabul ederseniz sevinirim.benimde yarın regli günüm dayanamayıp akşamüstü test yaptım ve silik çizgi çıktı.ama ben daha önce silik çizgiyi görüp regli olmuştum.o yüzdenbirkaç gün daha bekleyeceğim emin olmak için.ama içime doğmuştu hamiş olacağım.umarım isteyen herkes çift çizgiyi görür.harika bir duygu.benide listeye eklerseniz sevinirim.
geçmiş olsun canım en azından dış gebelik değilmiş buna şükür sen gerçekten ilginç bi durum yasadın ham adet hem gebelik varmış nasip değilmiş güzelim en azından hamile kalabiliyorsun allahım yine verir inşallah hayırlısı olsun
kıslar merabalar ben de artık nasipse bu topikteyim size selam vermek için geldim ama lotusun mesajını görünce çok üzüldüm ya(
çook geçmiş olsun allahım bir daha yaşatmasın inşallah....
geçenlerde adetim 2 gün geçti daha yeni bıraktık korunmayı diye sormuştum sizlere ve hamileymişim.....
ama doktor sağlıklı sıhhatli demeden sevinemiyorum Allahım sen hayırlı ve sağlıklısını ver yarabbim cümlemize...
Listemizi PHİA düzenler seyidecim.O da sıkıntılı bi dönem geçiriyor o yüzden girmiyor.Girince seni de ekler merak etme..
Hoşgeldin ozlemden.Hayırlı olsun hamileliğin.tebrikler.Listemizi PHİA yapar.Gelince seni de ekler merak etme...
evet canim ilk gebeligim ve ilk bebegim olacakti nasip degilmis bide hala korkularim var kurtajdan sonra bugun kontrole gittim hcg 193e dusmus hizla dusuyor dedi doktor ama yinede sifirlanmadigi surece dis gebelik riski bile var dusunsene onca cile cektim ama hala korkularim var ve kurtaj oldugum icin iliski de yasak bisure bukadar korkudan sonra nasil yapicam zaten onuda bilmiyorum rabbim yardim etsin herkese
merhaba arkadaslar hfayirli aksamlar rrr
geçmiş olsun canım hcg sıfırlanmamış her zaman bir ümit vardır.allah gönlüne göre versin canım
tatlimrahmim kurtajla temizlendi cumagunu malesef suan tek korkum dis gebelik ve solkasigimda muthis bi agri var rabim yardim etsin bana benim durumumdaa olanlara herkese ins
kızlar bugün kan testini tekrar yaptırdım 113 çıktı yani hamileyim yuppiiii
çok sevindim canım.allah kucağına almayı nasip etsin.bende bugün idrar testinde öğrendim hamile olduğumu.cuma kan tahlili yaptıracağım.
kızlar bugün kan testini tekrar yaptırdım 113 çıktı yani hamileyim yuppiiii
çok sevindim canım.allah kucağına almayı nasip etsin.bende bugün idrar testinde öğrendim hamile olduğumu.cuma kan tahlili yaptıracağım.
bizde seni yeriz kiii
hoşgeldiiiin
öncelik kocişlerinn :))
biz hep buralardayız gideriz yine geliriz
sende gel :)
Kızlar geçen ay soğan kürü uygulamıştım. Bu ay da incir kürü uygulamaya karar verdim. Soğan küründen sonra bana bal şerbet gelir herhalde incir kürü:)
Ben çok tatlı bişiiimm kocam da öyle diyo
HarttttttSen bizi ye.Testler negatif çıktıkça herkez kendini yesin.Söz dinlemeyip test yapıp oturup alayanları kızanlar yesin. Afiyet olsun....
Demiii kıııızzzz.....Başak olmadı Terazi doğururuz.Dengeli dengeli
Anam beeeee valla doğururmuyuz kıızz...Ben doğurayım üçüz :118: Benim üçüzlerimde ancak bunlar gibi olur
Ne üzülüyon kız.O sıpalar doğup büyüyünce asilik yaptığında "ben senin için topiklerde rezil oluyum senin şu ettiğine bak" diye gözyaşı döker sindiririz
Oldun oldunTam kıvamındasın kayyyymaakkk gibi...Git kocan yesin şimdi seniiiii
Önce temizlik sonra yumurta diyorsunÖnce buzdolabını temizleyip sonra alışveriş yapmak gibi bişey yaptığın Maşallah maşallah...Kendine müslüman olma kocişi de kürle...
Kııızzz gelmeyim oraya.Yolarım saçını başını.Bak benim test de tertemiz tek çizgi çıktı.Üzgünmüyüm hayırHem ben sevmem öyle çizgili şeyleri Kocişe kür aldım SÜPERMEN olacak aşkitom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?