kızlar benim bulantıdan duramıyorum. gidiyorum. Fmfm dr dan ne zaman geleceksin birde sonucu gelirgelmez yaz . hiç olmazsa o saatte girer bakarım sana dua edicem. bekleyen arkadaşlarım dualarımın hepsinde sizlerde varsınız. hepinize güzel haberler verecek rabbim.
Canlarım, maalesef haberler kötü
Doktorum iğneden sonraki 12. günde kan test yaptırabilirsin demişti, bugündü yani.
Test yaptırdım ama sonucum <1 yani negatif, BAT'a 3 gün kaldı, kızlar olsaydı eğer çıkardı, maalesef bu ay da olmadı
Olmadı işte yine olmadı, ne yapacağımı bilemiyorum artık
Evet Sunbal'ım, ateşim de iyi ama işte test hem de kan testi negatif
İnşallah diyorum, aylardır hem de, inşallah.
Ama hiç isyan etmedim, Rabbim'in hayırlı zamanı bilerek beklettiğini düşünerek teselli oluyoruz...
bol hamişli bir topik olsun inşallah arkadaşlar.....ben de beklemedeyim bakalım sonuç ne olacak hayırlısı olsun herseyden önce.beklenmeyen bat 10.12.2012 .bugün sabah idrar testi yaptım ve negatif.bugün çatlatma iğnesinden sonraki 11.günüm ama negatif.adete 5 günüm var daha.belki de sonuç değişir die umut ediyorum.umut dünyası işte.hepimizin göbüşü bebek dolsun tez zamanda inşallah.
canımmm daha 3 gün warmış du bakalım... sen elinden geleni yapıyorsun. sadece kendine yapmayıp bizlere de destek luyosun...Rabbim o güzel gönlüne göre werecektir inşallah...sıkma canını:)
oluyo öle şeyler canım izmirantalya nasıl gebe kalmıştı kan negatifti idrar testi negatifti dr hatta adet sökücü bile vermişti ama şimdi hamile
phaiacım ayrıca rahime ekilme günü 7 günde olacak diye bişi yok 1 hafta ila 10 gün arası olabiiliyor canım
Ne biliyim kızlar yaaa, İzmirAntalya geç yumurtladı çatladı onu biliyorum, iyi de benim iğneden sonra 12 gün geçti, çatlamadan sonra da 10. gün bugün, ya ne biliyim işteee, çok yıkıldım, olacağı da yok gözüyle bakıyorum işte yaaa :26:
Ama inşallah da sizlerin dediği gibi olur :18:
Ne biliyim kızlar yaaa, İzmirAntalya geç yumurtladı çatladı onu biliyorum, iyi de benim iğneden sonra 12 gün geçti, çatlamadan sonra da 10. gün bugün, ya ne biliyim işteee, çok yıkıldım, olacağı da yok gözüyle bakıyorum işte yaaa :26:
Ama inşallah da sizlerin dediği gibi olur :18:
phia o tablodano suratı siliosun hemen adet olmuş gibi o ne öyle iiyice negatife bağladın vücudana kötü sinyal veriosun ve ben kızıyorum
Kuzum, yarın güzel güzel haberlerle geleceksin inşallah, güzel anne adayım benim
kaç aydır istiyorsunuz arkadaşım..gunaydın kızlar.. nasılsınız? benım kırmızılar geldi pek giremıyrm.. bu ayda kotu oldm umutsuzum.. perşembe doktra gtp anlatcm bakalım ne dycek... elalem yatagında kalıyr ilk geceden hamile deli olcam ya bende olmuyor.. cok sıkıldm doktra gtcm ne dycek bakalım ancak perşembeye randevu verdi... ben artık yılbaşında eşimide gotrcm doktra neden olmuıyr diye.. bide usandm artık her gun yapıyor... ondan mı olmuyor anlamadım gitti..bu sorunu tek ben mi yaşıyorm diyrm kendi kendime...
kızlar nolcak bole anlamıyrm
beni de ekler misin 4 aralık D:
canım saat 9 da randevum 10 gibi evde olurum hemen yazıcam merak etme inşllh güzel sonuç alırız.[/QUOTE.
Randevum 9 degil 10 mus gelmem ogleni bulacak galiba ...ara ara telfondan bilgi veririm dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?