• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Allah razı olsun canım..Dularla ayaktayız zaten...Umarım Rabbim sabrımı ve inancımı görüyordur...Evliliğim açısından da bebiş bize iyi gelecek...Çünkü eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var haftasonları gelir yanımıza benim bir problemim yok asla olamaz o da bir melek henüz 11 yaşında... Ama annesi uğraşıyor işte çocuğu kullanarak bizimle...Bende artık kocacığımla kendi meyvemizi büyütmek istiyorum inşallah!!!
İyiki varsınız burada her an yanımda dostlarım var....
Ben yavaş yavaş çıkıyorum yemek hazırlamam lazım,iyi akşamlar herkese:54:

Mevlam yardımcın olsun canım ..büyüteceksin yavrunu ben eminim hayırlısıyla inşallah.iyi akşamlar kolay gelsin...

valla canım ben gün aşırı ve daha çok sabahları yaptım çalışma.internetten ovülasyon hesapladım.o günleri es geçmemeye çalıştım.çalışmadan sonra yataktan kalkmadım benim sadece sol yumurtam
çalıştığı için soluma yattım bir de Mevlamın izniyle oldu bu ay ben de 3 aydır deniyordum.inşallah sizin de en yakın zamanda bebğiniz gelir...

Amin canim...

Demek ki sabahlari sperm kalitesi daha iyi oluyor galiba...hani uyku alinmis dinlenmis vucut

Hic hamile kalmadim o duyguyu tadamadim...

Hamileyim diyemedim.icimde bir can tasimadim.

arkadaşlar incir kürü sabah akşam aç karnına mı içiliyor... sitelere baktım ama aç tok bi bilgi bulamadım...

ayy heyecanlandım bak şimdi içim kıpır kıpır oldu eşim geldi gözümün önüne oğluşumuzun elinden tutar gezmeye giderler baba oğul

ebrum bu ne güzel bir hayaldir.
inşallah kısa zamanda gerçekleşirrr :16:

gerçi bende öyle hayal kuruyordum ama pek öyle olmadı.
dışarı çıkıyoruz ya hemen arabanın ön tarafına geçiyor anne ben oturcam diyor.
babası da demesinmi bana, erkekler oturur önde sen geç arkaya diye :1:
gerçi Kenan'ın pabuç dama atıldı :D
önceden önde kucagımda otururken şimdi arkada. e malum kardeş var annede. eheheh ohh rahatım :52:

kızlar nasılsınız. ben bulantıdan pek giremiyorum. tubilossh um allah yardımcın olsun bulantılarla. fmfm canım yarın kontrolun ve sonucun vardı inşallah güzel haberler alırız burdan hepimiz duam seninle canım. Bire pia enson ayın 2 sinde girmiş neolduki bukadar zaman yok. inşallah hayırlı bir nedendir. fmfm dr. grlince mutlaka yaz.

Allah razı olsun tatlım benim. inan zor oluyor ama ekşi ve tuzlu iyi geliyor miğdeme.
sende dene belki faydasını görürsün kuzum.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh :16:

iyi akşamlar canlarım bugün itibariyle benimde bulantılar başladı hiçbirşey yiyemiyorum ve canım istemiyor yiyemediğim için halsiz düştüm kocişi mutfağa yolladım yemek hazırlıyor aşçı ya ordan yırtıyorum valla sizler neler yapıyorsunuz bakalım.:16:

ayyy perimm geçmiş olsun.
çok zor yaa.inan bende yemek yapamıyorum.kayınvalidem yapıp yollamış bugün sağolsun.
kaç kere çıkardım bugün :5: yarın 8.haftamıza giriyoruz en çetrefilli zamanı hamileliğin :25:

bol hamişli bir topik olsun inşallah arkadaşlar.....ben de beklemedeyim bakalım sonuç ne olacak hayırlısı olsun herseyden önce.beklenmeyen bat 10.12.2012 .bugün sabah idrar testi yaptım ve negatif.bugün çatlatma iğnesinden sonraki 11.günüm ama negatif.adete 5 günüm var daha.belki de sonuç değişir die umut ediyorum.umut dünyası işte.hepimizin göbüşü bebek dolsun tez zamanda inşallah.

arkadaşlar selammm...umarım herkesler ıyıdır...
kızlar benım ovulasyon testinde bugun pozitifi gormem gerekıyordu bı kac gun öncesi silikti..ben de koyulaşır dedım su içmedim ıdrarımı tuttum ama tamamen yok ıkıncısı...
bu kötü bı haber mı yanı kiste cevırınce de mı boyle oluyor...yanı bu ay yumurta çatlamadı oyle mı...:50:

arkadaşlar incir kürü sabah akşam aç karnına mı içiliyor... sitelere baktım ama aç tok bi bilgi bulamadım...

cnm bildiğim kadarı ile aç karna.hamilelik için bal tarçın çörek otu karısımını da tavsıye ederım.sağlıklı ve kalıteli yumurtan olmasına yardım edıyo.denedım dr. naptın bu ay yumurta cok ii demişti.

phia canım en çok seni merak ediyorum.dr un 4 ünde test yap demişti diye hatırlıyorum.inşallah hayırlı sonucu alırsın.senin açtığın bu topik bana hayırlı geldi sana çok dua ediyorum.hamilelik haberini heyecanla bekliyorum.:)))

phia nerdesin canım test yaptınmı merak içindeyim

ne yapıyorsun canım bende merak ediyorum phia yı yok sabahtan beri

phia yı göremiyorum varmı bir haber acaba

yok canım bi haber bende bekliyorum merakla

kızlar nasılsınız. ben bulantıdan pek giremiyorum. tubilossh um allah yardımcın olsun bulantılarla. fmfm canım yarın kontrolun ve sonucun vardı inşallah güzel haberler alırız burdan hepimiz duam seninle canım. Bire pia enson ayın 2 sinde girmiş neolduki bukadar zaman yok. inşallah hayırlı bir nedendir. fmfm dr. grlince mutlaka yaz.

hamişler nasılsınız bulantılarınız başlamış olmalı 7 diyince başlatıo sıpa bulantıları :) onlardan gelen herşeye razı oluo insan phiam hamiş mi yoksa kaç gndür tkip edemedim

phia bize bunu yapmaaa :(

dualarımızla haberlerini bekliyoruz :(

phiacığım seni çok merak ettim yaa ne yaptı test yaptın mı inşllh hamilesindir

Canlarım, maalesef haberler kötü :5:
Doktorum iğneden sonraki 12. günde kan test yaptırabilirsin demişti, bugündü yani.
Test yaptırdım ama sonucum <1 yani negatif, BAT'a 3 gün kaldı, kızlar olsaydı eğer çıkardı, maalesef bu ay da olmadı
:43::43::43:
Olmadı işte yine olmadı, ne yapacağımı bilemiyorum artık :53::53:

phiacığım bugün tekrar yaptırdım bhcg 3172 çıktı iyi yükselmiş değil mi inşallah bir sorun olmaz.

Sonucun çok iyi canım, artık şüphe edecek hiçbirşey kalmadı, emin ol...

phia canım, medipol bağcılara giden otobüs minibüs ne var biliyor musun? ben de bu ay gitmek istiyorum dr.a. eşim müsait olmayabilir, yalnız gidersem de toplu taşıma lazım haliyle. yol üzerinde geçerken hep görüyorum da nasıl gidiliyor bilmiyorum.. bir de randevu sıkıntısı oluyor mu? aradığımızda ne zamana veriyorlar randevuyu? tetkikleri de orada mı yaptırıyorsun, tetkiklerin fiyatları nasıl?

bir de keçiboynuzu kürünü hazırladım. yarım litre su ile kaynatıp beklettikten sonra hepi topu 1 bardak bişey çıktı tencereden. yanlışım yok di mi?
bu kadar soru sorup seni yorduğum için kusuruma bakma canım..:71:

Canım, hastaneye hangi otobüsler gidiyor inan bilemiyorum :44:
Randevuda sıkıntı olmuyor canım, ben sabah arıyor öğleden sonra gidiyorum hep.
Sabah gideceksen 1 gün önceden ararsın.
Kan testi falan 12-15 lira civarı sanırım, ben yaptırmadım orada, ama fiyatları böyleymiş.
Gebelikteki 2li 3 lü testler 70 liraymış, normalde çok pahalı bunlar özel test olduğundan ama orada yine ucuz.
Kan testleri de öyle yani..
Keçiboynuzundan 2 bardak çıkıyor canım, 1 sabah 1 bardak da yatarken içiyordu eşim, sen acaba ölçüsünü mü az yaptın ki suyun?
:26:

kızlar hepinize iyi akşamlarr yeni geldim eve hemen yazimm dedim :)) sizler napıyosunuz canlar ? bu benim 10.gün ovulasyon testim acaba durum nedir sizce? phia buralarda mısın canım ?sende bi yorum yapar mısın?

Canım, testini dün yapmışsın, koyulaşma başlamış, muhtemelen bugün peak yapmıştır, ya da yarına yapar. Sen bugün çalış ve sonra da silikleşme başladığı an 3 gün ard arda devam et tamam?

evet benmde kasık agrılarım basladı baya bi.yumurtlama hesaplayıcısından da yaptım 5 aralık 10 aralık yumurtlama dönemim inşallah olur bu ay. bide ben birkac gundur incir kürü uyguluyrm bide bal tarcın su karısımı yapıp içiyrum faydası belki olmustr.bu kadar agrı hc hissetmemiştim.

Aynı anda iki kür uygulanmaz canım. Ne soğan - incir, ne de incir - bal,tarçın,çörekotu... Hele ki incir ile bal-tarçın-çörekotu aynı anda zararlı olur, kiste dönüşebilir yumurtaların Allah korusun, çünkü ikisi aynı anda yumurtalıklar için fazla, İbrahim SARAÇOĞLU da aynı anda 2 kür önermiyor, kendisi kimyager biliyorsunuzdur...

PHİA.. 4 Aralık beklenen gün... Kasım da da yok, Aralıkta da yine hüsran... Hamilelik heyecanını yeniden yaşamak istedim ama yine olmadı...,olmadı,olma..ol... yoruldum ben... Bitiğim, hüzünlüyüm gözlerim buğulu...Kırmızılar yapıştı kaldı her ay...Belirtiler mi? O kadar dinledim ki vücudumu; kendimi bi masaya yatırmadığım kalmıştı ama, yine çöktüm... Liste yaparsan katılırım yine...Hepinizi seviyorum sizin için burada olacağım herkesi tek tek tebrik edeceğim... Sağlıkla inşallah...

BAT 31 Aralık yazıyorum canım...

Doktorum iğneden sonraki 12. günde kan test yaptırabilirsin demişti, bugündü yani.
Test yaptırdım ama sonucum <1 yani negatif, BAT'a 3 gün kaldı, kızlar olsaydı eğer çıkardı, maalesef bu ay da olmadı

daha değil unutma izmirantalyaya söktürücü bile vermişlerdi bu yüzden. sakın umutsuzlanma. tutki olmadı sen iyisin ya bebekde gelir.diyorum doğum günü şaşmaz sen sağlıklısın sadece daha zamanı gelmemiştir okadar hem benim hala umudum var senden. kırmızılar geldi demeden ben aksini kabul etmiyorum

3 gun var daha kan testi de yanıltıcı olabılır.... inşalah Allahtan umıt kesilmez güzel günleri görürüz
:44:

daha değil unutma izmirantalyaya söktürücü bile vermişlerdi bu yüzden. sakın umutsuzlanma. tutki olmadı sen iyisin ya bebekde gelir.diyorum doğum günü şaşmaz sen sağlıklısın sadece daha zamanı gelmemiştir okadar hem benim hala umudum var senden. kırmızılar geldi demeden ben aksini kabul etmiyorum

Keşke dediğiniz gibi olsa kızlar, ama benim iğne günüm belli 12 gün oldu, çatlamadan sonraki günüm de belli DPO 10, yani olsaydı kanda kesin çıkardı kızlar yaa :53:

http://www.fertilityfriend.com/home/4012bb/
My Ovulation Chart

canım benim lütfen moralini bozma, daha vakti var demek ki
biraz daha sabredeceğiz, imtihanımız biraz daha devam edecek demek ki..
ne yapalım, hayırlısı deyip, önümüze bakacağız güzelim..:34:
canımızı sıkmıyoruz, çalışmalara, dualara devam ediyoruz tamam mı meslektaşım:16::16::16:

selam kızlar....

birşey soracam size ya,biz kasım ayında başladık bebek düşünmeye ve şimdi adetim 2 gün gecikti,28 yaşındayım ilk defa gecikme yaşıyorum test için erken olduğunu düşünüyorum aslında ...sabahtan beri hamilelik belirtilerini okuyorum ama bu belirtiler zaten ben regl olmaya yaklaştığım zaman da olan belirtiler emin olamıyorum:( sadece kasıklarım aşırı ağrıyor tek değişiklik bu....ne zaman test yapayım sizce??

ya da direk doktora gidip kan testi mi yaptırayım ama ne zaman???

arkadaşlar selammm...umarım herkesler ıyıdır...
kızlar benım ovulasyon testinde bugun pozitifi gormem gerekıyordu bı kac gun öncesi silikti..ben de koyulaşır dedım su içmedim ıdrarımı tuttum ama tamamen yok ıkıncısı...
bu kötü bı haber mı yanı kiste cevırınce de mı boyle oluyor...yanı bu ay yumurta çatlamadı oyle mı... adaçayıyla bal tarcın yıyodum ben kıst yaptı herhalde offf nasıl kurtulurum yandım ben
:53:

inanmam bugün ben güzel haberle geleceksin ümidim vardı. bugün birden topiğe gireceksin ve kızlaarrrr hamileyim diyceksin diye inan bütün gün sitede bekledim.ümitsiz olma canım benim 2 günde çok şey değişiyor benim adete 7 gün kala 1.5 çıkan değer 5 gün kala 19 çıktı.belli olmaz dua ediyorum inşallah.senin için hayırlı olan olur canım üzme kendini.

Back