selam kızlar....
birşey soracam size ya,biz kasım ayında başladık bebek düşünmeye ve şimdi adetim 2 gün gecikti,28 yaşındayım ilk defa gecikme yaşıyorum test için erken olduğunu düşünüyorum aslında ...sabahtan beri hamilelik belirtilerini okuyorum ama bu belirtiler zaten ben regl olmaya yaklaştığım zaman da olan belirtiler emin olamıyorumsadece kasıklarım aşırı ağrıyor tek değişiklik bu....ne zaman test yapayım sizce??
ya da direk doktora gidip kan testi mi yaptırayım ama ne zaman???
adetin 2 gün geçmiş, idrar testinde çıkar diye düşünüyorum. eğer evde testin varsa yap, yoksa da sabah bi test al yap cnm. hakkında hayırlısı olsun inşallah
selam kızlar....
birşey soracam size ya,biz kasım ayında başladık bebek düşünmeye ve şimdi adetim 2 gün gecikti,28 yaşındayım ilk defa gecikme yaşıyorum test için erken olduğunu düşünüyorum aslında ...sabahtan beri hamilelik belirtilerini okuyorum ama bu belirtiler zaten ben regl olmaya yaklaştığım zaman da olan belirtiler emin olamıyorumsadece kasıklarım aşırı ağrıyor tek değişiklik bu....ne zaman test yapayım sizce??
Keşke dediğiniz gibi olsa kızlar, ama benim iğne günüm belli 12 gün oldu, çatlamadan sonraki günüm de belli DPO 10, yani olsaydı kanda kesin çıkardı kızlar yaa
http://www.fertilityfriend.com/home/4012bb/
My Ovulation Chart
[/QUO
ben şunu bilrim Mevla ol dediyse olur.dua ile değişmeyecek hiçbirşey yoktur.(ölüm hariç)bu kadar seni tanımadan seven insanın duasını geri çevirmez Rabbim bu ay olmassa önümüzdeki ay olacak inşllh.
lauran sabah ilk idrar gebelik testi yaparsan belki görürüsün .yok kesin sonuç istiyorsan sabah kan ver bhcg sonuç alırsın.
canım benim lütfen moralini bozma, daha vakti var demek ki
biraz daha sabredeceğiz, imtihanımız biraz daha devam edecek demek ki..
ne yapalım, hayırlısı deyip, önümüze bakacağız güzelim..
canımızı sıkmıyoruz, çalışmalara, dualara devam ediyoruz tamam mı meslektaşım
inanmam bugün ben güzel haberle geleceksin ümidim vardı. bugün birden topiğe gireceksin ve kızlaarrrr hamileyim diyceksin diye inan bütün gün sitede bekledim.ümitsiz olma canım benim 2 günde çok şey değişiyor benim adete 7 gün kala 1.5 çıkan değer 5 gün kala 19 çıktı.belli olmaz dua ediyorum inşallah.senin için hayırlı olan olur canım üzme kendini.
ben iğne den falan anlamıyorum sadece içimdekini söylüyorum phia. içimde ki ses başka türlü diyor
Phia canim olmaz olmaz deme hic olmaz olmaz canimcim....zamam neler gosterir belli olmaz tatli anne adayi....
Gul biraz..rahat ol canim...mucukssss
ben şunu bilrim Mevla ol dediyse olur.dua ile değişmeyecek hiçbirşey yoktur.(ölüm hariç)bu kadar seni tanımadan seven insanın duasını geri çevirmez Rabbim bu ay olmassa önümüzdeki ay olacak inşllh.
çok teşekkür ederim cevapladığın için ama ben bu konularda çok bilgisizim,herhangi bir marka var mı bu testlerde hassasiyeti daha iyi ve güvenilir olan bildiğiniz?
çok teşekkür ederim,sadece acaba erken mi diye merak ettim bazıları 10 gün bekle o zaman belli olur dedi kimiside sizin gibi düşündü bir de buradakilerin engin tecrübesine başvurayım dedim,tekrar çok teşekkür ederim kızlar...sonucu mutlaka yazarım buraya ama hamile değilsem umarım kötü birşeyim yoktur
arkadaşlar incir kürü sabah akşam aç karnına mı içiliyor... sitelere baktım ama aç tok bi bilgi bulamadım...
Keşke dediğiniz gibi olsa kızlar, ama benim iğne günüm belli 12 gün oldu, çatlamadan sonraki günüm de belli DPO 10, yani olsaydı kanda kesin çıkardı kızlar yaa
My Ovulation Chart
Canlarım, maalesef haberler kötü
Doktorum iğneden sonraki 12. günde kan test yaptırabilirsin demişti, bugündü yani.
Test yaptırdım ama sonucum <1 yani negatif, BAT'a 3 gün kaldı, kızlar olsaydı eğer çıkardı, maalesef bu ay da olmadı
Olmadı işte yine olmadı, ne yapacağımı bilemiyorum artık
selam kızlar....
canım daha adet olmmaışsın dur bakalım gün doğar neler çıkar ama ben hala olmadığını hissetmiorum nolur tatlım moral bozmak yok atesinde güzel gidiyor
Phiacım üzülme...2013 e anne olarak girmen dileğiyle....
cnm bildiğim kadarı ile aç karna.hamilelik için bal tarçın çörek otu karısımını da tavsıye ederım.sağlıklı ve kalıteli yumurtan olmasına yardım edıyo.denedım dr. naptın bu ay yumurta cok ii demişti.
canımm ewet onu da duydum da sanırım o adetin 2. başlanması lazımmış... onu kaçırdım gerçi sanırım bunu da kaçırdım ( adetin 8. günündeyim) ama yine de incir kürünü yapayım dedim... sence nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?