Kızlar ya annemle konuştum cnm sıkıldı. NEymiş babaya söylenmezmiş 5-6 aylık olsunmuşta öyle denirmiş.Ne ya sanki evlilik dışı mı çocuğum oluyo benim. Ben çocuğumla asla öyle olmicam inş. Zaten çok arkadaş gibi değiliz ama ne bilim çok moralim bozuldu. Erkek çocuğun çocuğu varsa hemen söyleniyo da kızınki niye ayıp oluyo anlamadım. Ben de sevmeleri için götürmicem sık sık. İsterlerse kendileri gelsin. Ayıp yani di mi. Sizde de mi öyle. Bana saçma geliyo açıkçası.
Canım sen bir rahat olsana , bir sakin olsana çok sıkıyorsun kendini takma bunu kadar. Belki şu anda hamile olmasan bu kadar yormazsın kendini bu konuyla yaramaz çocuk gibisin valla :) Ne güzel Allah seni ödüllendirmiş diğerlerinin ne dediği kimin umurunda ki :)) Canı gönülden seni kutlarım hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı sıhhatli, sıkıntısız bir evlat versin ve bu bebek mutluluğuna mutluluk katsın. Amin :)
Sıkıldığın konuya gelince; Kadın böyle görmüş ve aynı şeyler kendisine de uygulanmış istese de çıkamaz bu durumdan. Sen içinden çıkarım diosun değişecek bu durum diosun ama demek ki o senin kadar güçlü değil.. Ayrıca haklısın gerçekten saçma bir durum. Zaten 5-6 aylık olunca söylemeye gerek yok baba da senin karnını görünce kocanla seviştiğinizi anlayacak. :)) Şeyi merak ediyorum evlendiğin gün kocanla neler yapabileceğini bilmiyorlar mıydı. :)) Canım sen halime kalana kadar bakireydin galiba :))) Ben hala bakireyim çocuğum yok :))
Yemek yedim oturuyorumkızlarr napıosunuzzzzzzzzzzz
kızlar çok sıkılıyorum işimden bıktım keşke evde olsam diyorum
kızlarr napıosunuzzzzzzzzzzz
Hamile kal da otur evinde :)))
phia nerdesin canım test yaptınmı merak içindeyim
inşallah canım rabbim bu ay hayırlı sağlıklı bi evlat versinde oturum evimde göbüşümü büyütüm
ne yapıyorsun canım bende merak ediyorum phia yı yok sabahtan beri
havalar soğudu herkes bilgisayarın başında
merhaba herkese, nasılsınız kızlar?
mmllk canım nasılsın? test günün yarındı galiba..hayırlı haberlerini bekliyoruz canm
iiyiz canım hoşgeldin
Valla bişey yapmıyom.ayyyseeeee napıon bakim orda sesiz sessiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?