Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlarr napıosunuzzzzzzzzzzz

kızlarr napıosunuzzzzzzzzzzz

Canım sen bir rahat olsana , bir sakin olsana çok sıkıyorsun kendini takma bunu kadar. Belki şu anda hamile olmasan bu kadar yormazsın kendini bu konuyla yaramaz çocuk gibisin valla :) Ne güzel Allah seni ödüllendirmiş diğerlerinin ne dediği kimin umurunda ki :)) Canı gönülden seni kutlarım hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı sıhhatli, sıkıntısız bir evlat versin ve bu bebek mutluluğuna mutluluk katsın. Amin :)

Sıkıldığın konuya gelince; Kadın böyle görmüş ve aynı şeyler kendisine de uygulanmış istese de çıkamaz bu durumdan. Sen içinden çıkarım diosun değişecek bu durum diosun ama demek ki o senin kadar güçlü değil.. Ayrıca haklısın gerçekten saçma bir durum. Zaten 5-6 aylık olunca söylemeye gerek yok baba da senin karnını görünce kocanla seviştiğinizi anlayacak. :)) Şeyi merak ediyorum evlendiğin gün kocanla neler yapabileceğini bilmiyorlar mıydı. :)) Canım sen halime kalana kadar bakireydin galiba :))) Ben hala bakireyim çocuğum yok :))

merhaba kızlar ben şu an adetimin 5. günündeyim ve klomen kullanıyorum
ama bu ay soğan kürünü de yapmak istiyorum
sizce ikisini aynı anda mı yapmalıyım
ya da hangisini yapmalıyım?

ayy çok güldüm.Allah da seni güldürsün....

kızlar çok sıkılıyorum işimden bıktım keşke evde olsam diyorum

kızlar çok sıkılıyorum işimden bıktım keşke evde olsam diyorum

havalar soğudu herkes bilgisayarın başında
merhaba herkese, nasılsınız kızlar?
mmllk canım nasılsın? test günün yarındı galiba..hayırlı haberlerini bekliyoruz canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…