• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Hepimizin pozitiliğinin silikleştiği anlar oluyor.Aynı silikleşen ovulasyon testi gibiyiz:1: Birbirimize destek olduğumuzda daha kolay atlatıyoruz kötü günleri.Çünkü ne en yakın dostuna ne de annene-kardeşine anlatabiliyorsun sıkıntılarını ve sorularını.Annem yumurtlamanın ne demek olduğunu biliyormuki diye düşünmüyor değilim:1: Popişe konan yastığı ve incir-ceviz-bal türlerini biliyor sadece.Onu da başkasına tavsiye ederken duymuştum.İnsan kızına şöyle yap,şöyle ye demez dimi çocuk yapsın diye :) Benimki diyemez en azından :1: O yüzden burada olmak hepimize iyi geliyor.Birde BAT tarihlerimizi ve belirtilerimizi saymasak çok güzel olacak da o da işin biberi sanırım...

evet kesinlikle öyle eskiler olacağına bırakmış ve nasibi olduğu zamanda gebe kalmışlar belki böylesi daha hayırlıdır
sonuçta Rabbim onun ruhuna üflemiş zamanı geldiğinde olucak lakin biz biraz sabırsız davranıyoruz
artık hakkımızda hayırlısı burda hiç tanımadığın insanlara dua etmek dertlerini paylaşmak varmış
inşallah herkes en hayırlı zamanda gebe kalır
şimdilik tek çare dua..

evet kesinlikle öyle eskiler olacağına bırakmış ve nasibi olduğu zamanda gebe kalmışlar belki böylesi daha hayırlıdır
sonuçta Rabbim onun ruhuna üflemiş zamanı geldiğinde olucak lakin biz biraz sabırsız davranıyoruz
artık hakkımızda hayırlısı burda hiç tanımadığın insanlara dua etmek dertlerini paylaşmak varmış
inşallah herkes en hayırlı zamanda gebe kalır
şimdilik tek çare dua..

Hiçbir arkadaş,hiçbir doktor,hiçbir test yada açıklama bana duanın verdiği huzur vermiyor.Vesvese,heyecan ve gerginlikten sadece ve sadece dua ile kurtulabiliyorum.O namaza durduğum an benim için bütün dünya duruyor sanki....Seviyorum ben dinimi yaa...Boş işlerle uğraşmıyorsun dinini yaşarken...

Hiçbir arkadaş,hiçbir doktor,hiçbir test yada açıklama bana duanın verdiği huzur vermiyor.Vesvese,heyecan ve gerginlikten sadece ve sadece dua ile kurtulabiliyorum.O namaza durduğum an benim için bütün dünya duruyor sanki....Seviyorum ben dinimi yaa...Boş işlerle uğraşmıyorsun dinini yaşarken...

günaydın tatlım nasılsın ne yapıyorsun

günaydın tatlım nasılsın ne yapıyorsun

Günaydın canım.Ne yapayım ne zaman yumurtladığımı çözmeye çalışıyorum:26: Tablo daha çizgiyi çekmedi.Bugün düne göre ateşim daha yüksek.Ağrı-sızı yok çatlamanın belirtisimi bu.Yoksa çoktaaan kaçtımı o tren? Sorular sorular anlayacağın:51: Sen ne yapıyorsun?

Günaydın canım.Ne yapayım ne zaman yumurtladığımı çözmeye çalışıyorum:26: Tablo daha çizgiyi çekmedi.Bugün düne göre ateşim daha yüksek.Ağrı-sızı yok çatlamanın belirtisimi bu.Yoksa çoktaaan kaçtımı o tren? Sorular sorular anlayacağın:51: Sen ne yapıyorsun?

güzelim bi sakin ol rabbim nasip ettiyse olur zaten bu kadar sıkma kendini valla ben bu ay kasmıyorum üzerime düşeni yapıyorum gerisi rabbime kalmış

gunaydın kızlar.. nasılsınız? benım kırmızılar geldi pek giremıyrm.. bu ayda kotu oldm umutsuzum.. perşembe doktra gtp anlatcm bakalım ne dycek... elalem yatagında kalıyr ilk geceden hamile deli olcam ya bende olmuyor.. cok sıkıldm doktra gtcm ne dycek bakalım ancak perşembeye randevu verdi... ben artık yılbaşında eşimide gotrcm doktra neden olmuıyr diye.. bide usandm artık her gun yapıyor... ondan mı olmuyor anlamadım gitti..bu sorunu tek ben mi yaşıyorm diyrm kendi kendime...
kızlar nolcak bole anlamıyrm

güzelim bi sakin ol rabbim nasip ettiyse olur zaten bu kadar sıkma kendini valla ben bu ay kasmıyorum üzerime düşeni yapıyorum gerisi rabbime kalmış
Sakinim kız.Hepi topu 3 kez oldu bu ay.O da denk geldimi diye merak ediyorum sadece.Olmayınca şaşırmayacağım yani.O kadar rahatım.Olursa da çok yapmayın diyeceğim hepinize:16:

gunaydın kızlar.. nasılsınız? benım kırmızılar geldi pek giremıyrm.. bu ayda kotu oldm umutsuzum.. perşembe doktra gtp anlatcm bakalım ne dycek... elalem yatagında kalıyr ilk geceden hamile deli olcam ya bende olmuyor.. cok sıkıldm doktra gtcm ne dycek bakalım ancak perşembeye randevu verdi... ben artık yılbaşında eşimide gotrcm doktra neden olmuıyr diye.. bide usandm artık her gun yapıyor... ondan mı olmuyor anlamadım gitti..bu sorunu tek ben mi yaşıyorm diyrm kendi kendime...

Hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize cevodileksu.Git tabi doktora.İçin rahat etsin bi sorun olmadığı konusunda.Sonrada ver elini kürler,dopingler,dualar:10: Kim tutar seni ondan sonra...

[QUOTE=aysedurmaz

Canım benim eskilerin gözüyle bakarsan olaya annene hak verirsin.Eskiden misafir varken eşinin yüzüne bile bakmaz muhatap olup konuşmazmışsın bile.Hele çocuk konusunda çok hassaslarmış.Ağlamaktan çatlasa bile baba kucağına almazmış çocuğunu,yabancının yanında hele hele de büyüklerin yanında çocuk sevilmezmiş.Çok ayıplanırmış.Hayır sanki gayrimeşru oldu.Benim işte saklanacak bi durummu var değilmi?O yüzden annen öyle söylemiştir.Hani baba bak biz çocuk yaptık der gibi olmasın diye uyarmıştır seni.Senden önce babana söyler zaten annen merak etme.İyi kötü bişey olduğunda Allah korusun haberi olsun diye söylenir.Ama dile getirilmez.Mesela ben bile nasıl sölenirki anneye babaya diyorum...Biz yattık oldu der gibi geliyor bana.:D Herkes biliyor yatınca olduğunu ama olmuyor işte.Ben 2 yıllık evliyim daha annemin babamın yanında(her iki tarafında) eşimin elini tutup yanına oturmadım.Israr ederlerde öyle otururum eşimin yanına.O yüzden kırılma annene.Hormonlarının aile ilişkilerine zarar vermesine izin verme tatlım:29:

Saol cnm işte ben pat diye söylesin demiyorum zaten ama takılmıyorum ya.Allah sağlıklı evlat nasip etsin.Kimsenin bilmesine gerek yok.Tşk ederim yorumların için:16:

Son düzenleme:
herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar,nekadar soğuk hava yaaa.battaniyenin altından çıkasım gelmiyor..

evris üzüldüm canım Mevlam hakkında hayırlısını versin,önümüzdeki ay bebeğin gelsin inşallah..

sıkma canını arkadaşım herşeyin bir zamanı var.Mevlam senin için hayırlı zamanı bekliyor sadece inşallah o hayırlı zaman önümüzdeki aydır.dualarım sizinle...

Gunaydin kizlar iki gundur sabahlari sarimsi bi lekelenmem oluyo ama koyu renkte ama gun icinde olmuyo bi kac gun sonra adet olucam tedirgin oldum tatildeyim rahat hareket edemiyorum test yapamiyorum kafayi yicem sizce hamilelik belirtisi olabilirmi?

phia canım en çok seni merak ediyorum.dr un 4 ünde test yap demişti diye hatırlıyorum.inşallah hayırlı sonucu alırsın.senin açtığın bu topik bana hayırlı geldi sana çok dua ediyorum.hamilelik haberini heyecanla bekliyorum.:)))

Kızlar ya annemle konuştum cnm sıkıldı. NEymiş babaya söylenmezmiş 5-6 aylık olsunmuşta öyle denirmiş.Ne ya sanki evlilik dışı mı çocuğum oluyo benim. Ben çocuğumla asla öyle olmicam inş. Zaten çok arkadaş gibi değiliz ama ne bilim çok moralim bozuldu. Erkek çocuğun çocuğu varsa hemen söyleniyo da kızınki niye ayıp oluyo anlamadım. Ben de sevmeleri için götürmicem sık sık. İsterlerse kendileri gelsin. Ayıp yani di mi. Sizde de mi öyle. Bana saçma geliyo açıkçası.

Sen bu harika mutluluğu yaşa canım benim...Malesef eski kafalar böyle...Lütfen şu anda bu güzel mucizenin tadını çıkar,torunları olunca görücezzz onları bakalım nasıl atlayacaklar üzerine sevmek için:49:

tuğram canım nasılsın ne durumdasın

gunaydın kuzum pek iyi sayılmam testler negatif cıkıyo ama adette olmadım beklicem bakalım gelicekmi gelmezse 3-5 gune kanda baktırıcam daha test falan yapmamm gerci olsa cıkardı diorum ama ne bilim kimisinde cıkmıyomus

gunaydın kuzum pek iyi sayılmam testler negatif cıkıyo ama adette olmadım beklicem bakalım gelicekmi gelmezse 3-5 gune kanda baktırıcam daha test falan yapmamm gerci olsa cıkardı diorum ama ne bilim kimisinde cıkmıyomus

Ne kadar zordur senin için beklemek.Allah yardımcın olsun cnaım..

Ne kadar zordur senin için beklemek.Allah yardımcın olsun cnaım..

saol cnm zor cok zor ama yapcak bişey yokkk bakalım hayırlısı Rabbim den dioruzz idrarda cıkmayan kişilerde oluyomuş
işte bi ümit bizimkisi ya olursa die adet olana kadar ümit kesilmez beklicem zor olsada

saol cnm zor cok zor ama yapcak bişey yokkk bakalım hayırlısı Rabbim den dioruzz idrarda cıkmayan kişilerde oluyomuş
işte bi ümit bizimkisi ya olursa die adet olana kadar ümit kesilmez beklicem zor olsada

Sabrının mükafatını en güzel şekilde versin inşallah rabbim bu ay.Kaç gün oldu geçeli BAT?

Back