• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Bende hep iki oğlum olsun isterim.Kız çocukları çok hassas.Ama güçlü kuvvetli babalarının elinden tutup yürümeye çalışan iki oğul istiyorum Allah'tan...:55::55:

rabbimin yanında çok bizede verecek ayşecim bide adım EBRU ismimle hitap etmek isterseniz memnun olurum

Canım benimmm.Çok şeker bi elbise.Kızın olur inşalllaaahhhh:16::16::16::16::16:

tabiiki önce sağlık.saglıklı olsun da kız da olursa bonus olur :1:

çok güzelmiş canım güzel günlerde giymek nasip olsun bende hep kız istiyorum ama bu ara fikrim değişti iilk bi oğlum olsun çünkü eşimin ailesinde erkek çocuk yok abisinde kızı var kocamın soyadını taşıyacak hayırlı bi erkek evlat istiyorum rabbimden bide eşime benzerse sarışın mavi gözlü

Allah razı olsun kuşumm
ilk erkek olması bence de iyi olur.ABİ olur.korur kardeşini :16:
babalar için de erkek çocuk başka bir heyecan.
Rabbim gönlüne göre versin hemşomm :29:

kızlarrr nası gıdıo hamilelikk nasıl beslenıyosunuz bnm canım gece gece ymk yemk istioo ama yememeye bakıorummm...canınız ne çekiııooo yada bişey çekiomu:))))))

cnım hamilelik çok kolay gitmiyor bana göre.
sabah+akşam bulantı dolayısıyla çok şey yiyemiyorum.
bugün yumurta yedim süt içtim ama fazla birşey yiyemiyorum.
ilk zaman benim de iştahım açıktı :5: şu an iğrenç bir bulantı oldugundan ne görsem yüzümü çeviriyorum. :25:

ben işyerinde öğlen yemeğini yedim yerime çıktım 2 saat sonra nsl midem kazındı yaa kocaman bi tost yedim hala gözüm orda burda konuşurken bile ağzım sulanıyo şuana nolacak benim halim zaten bu aralar kilo da aldım pantolonlarım şimdiden üğmesini açtım çok sıkıyo..:)

tabiiki önce sağlık.saglıklı olsun da kız da olursa bonus olur :1:

Allah razı olsun kuşumm
ilk erkek olması bence de iyi olur.ABİ olur.korur kardeşini :16:
babalar için de erkek çocuk başka bir heyecan.
Rabbim gönlüne göre versin hemşomm :29:

cnım hamilelik çok kolay gitmiyor bana göre.
sabah+akşam bulantı dolayısıyla çok şey yiyemiyorum.
bugün yumurta yedim süt içtim ama fazla birşey yiyemiyorum.
ilk zaman benim de iştahım açıktı :5: şu an iğrenç bir bulantı oldugundan ne görsem yüzümü çeviriyorum. :25:
ayy heyecanlandım bak şimdi içim kıpır kıpır oldu eşim geldi gözümün önüne oğluşumuzun elinden tutar gezmeye giderler baba oğul

rabbimin yanında çok bizede verecek ayşecim bide adım EBRU ismimle hitap etmek isterseniz memnun olurum
Memnun oldum Ebru...Tabiki isminle hitap etmek daha çok hoşuma gider.

ben işyerinde öğlen yemeğini yedim yerime çıktım 2 saat sonra nsl midem kazındı yaa kocaman bi tost yedim hala gözüm orda burda konuşurken bile ağzım sulanıyo şuana nolacak benim halim zaten bu aralar kilo da aldım pantolonlarım şimdiden üğmesini açtım çok sıkıyo..:)

Benimde alışveriş yapmam lazım ama idare ediyorum.Nasılsa 1 ay sonra göbek-kilo izin vermeyecek aldıklarımı giymeye.:9:Ay sanki hamileyimde 1 ay sonrayı hesap ediyorum:9: Allah söyletmiştir belki de.Gebeliği öğreneyim hemen bi hamile pantolonu alacağım.Sonrası zamanla gelir :)) Ay bi geçseydim o aşamaya:81::81::81::81::81::81:

ayy heyecanlandım bak şimdi içim kıpır kıpır oldu eşim geldi gözümün önüne oğluşumuzun elinden tutar gezmeye giderler baba oğul

Arkadan bi fotoğraf istiyorum.Elele yürürlerken oğullarımla eşim....Büyüüüükçe çıktısını alıp çerçeveleteceğim...En büyük hayallerimden biri....

kızlar nasılsınız. ben bulantıdan pek giremiyorum. tubilossh um allah yardımcın olsun bulantılarla. fmfm canım yarın kontrolun ve sonucun vardı inşallah güzel haberler alırız burdan hepimiz duam seninle canım. Bire pia enson ayın 2 sinde girmiş neolduki bukadar zaman yok. inşallah hayırlı bir nedendir. fmfm dr. grlince mutlaka yaz.

canım benim rabbim yardımcın olsun. bende kızda öyleydim. 5 kilo gitmiti.bunda da öyle olur diye korkuyorum ama bir şey yok şimdilik bulantı öncesi önlemler alıyorum . zencefil seker çay depoladım.susuz kalmamaya çalış .susuz kaldıkça mide bulantı artar.bir serum taktırsan biraz rahatlarsın. ban dr. öyle yapıyordu. az kaldı geçecek canım.

mrb brz geç oldu ama yazmam pek giremedim bu aralar cnm sağolasın tavsiyelerin için valla bariz azaldı 3 gündür bakalım herhalde bitiyor artık az buçuk beslenmeyede başladm yarın doktora gidicem 2li teste hayırlısı hepimz için :16:

kızlar nasılsınız. ben bulantıdan pek giremiyorum. tubilossh um allah yardımcın olsun bulantılarla. fmfm canım yarın kontrolun ve sonucun vardı inşallah güzel haberler alırız burdan hepimiz duam seninle canım. Bire pia enson ayın 2 sinde girmiş neolduki bukadar zaman yok. inşallah hayırlı bir nedendir. fmfm dr. grlince mutlaka yaz.

canım nasılsın bulantıların mı var Allah yardımcın olsun .ben de phia yı merak ediyorum.inşallah bebeği onuladır.bende de yarının heyecanı var.sabahtan beri miğdem yanıyor,heyecan had safhada dua et inşallah canım.

Hepinize kucak dolusu öpücük gönderiyorum kızlar....İyi akşamlar....:80::80::80::80::80::80::80::80:

Back