Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Canım sabah yaparsan daha iyi sonuç alıyormuşun eğer bende regl olmassan öyle yapacağım bir kaç gün daha bekleyip

eğer hamileysen akşamda yapsan çıkmalı ama testlerde sabah ilk idrarla yapın diyor benim daha var zaten günüme hastalanacak gibiyim zaten sen daha yapmadınmı ben şimdiye yapmıştım

eğer hamileysen akşamda yapsan çıkmalı ama testlerde sabah ilk idrarla yapın diyor benim daha var zaten günüme hastalanacak gibiyim zaten sen daha yapmadınmı ben şimdiye yapmıştım

) Yapmadım daha bekleyeyim diyorum bi sonra nasılsa negatif çıkacak yapayım diyorum bilmiyorum yaa korkuyorum artık negatif çıkmasından

Rabbim yaşatmasın bir daha canım.güzel haberlerini bekliyorum.[/QUOTE]

canim benim benimde 4 dösügüm var ama bunu ultrason yapmaz...hic incelendimi bebeklerin..cünkü herkes alttan baktiriyo..tüm doktorlarda asla düsüge neden olmaz diye ve hepsi alttan bakiyo...

kızlar ben geldim doktora gittim geldim kafam karıştı iyice bende küçük bi çikolata kisti vardı o hala duruyormuş kan tahlili istedi doktor o sonuça göre çoçuk tedavisine başlarız gerekirse ondan küçük bi parça alırız dediböyle birşey yaşayan varmı neden kan tahlili aldılar niye parça alacakmış

naber kızlar napıyorsunuz bakim

Çikolata kisti bende de olmuştu geçen yıllarda.Doktor önemli bişey değil herkeste olur demişti.Bence büyük ve önemli olsa parçayı şimdi alırdı.Bugün benden aldılar mesela.Yara varmış rahmimde.4gün sonra gelecek sonuç.Ben farkına bile varmadım alırken.Korkma bişey çıkmaz Allah'ın izniyle.

Dur canım, panik yapma, sorun yok... Yapılan kan tahlili rutin 3. gün yapılan tetkikler. Çikolata kistini de gözünde büyütme öyle, aşağıya yazacağım soğan kürünü uygula harfi harfine, 2 kür sonra git bakalım doktora ne çikolata kistiymiş!?!

--> SOĞAN KÜRÜ

İlk başlangıç zamanın adet bitiminden en erken 7 gün sonra, ya da tam tarihini biliyorsanız adet gününe 15 gün kala.

1,5 su bardağı kaynamış suya kabuğu soyulmuş orta boy kuru soğanı dörde böl, at. 5 dk. ağzı kapalı olarak kaynat. Ilıyınca iç (Sakın soğutma iyice). Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez iç. Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İkinci Kür İçin; İlk adeti olduktan sonra ikinci adete 10 gün kala tekrar aynı kürü 10 gün uygula.

naber kızlar napıyorsunuz bakim

İyiyim canım, biraz mutfağı toparladım, ortalık falan derken geldim işte
Mutfak demişken birşey soracağım canım yaa, annem turşu koymuştu bayram dönüşü, onu ben erzak dolabına koyduydum, gölge ve serin. Ama bugün farkettim üzeri hafif beyaz beyaz birşeyler olmuş. Ben de onu buzdolabına koydum. Buzdolabında sorun olur mu? Yada ne önerirsin?

zaten gölge ve serinde olması gerekiyor canım üstünde oluyor bazen öyle şeyler dolaba da koyabilirsin eğer açtıysan yemeye başladıysan bi sorun olmaz bu arada ne turşusu

Son düzenleme:
canım geçen aydan beri duruyor o kist önemli değil dedi ama bugün kan tahlili alıp sonuca göre tedevi yada parça alırız deyince korktum ne oluyor dedim cumartesi gidicem sonuç için doktorun vereceği cevaba göre bu kürü yapım bari

Bu arada kızlar, yukarıya Ebson'a yazdığım soğan kürünü hepiniz uygulayabiliyorsunuz, kist olsun olmasın... Bu kür rahmin içini temizleyip arındırıp gebeliğe zemin oluşturuyormuş, kolaylaştırıyormuş. Bakın mesela benim hiç kist vs. yok çok şükür, ama ben de uyguladım bu kürü. İkinci kürde kahverengi kahverengi lekeler geldi, temizlendi, düşünün kistim olmamasına rağmen. Kist vs. olanlarda daha belirgin bir şekilde sökülüyormuş içindekiler... Soğanın tam iki kürünü bitirince de devamında incir kürünü öneriyor SARAÇOĞLU... Deneyin derim size

inşallah canım ne bilim yinede panik oldum birden

zaten gölge ve serinde olması gerekiyor canım üstünde oluyor bazen öyle şeyler dolaba da koyabilirsin eğer açtıysan yemeye başladıysan bi sorun olmaz bu arada ne turşusu

Domates, biber canım Kız yoksa canın mı çekti

Merhaba kızlar ben bir sey sorucam ovulasyon testi aldım kullanıyorum bende adetim bittikten sonra hemen yapmaya başladım silik çizgi çıkıyordu int hesaplara göre ayın 1ve 6 arası muhtemelen yumurtlama tarihiniz yazıyordu. Bugun ayın 1 ve ben biraz önce test yaptım tek çizgi çıktı neden olabilir. Anlamadım bişey.... :s

Ovulasyonu bugün konuştum ben doktorumla.Testle takip ettim dedim iyi olmuş dedi.2.çizgi belirginleşince yumurtlama dönemidir dedi.Silik hep çıkar ona aldanma dedi.İnternet hesaplarına güvenme.1.adet gününden itibaren 7.gün başladım ben yapmaya.Geçen ay 15-16.günler koyuydu.Bu ay doktor yumurtlamaya başlayacaksın dedi yarın için.Oysaki yarın 10.gün.Her ay farklı oluyor o yüzden nette yazılanlara bakma.Testleri hergün bi tane su içmeden yap.Koyulaştığı günden itibaren 5-6 gün ilişki dedi dr. Hemen kalkma dedi doktorum.

inşallah canım ne bilim yinede panik oldum birden

Bana da bugün et beni gibi bi leke var dedi.Ama gebeliğe engel değil önemsiz dedi.Korkma Allah için imkansız diye bişey yoktur...Doktorumun söylediği bişey çok hoşuma gitti.Sizlerle de paylaşayım.

"Onun büyümesi için gerekli iç ve dış ortam hazır olduğunda gelecektir.Yaradan hepsini ayarlar...."

Senin BAT'a 1 hafta kaldı, dedim nolur nolmaz

hiç sorma canım ya haftaya bugün bat çok heyecanlıyım çok ama çok istiyorum Rabbim verir inşallah bize bebişlerimizi bu ay tek duam bu

benim kafamı karıstıran sey silik çizgi çıkıyordu bugun tek çizgi çıktı eve gidince bi daha yapayım en iyisi acaba test mı yanlıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…