gerçekten ya bitmiyor bir türlü,bir de ev büyükse benimki gibi sabahtan beri bitmez böyle...
nasılsınız kızlarr ne zamandır acmıyordum hamişler coğalmışş herkese sağlıklı bebekler nasip etsinnn rabbimmmmmm
sosyoloji 12 nasılsın canım başka tpicte yazdıklarının okudum orayada yazmıştım gördünmü bilmiyorum çok geçmişler olsun canım allah bida göstermesin
sevindim bir sorun çıkmamasına, umarım kısa zamanda kavuşuruz hepimiz canım...canım sen kalmadın 42. sayfada benim yazdığımı söylüyorum cuma akşamı yazmıştım oralarda kalmış demek istedim hayırlısı inş
canım napalım işte elden bişi gelmiyor aralıkta bakalım neler olacak bu rada ben dr gittim rahim filmi çrktirdim çok şükür sorun yok kocişte temiz şimdilik beklioruz
sevindim bir sorun çıkmamasına, umarım kısa zamanda kavuşuruz hepimiz canım...
Kızlar merhaba.
acayip bir akıntım var. 13.günüm. Sizce yumurtlama zamanında mıyım? Hiç bu kadar akıntı görmemiştim. Ayna ile baktım beyaz bir akıntı.
sağol canım. iyi olmaya çalışıyorum. İyice toparlandım aslında. 2. adetimin geçmesini bekliyorum. Ne bileyim başıma böyle bişeyin geleceğini hiç tahmin etmezdim. Yani sadece bebiş olsun demek yetmiyor. Sağlıklı da olsun .... Şimdi feci grip oldum. Onu da atlatırsam çalışmalara başlıycam :))
canım çok geçmiş olsun allahın herşeyin hayırlısını versinsağol canım. iyi olmaya çalışıyorum. İyice toparlandım aslında. 2. adetimin geçmesini bekliyorum. Ne bileyim başıma böyle bişeyin geleceğini hiç tahmin etmezdim. Yani sadece bebiş olsun demek yetmiyor. Sağlıklı da olsun .... Şimdi feci grip oldum. Onu da atlatırsam çalışmalara başlıycam :))
sağol canım bizim sıpalar çok nazlı çok
sen ovulasyon tetsi yapacaktınn ne oldu sonuç nasıl çıktı
zaten biz hep eksik dua ediyoruz allah hyırlısını versin canım kader böyleymiş rabbim yine verir sen bi iileş aramız dön artık ösletme kendini
YUMURTLAMA günümü fark ettim ve denedik ama nette her ay düzenli ilişki olduğu halde bile hamile kalma şansı %20 miş((
adet gününe kadar beklemek çok kötü oluyor aklımda hep aynı konu var inş olmuştur göğüslerimde yumurtlama gününden beri acı hissi var acaba bu belirti olabilir mi?
iş güç koşuşturmaca aynen devam bebek çalışmaları...bide moda evi actık rabbimin izniyle onunla uğraşıyorumm
yaptım dün silik çıktı. Çokta silik değildi. Şimdi bitane daha yapacam.Bakalım bi değişme var mı ?:44:
kolay gelsin bana bi hamile modasından şık bir elbise canım büyük beden olucek ama
GELİNLİK NİŞANLIK CANIM :) OOOO SEN İSTE YETERKİ
kolay gelsin bana bi hamile modasından şık bir elbise canım büyük beden olucek ama
yap yap akıntında var yumoşun çatlamaya yakın sanırım hergğün yap foto at buraya baaklım
GELİNLİK NİŞANLIK CANIM :) OOOO SEN İSTE YETERKİ
okadr nazımız geçer yani dimi canım sağolasın hamiş olunca bulurum seni ama
ebsoncum işte ovulasyon testim.şimdi yaptım. Sanırım çatlamasına 3-4 gün var. 17. nde yumurtlucam galiba geçen ayda öyle olmuştu. Çalışmaya başlım mi ya ne yapim
Eki Görüntüle 567383
Sunbal canim ama ben iyice dombiliyim....
Offf bu nedir kilolardan cektigim...tak etti canima.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?