Günaydın kızlar..
Ya yok mu şu beklemenin bir çağresi canım sıkılıo yaa( Her ay ağıran kasığımda ağrı yok ara ara batmalar göğüsler çoook hassas uykum var..
Olabilir kız yumurtaları desteklediği için ağrı-kasılma-lekelenme olabiliyor bu kürde.Bende bu ay yaptım ağrı çektim 1 hafta.Belim kopacak sandım valla.Oturup kalkmak da bile zorluk çektim.Derin nefes alırken,gülerken bile batıyordu belim.Sende de lekelenme olarak gösterdi demek belirtisini..
Kız heriflere bu kadar doping ters etki etmesinYada bizim suyumuzu çıkarmasınlar Ayyyy iyice ahlaksızlığa vurdum işi ben.Pampişimizden halvetimize kadar herşeyimizi konuşur olduk.Şaşırdık mı nedir?
Aynen şekerim günler geçmiyor bende de:44:Bat 6-7 Aralık..Pek bir belirtim yok...Ne kadar kafayı takmadım desemda bat günü yaklaştıkça başlıyor beynim çalışmaya...Acaba acaba diye
Akıntım var gibi bu ay sanki ama bunu hemen yorumlamak istemiyorum da offf umutlanıp da olmayınca kötü oluyor çünküü....
Bende de daha önce hiç lekelenme olmamıştı.Hatta ben yumurtlama mevzuunu bilmediğimden ağrı olduğu günlerde uzak dururdum eşimden.Zaten korunuyorduk ve doktorum da 12-17 günler arasına daha çok dikkat et bebek istemiyorsan demişti.Kimbilir belki orada olur.Hayırlı bir evlilik için orada gerdek yaşayanlar ve bebeğini orada yapanlar tanıyorum ben.Ayşeciğim açıkcası bende bu belirtiler olmadı sadece ilk kez olduğu için yaptığım küre
yorumladım zaten benim bu aydan ümidim yok doktor olmaz demişti yumurtam küçükmüş
artık önümüzdeki ayı beklyeceğim
aslında şimdilerde kararsızım kısmetse ocakta umreye gideceğim şimdi olaki gebe kalırsam
ilk aylar sıkıntılı geçmezmi diye düşünüyorum artık hayırlısı nasibi varsa olur birlikte umre yaparız.:)
Tünaydın nefes007günaydın kızlar
Aynen.2 çocuğu olan arkadaşımla konuştum kız bunlar ne demek ben ikisinde de korunuyordum 1 kerelik kaçamak da oldu dedi.Ne ovulasyondan haberi var ne yumurtladığından.Sadece adetinin döngüsünü biliyor.Bazen diyorum öylesi daha mı iyi.Bildikçe kafam karışıyor sanki....:44:valla aştık kendimizi... ama bilmediğimiz ve burda birbirimizle paylaşarak öğrendiğimiz o kadar çok şey var ki.. yapacak bişey yok.. amaca giden her yol mübahtır deyip geçicez artık
tubilosh güzel haberlerle geldim. test yaptım pozitif hemde silik falan değil bariz 2. çizgi varAllah'ım her isteyene nasip etsin inşallah. phia bat 1 aralıktı artık listede kendimi hamiş görmek istiyorum yarın inşallah kan testimiz de güzel çıkar kızlar bende kaç aydır bekliyordum bu ay kafama takmadım. buralara bile fazla uğramadım rabbim sizlerin de yüzlerinizi güldürür içinizi rahat tutun
kızlar hamişimmmmmm =) bugün öğrendim kan testinde. 3 hafta 4 günlük... 7 aydır istiyordum bu ay ovulasyon testi kullanarak denedik. veee oldu. bu testi burada duymuştum. çooook teşekkür ediyorum iyiki varsınız. inşallah isteyen herkesin olur.
dün akşam geldim canım ama anneme indim bugün evime geçtim sabahtan bu yana temizlik yaptım kocişle gittim salı günü doktor 4 veya 5 haftalık görünüyor dedi 10 gün sonra gel dedi kalp atışına bakalım dedi canım
kızlaarrr bende bugün idrar testi yaptıım ve sonuççç pozitifffffffffff
batım 29 kasımdı ama düzensiz olduğu için yapmamıştım test sabah idrar testi yaptım çift çizgi çok belirgindi ama kantesti yapmadan kimseye söylemek istemiyorum
sen testi ne zman yaptın geçmiş syfalara bakamadım da :)
kızlaarrr bende bugün idrar testi yaptıım ve sonuççç pozitifffffffffff
Niye pas vermiyorsun kıızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?