Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
mavera sen ne yazdın böyle ya 2 senedir yaşanılanlar böylemi özet geçer rabbim duyuyorsun kulunu ne olur özlemini dindir onunda. Sabır sınavı bitmiş olsun hayırlısıyla kucağına versin.Amin

amin canım benim amin inşallah...öyle işte...2 senedir yaşadıklarımın özeti hakkaten...
duaların için Allah razı olsun,sen de bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canmm

mrblar kızlar.bende bebek hasretiyle yananlardanım.bu ay aşılama yaptırdım 9 gün oldu sonucunu sabırsızlıkla beklıyorum.işallah hepimizin kucakları dolar
aranızda aşılama yaptıranlar var mı

mrblar kızlar.bende bebek hasretiyle yananlardanım.bu ay aşılama yaptırdım 9 gün oldu sonucunu sabırsızlıkla beklıyorum.işallah hepimizin kucakları dolar
aranızda aşılama yaptıranlar var mı

canım rabbim tamamına erdirsin inşallh haişlik haberlerinide verdirsin .inşallah

eşime fon müziği eşliğinde okudum dayanamayıp gözyaşlarına boğuldum sonunda,eşiminde gözleri doldu birbirimize kenetlenip kalktık.... çooookkk güzel... her cümlesi hepimizi anlatan
bir yazı olmuş.. paylaştıgın için teşekkür ederim...

amin cnm ya.sadece belirti olarak karnım çok şişti acayip hiç böyle olmamıştım.hamile olan arkadaşlar bu belirti olması gerek mi

bugün soğan suyunu da içemedim zaten... moralim çok bozuk... ne yapmam lazım kızlar... bi yardımcı olun...

amin cnm ya.sadece belirti olarak karnım çok şişti acayip hiç böyle olmamıştım.hamile olan arkadaşlar bu belirti olması gerek mi

Canım bu topikte şunu öğrendik herkeste hamilelik belirtileri farlı olyor. hatta 1. hamilelikle 2 hamilelik belirtileri bile farklı oluyor.o yüzden dinleme kendni. zor biliyoruz. sadece orda olması vesanasımsıkı tutunması içi dua et. bizlerde sizlere ediyoruz rabbim boş çevirmein inşallah

bugün soğan suyunu da içemedim zaten... moralim çok bozuk... ne yapmam lazım kızlar... bi yardımcı olun...

merhaba güselim bu ay ben de soğan suyu kullanıyorum akşam yemeğinden önce ve yatmadan önce içiyorum. hatta şu anda içiyorum:)
ben normalde soğan yemem suyunu içmek benim için vicdan azabı ama ilaçtan iyidir şifa niyetine diyerek evlatçıklarımı:) düşünerek içiyorum işte. ama sen soğutmuşsun galiba, ben soğumadan içiyorum. bir kez soğuyunca içeyim dedim benim de midem bulandı. bir de ağzına tatlı bişeyler al, burnunu tıka, gözünü kapa iç:) şifa olsun

canım ne kadardır ewlisin we ne kadardır bebek istiyonuz? we hangi kürleri denedin... beraber gidelim bari:)))

amin cnm ya işallah Allahım isteyen herkese versın.çok ihtiyacım var artık ya bebeğimin desteğine ona kavuşmak ıstyrum

ahhh canım işe daldım baktım soğumuş((( bi kere midem çok kötü oldu, koşullandım yani artık bence sıcakta yapsam içemem gibi geliyo((( ohh sana yarasın şifa olsun canım:)))göbişin bebişle dolsun:))

canım onları içemiyorsan incir kürünü yada bal tarçın çörek otu karışımını kullan çok faydasını görürsün

ya canım aslında soğanı sewerim yerim... ben kesip öyle yesem olmaz mı:))))) peki bu iki kürden hangisini kullanayım?

allaha çok şükür iyiyim canım yazdıklarını okudum çok duygulandım yüce rabbim gönlünün muradını hayırlısıyla versin canım arkadaşım

Allah iyilik versin canım, amin amin cümlemizin tüm isteyenlerin muradını versin Rabbim.
sen ne yaptın kayınvaliden iyi baktı heralde:) cumaya gelirim dedin ama pazara ancak geldin şekerim. yokluğun belli oldu yani
bu arada keseyi görmüşsün hadi tekrar gözün aydın. bundan sonraki dönemlerde her şey gayet güzel devam eder inşallah canım benim.
kayınvalidene söyledin mi bu arada periciim:)

ya canım aslında soğanı sewerim yerim... ben kesip öyle yesem olmaz mı:))))) peki bu iki kürden hangisini kullanayım?

canım ben incir kürü yaptım sadece 7 gün 6 tane inciri ikiye böldüm 2.5 su bardağı suda 6 dk haşladım 6.dk da içine 1 tane sert havuç attım sabah ve akşam içtim birde soğanı normal soyup doğradım üstüne sumak attım buda yumurtayı geliştiriyor ve çoğaltıyor

çörek otu kürüne iyi diyor arkadaşlar canım onu yap.birde gebelikten korunmak için kontrol hapımı kullandın acaba

ahhh canımm ahhh korunmak ne demek ben o duyguyu hiç yaşayamadım (( daha öncede yazdım ben vajinismus hastasıydım ewlendikten 1 yıl sonra ancak yenebildim yani eşimle 1 yıl sonra birlikte olabildik 5 aydır da bebek istiyoruz olmuyo...Allah ım kimseye yaşatmasın çok zor günlerdi ewliliğimin en güzel ayları ağlayarak geçti tabi kendi kendine etrafındaki kimsenin haberi olmadan... sabrımın çogu sanki gitti gibi hissediyorum..Rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin ini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…