Canım hayırlısı olsun. Aralık ayına daha sıkı hazırlan. Ovulasyon testi, ateş tablosu, kürler. (Eşine keçiboynuzu kürü, kendine BTÇ kürü)
BTÇ KÜRÜ
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
Çörekotunu dograyicida çekebilirsin, mutlaka çekilmeli ama tamam?
Haydi şimdiden kolay gelsin canım...
sadece tubilosh burdaymış. ben yaklaşık 1 aydır girmedim foruma iyice strese giriyorum diye 30 kasım ya da 1 aralık batımdı en geç. hala kırmızılar gelmedi tubiloshama kasığım ağrıyor ara ara sancı iriyor o yüzden her an adet olacağım sanıyorum. idrar testi yapmaya bile korkuyorum ama benim adetim daha önce hiç gecikmemşti çok heyecanlıyım napsam bilemedim
merhaba görünmeyen meleklerimm.nasılsınız kızlarrrrrrr.....?sızlerı cok takıp edemedım dınlenıyorum uzanıyorum cogunluklaa caanlarr.... bugun tansferımın 6gunu çarşamba test gunummm dualarınızı beklıyorum kızlarrrrrr zaman durdu yıne banaaa:)) ne zor ıslermıs bunlarr hala ıgnelerım devam edıyor test gunune kadar kalçalarımı hıssetmıyorum artık,kasık agrısımı kalçamdakı ıgne agrılarımı ayırt edemıyoruminşallah sonucumda pozıtıf olur haykırırım burda hamıleymmm dıye alahım bu mutluluguhepımıze gostersınnn tk dılegım buu sağlıklı, sihali,aklı basında ,dını butun ,akıllı uslu evlat ver bızlere rabbım ..duaalrınızı beklıyorum kızoşlarrrrrr........
merhaba görünmeyen meleklerimm.nasılsınız kızlarrrrrrr.....?sızlerı cok takıp edemedım dınlenıyorum uzanıyorum cogunluklaa caanlarr.... bugun tansferımın 6gunu çarşamba test gunummm dualarınızı beklıyorum kızlarrrrrr zaman durdu yıne banaaa:)) ne zor ıslermıs bunlarr hala ıgnelerım devam edıyor test gunune kadar kalçalarımı hıssetmıyorum artık,kasık agrısımı kalçamdakı ıgne agrılarımı ayırt edemıyoruminşallah sonucumda pozıtıf olur haykırırım burda hamıleymmm dıye alahım bu mutluluguhepımıze gostersınnn tk dılegım buu sağlıklı, sihali,aklı basında ,dını butun ,akıllı uslu evlat ver bızlere rabbım ..duaalrınızı beklıyorum kızoşlarrrrrr........ [/Q
tüm dualarına amiiiiiiiiiiiiiinnnnn...
merhaba görünmeyen meleklerimm.nasılsınız kızlarrrrrrr.....?sızlerı cok takıp edemedım dınlenıyorum uzanıyorum cogunluklaa caanlarr.... bugun tansferımın 6gunu çarşamba test gunummm dualarınızı beklıyorum kızlarrrrrr zaman durdu yıne banaaa:)) ne zor ıslermıs bunlarr hala ıgnelerım devam edıyor test gunune kadar kalçalarımı hıssetmıyorum artık,kasık agrısımı kalçamdakı ıgne agrılarımı ayırt edemıyoruminşallah sonucumda pozıtıf olur haykırırım burda hamıleymmm dıye alahım bu mutluluguhepımıze gostersınnn tk dılegım buu sağlıklı, sihali,aklı basında ,dını butun ,akıllı uslu evlat ver bızlere rabbım ..duaalrınızı beklıyorum kızoşlarrrrrr........ [/Q
tüm dualarına amiiiiiiiiiiiiiinnnnn...
seni tanımıyorum fakat inşallahhhhhh allah dualarını kabul eder dilerimki en kısa zamanda müjdeli haberide alırsın canım
mrb kızlar nasılsnız benim adetim 2 gün gecikti ama sanki heran adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyor mide bulantım yok uyku halim yok göğüslerim acıyor ara ara ama birde sağ yumurtalığım seyriyor gibi atıyor sabah test yaptım ama megatif çıktı sizce erkenmi yaptım testimi
kızlar cevap yokmuuuuuu
hamile olabilirmiyim peki? belirti yok oyuzden sordum erken olabilirmi daha
Belki gec dollenme olmustur kan testinde bile pazts yaptirdim 1.5 tu gebelik yok dediler persembe 20 olmustu gebelik cikti tabi benim adetten 5 gun onceydi ama burda birsuru kisiyi duyduk seninde oyle olabilir canim kirmizilari gormeden umidini yitirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?