Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Canım, ateş tablosunun nasıl yapılacağını dün gece paylaşmıştım burada, incele bir, sen de yaparsın mutlaka Tablonu olusturunca linki tarif ettiğim gibi paylaş burada ben de listemize ekleyeyim ok?

teşekkürler canımmm..

keçiboynuzu yiyecek değil mi?

Hayır canım, onun da kürü var. Şuan aklımda değil ama soğan kürü topiginde paylaşmıştım keçiboynuzu kürünü de, bulayim az bekle sen

Son düzenleme:
--> SOĞAN KÜRÜ

İlk başlangıç zamanınız adet bitiminden en erken 7 gün sonra, ya da tam tarihinizi biliyorsanız adet gününüze 15 gün kala.

1,5 su bardağı kaynamış suya kabuğu soyulmuş orta boy kuru soğanı dörde böl, at. 5 dk. ağzı kapalı olarak kaynat. Ilıyınca iç (Sakın soğutma iyice). Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez iç. Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İkinci Kür İçin; İlk adeti olduktan sonra ikinci adete 10 gün kala tekrar aynı kürü 10 gün uygula. (Ben ikincisini 7 gün biliyordum o kadar uyguladım o yüzden, ama siz 10 gün yapın kızlar).

--> İNCİR KÜRÜ

1 lt. kaynamış suya 15-16 kuru incir koy, 20 dk. ağzı kapalı olarak kaynat. Ilıdıktan sonra süz. 2 veya 3 e bölerek öğünlerden 10-15 dk. önce aç karnına iç. 25 gün uygula + 7 gün ara ver + Tekrar 25 gün uygula. Toplam 50 günlük kür. NOT: İncirleri bir kez kopararak suya at. Eğer incirin dışı beyaz pudralı ise önce yıka, sonra suya at.

--> KEÇİBOYNUZU KÜRÜ

Yarım litre kaynamış suya 6-7 adet adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak at. 3 dk. ağzı kapalı olarak hafif ateşte kaynat. 20 dk. dinlendir. Dinlenme süresi sonunda keçiboynuzu parçalarını çıkar. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karnına, diğer yarısını da akşam yatağa giderken iç. Bu uygulamaya 1 hafta boyunca hergün devam et. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken 1 su bardağı su iç. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygula.

DİPNOT: Soğan ve incir kürü aynı anda uygulanmaz. İlk adım soğan kürü (2 kür), soğan küründen sonra incir kürü. İncir kürüne başlangıç için şart olan herhangi bir zaman-adet dilimi yok.

< a href="http://www.fertilityfriend.com/home/4048fa/" style="font-size:smaller;" >
< img src="http://www.fertilityfriend.com/home/4048fa//thumb.png" />
< br />My Ovulation Chart</a> || <a href="http://www.fertilityfriend.com" style="font-size:smaller;" >Ovulation Tracker</a>

sadece tubilosh burdaymış. ben yaklaşık 1 aydır girmedim foruma iyice strese giriyorum diye 30 kasım ya da 1 aralık batımdı en geç. hala kırmızılar gelmedi tubilosh ama kasığım ağrıyor ara ara sancı iriyor o yüzden her an adet olacağım sanıyorum. idrar testi yapmaya bile korkuyorum ama benim adetim daha önce hiç gecikmemşti çok heyecanlıyım napsam bilemedim

merhaba görünmeyen meleklerimm.nasılsınız kızlarrrrrrr.....?sızlerı cok takıp edemedım dınlenıyorum uzanıyorum cogunluklaa caanlarr.... bugun tansferımın 6gunu çarşamba test gunummm dualarınızı beklıyorum kızlarrrrrr zaman durdu yıne banaaa:)) ne zor ıslermıs bunlarr hala ıgnelerım devam edıyor test gunune kadar kalçalarımı hıssetmıyorum artık,kasık agrısımı kalçamdakı ıgne agrılarımı ayırt edemıyorum inşallah sonucumda pozıtıf olur haykırırım burda hamıleymmm dıye alahım bu mutluluguhepımıze gostersınnn tk dılegım buu sağlıklı, sihali,aklı basında ,dını butun ,akıllı uslu evlat ver bızlere rabbım ..duaalrınızı beklıyorum kızoşlarrrrrr........

canımcımm test yapsanaaa
her an adet olucakmış hissi hamilelik belirtisi biliyorsundur
güzel haberlerini bekliyorum canımm

ayy kuzummm az kalmış test gününeee.
inşallah pozitif haberinle coşucaz burdaaa
dinlenmeye devam et güzelim.çarşamba sabahı güzel haberle erkenden burada ol tamam mııı

perimmmm
kız nerelerdesin yahuuu
hani cuma geliyordunn???
gel artık kuzu merak ediyorum seni...

mrb kızlar nasılsnız benim adetim 2 gün gecikti ama sanki heran adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyor mide bulantım yok uyku halim yok göğüslerim acıyor ara ara ama birde sağ yumurtalığım seyriyor gibi atıyor sabah test yaptım ama megatif çıktı sizce erkenmi yaptım testimi

kızlar cevap yokmuuuuuu

hamile olabilirmiyim peki? belirti yok oyuzden sordum erken olabilirmi daha

Belki gec dollenme olmustur kan testinde bile pazts yaptirdim 1.5 tu gebelik yok dediler persembe 20 olmustu gebelik cikti tabi benim adetten 5 gun onceydi ama burda birsuru kisiyi duyduk seninde oyle olabilir canim kirmizilari gormeden umidini yitirme

Belirti herkesde farkli oluyor bende ancak belirtiler hafif hafif basladi onun icin illa belirti bekleme insan kafayi takinca hersey belirti geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…