Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Göbek ağrısı bir belirti olabilir mi? Göbeğim, karnım, kasığım, mememmmmm ağrıo halsizim yorgun mutsuz enerjim yok canım sıkılıo uykum var ama hala brlirti arıom

tebrik ederim canım Mevla tamamına erdirsin.Bende önce smear tstinde cin2-cin3 çıktı 1 hafta sonra da hamile olduğumu öğrendi.Geçen çrşmba kolposkopi ve biyopsi yapıldı.sonuç bu hafta çıkacak ama çok kötü değilse tedaviyi doğumdan sonra yapacaklar .

niye kimse yok yaaa(((( yarın regl 7. günü soğana başlıycam sabah aç karnına içmem lazım demi? bi de arkadaşlar soğan hani şu beyaz olanlardan olacak diye bi şey duydum doğru mudur? normal soğanla yapsam olur dimi?? püffff hepten saçmalamaya başladım walla(((

sabah aç karnına diye biliyorum canım ,bide beyaz soğan olması şart dış kabuğu kahverengi olup içi beyaz olanlardan ...kolay gelsinn :))

Benimde imzamda bebeğimin doğacağı tarih yazsınnn. Böyle arkadaşları görünce gıpta ediyorum özenmemek elde değil vallahi.

tatlıııımm hosbulduk sekerım..ıyım canım sen nasılsın..nasıl gecdı günün..bugünlerde kımseyı buralarda yakalayamıyorum gıbı

çok şükür canım benim.
bu ara bulantılar fena arttı.bütün gün keyifsiz ve suratım asık geziyorum :120:
günüm bol bol yatmakla geçti :)
annem yarın gidicek büyük ihtimalle.
akıntımın normale dönmesi için sürekli istirahat ediyorum.

bu ara pek gelen giden yok gibi.
ayrıca bugün de hafta sonu oldugu için haliyle pek ugrayan olmuyor...

senin günlerin nasıl geçiyor canım?

canım bende bu aralar oruc borcumu ödüyorum olurda hamıle kalırım sonra hıc oruc tutamam..havalar sogudugu ıcınde evde yıyıp ıcıp yatıyorum ıste...atesımı her sabah ölçüyorum ıste öyle canım...annen sana cokmu uzak? kalma yerınden zaten dıkkat et kendıne...doktor ıkız bebegın olma ıhtımalıyle ılgılı bısey dedımı canıkom...kendıne ve bebegıne ıyı bak canım bız teyzelerıde burda onu sevelım

BAna da öğret ya.Kimse bana cvp yazmadı

canımbenim forum sayfasında kendi mesaj alanında hamilelik takvimi yazıyor oraya tıkla son adet tarihini falan yazıp kaydedersen çıkyor. umarım doğru anlatmışımdır. bütün kızlar iyi eğlenceler yada kullanıcı kontrol panelinde hamilelik takvimi oluştur var oradan yapıyorsun

Son düzenleme:
kimse kalmamış ama ben geldim kızlar,

bu ay da olmadı, kısmet değilmiş demek..

perşembe gece akıntım değişti, cuma da başladı reglim.. geçen 2 ay erken gelmişti, aradaki farkı kapattı demek ki geç gelerek..

yeni bat 28 aralık... phiacım eklersen sevinirim..

slm arkadaşlar bende uzun süredir forumu takip ediyorum ama aranıza yeni katıldım..13 aydırda bebek istiyoruz..ve adet olmamak için gün sayıyorum..

kızlar

bal tarçın çörek otu kürünün tarifini tekrar ekleyebilir misiniz?

kısmetse ben de yarın başlayayım diyorum..

Canım hayırlısı olsun. Aralık ayına daha sıkı hazırlan. Ovulasyon testi, ateş tablosu, kürler. (Eşine keçiboynuzu kürü, kendine BTÇ kürü)

BTÇ KÜRÜ

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Çörekotunu dograyicida çekebilirsin, mutlaka çekilmeli ama tamam?

Haydi şimdiden kolay gelsin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…