canımcımm test yapsanaaa
her an adet olucakmış hissi hamilelik belirtisi biliyorsundur
güzel haberlerini bekliyorum canımm
tubilosh güzel haberlerle geldim. test yaptım pozitif hemde silik falan değil bariz 2. çizgi varAllah'ım her isteyene nasip etsin inşallah. phia bat 1 aralıktı artık listede kendimi hamiş görmek istiyorum yarın inşallah kan testimiz de güzel çıkar kızlar bende kaç aydır bekliyordum bu ay kafama takmadım. buralara bile fazla uğramadım rabbim sizlerin de yüzlerinizi güldürür içinizi rahat tutun
canımcımm test yapsanaaa
her an adet olucakmış hissi hamilelik belirtisi biliyorsundur
güzel haberlerini bekliyorum canımm
tubilosh güzel haberlerle geldim. test yaptım pozitif hemde silik falan değil bariz 2. çizgi varAllah'ım her isteyene nasip etsin inşallah. phia bat 1 aralıktı artık listede kendimi hamiş görmek istiyorum yarın inşallah kan testimiz de güzel çıkar kızlar bende kaç aydır bekliyordum bu ay kafama takmadım. buralara bile fazla uğramadım rabbim sizlerin de yüzlerinizi güldürür içinizi rahat tutun
tebrik ederim bende hamişliğini yeni öğrenenlerdenim.inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.
kızlar hamişimmmmmm =) bugün öğrendim kan testinde. 3 hafta 4 günlük... 7 aydır istiyordum bu ay ovulasyon testi kullanarak denedik. veee oldu. bu testi burada duymuştum. çooook teşekkür ediyorum iyiki varsınız. inşallah isteyen herkesin olur.
tebrik ederim cnm bende yeni öğrenenlerdenim benimkide 4 haftalık allah sağlalim kucağımıza almayı nasip eder inşallah
aminnnnnn canım inşallah. senin de hayırlı olsun. ben cuma günü idrar testinde gördüm iananmadım bukadar erken olamaz dedim. adetime daha 6 gün vardı =) hala şaşkınım yani. neyse alışıcaz sanırım.[/QUO
aynen cnm bnde çok şaşkınım ben şimdi hamişmiyim yani diye soruyorum kendime inşallah hamişliklerimiz sağlıklı devam eder bebişlerimiz göbüşlerimizde hareket etmeye başlayınca daha güzel hissedicez bence...
arkadaşlar bu soğan kürüne regl 7. günü ile 15. günü arası mı yapıcaz... bi de yaptım diyelim o tarihlerde hamile kalmışsam bi zararı olmaz mı?
niye kimse yok yaaa(((( yarın regl 7. günü soğana başlıycam sabah aç karnına içmem lazım demi? bi de arkadaşlar soğan hani şu beyaz olanlardan olacak diye bi şey duydum doğru mudur? normal soğanla yapsam olur dimi?? püffff hepten saçmalamaya başladım walla (((
canım çok teşekkür ediyorum. hemen kopyalayıp kaydettim tarifleri. sayfalar kaydıkça bulmak zor oluyor.. sabah hazırlayayım da başlayalım inşallah.
ateş tablosunu da hazırladım, bakalım becerebilmiş miyim??
40d026 Ovulation charts on FertilityFriend.com
slm kızlar
Reglim bu gün itibari ile bitmiştir şimdi yumurtlamayı bekliyorum :)
bu ara bişi sorucam eşim birlikte olmak istedi bende bu iki hafta çok sık birlikte olmayacağımızı söyledim bugün birlikte olursak bir yada iki gün sonra belki sonra dedeim yumurtlama gününe kadar bekliyeceğiz dedim
oda bana bunu ne için yapıyoruz dedi bende çok sık yapmazsak yumurtlama günü daha iyi olurmuş dedim
bunun mümkün olmadığını 3 yada 4 gün boşalamaz ise spermlerin idrarı ile geldiğini söyledi zaten gelenler ölmüş oluyor dedi
bunu nerden biliyorsun dedim
idarından geldiğinde meraklanıp doktora gitmiş testlerle felen dedi doktor böyle olduğunu söylemiş
şimdi yani yumurlama gününe kadar sık sık birlikte olmayın deniliyor ya bundan kasıt 2 yada 3 gün de bir mi oluyor bu meseleyi bi türlü anlayamadım
Tebrik ederim canım, Allah sağlıklı sıhhatlice kucağına almayı nasip etsintubilosh güzel haberlerle geldim. test yaptım pozitif hemde silik falan değil bariz 2. çizgi varAllah'ım her isteyene nasip etsin inşallah. phia bat 1 aralıktı artık listede kendimi hamiş görmek istiyorum yarın inşallah kan testimiz de güzel çıkar kızlar bende kaç aydır bekliyordum bu ay kafama takmadım. buralara bile fazla uğramadım rabbim sizlerin de yüzlerinizi güldürür içinizi rahat tutun
kızlar hamişimmmmmm =) bugün öğrendim kan testinde. 3 hafta 4 günlük... 7 aydır istiyordum bu ay ovulasyon testi kullanarak denedik. veee oldu. bu testi burada duymuştum. çooook teşekkür ediyorum iyiki varsınız. inşallah isteyen herkesin olur.
aminnnnnn canım inşallah. senin de hayırlı olsun. ben cuma günü idrar testinde gördüm iananmadım bukadar erken olamaz dedim. adetime daha 6 gün vardı =) hala şaşkınım yani. neyse alışıcaz sanırım.[/QUO
aynen cnm bnde çok şaşkınım ben şimdi hamişmiyim yani diye soruyorum kendime inşallah hamişliklerimiz sağlıklı devam eder bebişlerimiz göbüşlerimizde hareket etmeye başlayınca daha güzel hissedicez bence...
inşallah canım. iki gün sonra bir daha kan testi yaptırıcam değerler doğru yükseliyor mu diye bakmak için. şimdi de onun heyecanı başladı. ay bi panik oldum =)
kızlarrr hemişliklerinizi tebrik ediyorum 6.ayı denıyoruz bızde.....ovu testine göre ne zaman bırlıkte oldunuz..ben bu zamandır beceremıyorum da
​Güzelim, kan testini tekrarladın mı 2 gün sonrasında?
cnm bnm ilk yaptırdığımda 4.71 di ama gebelik olmadığında 0.33 falan çıkıyodu doktorum yarın yine yapalım dedi 1 gün sonrasında 12.74 çıktı doktorum gebelik var erken dönemlerindesin çok dikkat et dedi.pazartesiyine randevüm var ozamanlar gebelik testinde çok az belli oluyordu şimdi ikinci çizgi belli oluyor artık gitgide koyulaşıyor yarında güzel haberleri alıcam inşallah.
offf çörekotunu ezmek ne zor işmiş.. robota attım olmadı, havana koydum dövdüm olmadı. azcık ıslattım parçalanır belki diye eh işte.. en sonunda kızdım balla karıştırıp robota koydum. arada gidip çeviriyorumm... azar azar parçalanır herhalde. kalanını da çiğneye çiğeneye yesem.... oysa ne de kolay gözüküyor okurken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?