Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

geçmiş olsun canım zor günler geçirmişsin inş rabbim bizim yüzümüzüde güldürecek ama sabretmemiz lzım allah saberedenlerle birliktedir

geçmiş olsun canım zor günler geçirmişsin inş rabbim bizim yüzümüzüde güldürecek ama sabretmemiz lzım allah saberedenlerle birliktedir

amin inş ben zaten sabır küpüyümdür :) bu ay'ı dört gözle bekliyorum 10 aralık hayatımın dönüm noktası olsun istiyorum yaş 30 zaten

CANIMCIM GÖRMEZMİYİMMMMMMMMM
yha sıkıntılıyım bugün biraz.kusuruma bakma olurmu.
nasılsın bakalım sunbalımm

skıntı yapma kuşum iidir inşallah hiç annesini üzermi kuzusu ben iiyim bugün yarın yumoşum çatlayacak çalışıcaz yeniden rahim filmim temiz çıktı çok şükür artık dua edicez bol bol ve belicez

amin inş ben zaten sabır küpüyümdür :) bu ay'ı dört gözle bekliyorum 10 aralık hayatımın dönüm noktası olsun istiyorum yaş 30 zaten

benimde 12 12 12 bende istiyorum ama hayırlısı olsun biz istedikçe stres oluyor olmuyor relaxxxxxxx

evet çok haklısın stres herşeyin başı şimdi 2 haftadır bel ağrılarım var ara ara kasılarıma vuruyor ümitlenmek istemiyorum ama aklım kayıyo ya hamileysem diye tutamıyorum kendimi

canım rabbim gönlüne göre versin inşallah.bu hayatta neye kolay sahip olabiliyoruz ki değilmi?
ben 6 buçuk yıllık evliyim.
yaşım da 24. bu 6 buçuk yıla 7 düşük ve sağlıklı bir oğul sıgdırdım
Rabbime tevekkül edip sabretmek lazım.zamanı gelince veriyor...
şu an 7 haftalık hamileyim ama okadar düşükten sonra rahat olunmuyor işte.
doktor randevuma 1 buçuk saat sonra gidiyorum ve karışık duygular içindeyim.korku,heyecan,merak...
sevinçli bir şekilde geri gelmemi nasp etsin Rabbim inşallahh...

inşallah iyidir tatlım.
zaman geçmiyor sanki...

inşallah bu ay gelir kuzuşunn anneciğine

şekerim napıyon neyin var sıkıntılıyım demişsin

dualarım seninle canım korkma ama güzel şeyler düşün güzel olsun inş güzel haberlerle geri gelirsin

benide ekleyin 10 aralık

Son düzenleme:
şekerim napıyon neyin var sıkıntılıyım demişsin

canımcım napayım yaa dr randevuma az birşey kaldı zamanın geçmesini bekliyorum.
birkaç gündür kesilmiş olan kahve rengimsi akıntım dün yine gelmişti akşam.şu an fazla birşey olmasada yinede insan stres yapıyor.
rabbimin izniyle bugün pıt pıtları hayırlısıyla bir duysaydım rahatlardım :26:

dualarım seninle canım korkma ama güzel şeyler düşün güzel olsun inş güzel haberlerle geri gelirsin

Allah razı olsun canım benim
inşallah güzel haberlerle gelicem

gelsine sevim onu ben sarım kollarıma oyy annesinin kuzusu diyimm

ayy inşallah tatlım.önce göbüşündeyken ki mutlulugu sonrada kollarına aldıgındaki huzuru rabbim en kısa zamanda yaşatsın sana ve tüm isteyenlere inşallahhh

güzel haberlerle gelceksin inşallah ayy canım hayali bile beni hycanlandırıyor ki gerçeğini yasamak için can atıyorum

kızlar hepinizi öpüyorum ben hazırlanayım.
birkaç saat sonra iyi haberlerle gelirim innnnnnnnnnşallah
hoşçakalınnn

phia cım beni yeşillendirmişssin canım biliyosun benimki kimyasal gibi bişey cıktı yeni bat da heralde 28 aralık gibi

Valla mı kıııııızzzz 6 gün nasıl yaşadı spoşlar.Bu nasıl iş anlamıyorum ben.Yumoşlar 24-48 saat içinde döllenmesi lazım çatladıktan sonra.Spoşlar en fazla 1 gün yaşıyor.E senin spoşlar nasıl canlı kaldı 6 gün?Neyle besledin kız onları? Benim ilişki geçeli 8.gün oldu..4 gündür falan ağrı çekiyorum.Yumurta çatladıktan sonra ağrın kesildimi devammı etti?Hayır yumurta oluşma sürecinde ve çatlamasında ağrı oluyor,çatladıktan sonra kesiliyorsa ben daha çatlamadım demek.Belimde kuşakla geziyorum.Tutunmadan oturup kalkamıyorum ağrıdan.İlaç da almıyorum yumoşları etkiler diye.Allahım ol dedi mi olur....Ol de artık ALLAHIM....Bizde peygamber sabrı yok maalesef...Elimizi boş çevirme bu cumalar vakti....

Bende öyle.Bazen küçük bi yorum ümitlendiriyor insanı,bazen güzel bi dua,güzel bi espiri....Ben hayatıma renk katan kk üyelerinden razıyım,Allah da onlardan razı olsun...

nasılsın canım biraz daha iyimisin,o tatlı canını sıkma hiçbirşey için inan ki herşeyin bir hayrı var,bu cama vakti duam seninele ve diğer tüm arkadaşlarla....hepiniz bebeklerinizi kucağınıza alın en yakın zamanda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…