Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

geç yumurtlayınca geç döllenme oluyor canım bu arda ben ateşimi ovu charta ekleyemiyorum neden acep

kız sen bebişi kandırmaya utanmıyormusun

Amaaan napıyım ebson dalga geçiyorum valla artık.Benim pampişte tık yok,pipimiz dersen ondan beter boynu bükük.Kalp ile beyin arasındaki tüm hormonlarımız tatilde.Hz.Meryem gibi mi olacak sanki bu ay.Spoş yok bebiş yok.Bu kadar vahim

ebsonum nasılsın canım epeydir görüşemedik senle nasıl gidiyo hayat

hayırlı olsun canım allah tamamını erdirsin nasıl başardın bu mucizeyi anlat bakalım bi önerin varer mı bize

cnm bnm valla ben korunuyordum ama bi bebişim olsun çok istiyodum kasım ayında korunmayı bıraktım ilk aydan olmaz diye düşünüyodum ama süpriz oldu:)

hayırlısı olsun canım allahtan ümit kesilmez
ebsonum nasılsın canım epeydir görüşemedik senle nasıl gidiyo hayat

iyiyim canım hayat akıp gidiyor valla sen nasılsın

cnm bnm valla ben korunuyordum ama bi bebişim olsun çok istiyodum kasım ayında korunmayı bıraktım ilk aydan olmaz diye düşünüyodum ama süpriz oldu:)
allah banada nasip eder inşallah bu ay dua edermisin canım bu mübarek cuma gününde benim için

hayırlısı olsun canım allahtan ümit kesilmez

iyiyim canım hayat akıp gidiyor valla sen nasılsın

yok atesti yok ovi testiydi yok çalışmaydı günler geçip gidior canım havalarda soğuk değil o yüzden keyfim yerinde çok şükür

ayy ne güzel seyler bunlar...gecer zaman canım hıc merak etme...öyle cabuk gecerkı bır bakmıssın kucagına almıssın bebısını..yoksa bebıslerınımı demem lazım kııızzz

canım ebimmm
Allah razı olsun.inşallah hayırlı haberlerle gelirim...

pitpit lari da duydunmu artik senden mutluusu yok canim hadi hayilisi yarin yaz bize gelir gelmezz optm

canım benim innnşallah hayırlı haberlerle gelirim ve size iyi haberler veririm.
sinirim bozuk çünki akşam wc ye gidince yine açık kahve akıntı gördüm
off yaaaa sürekli böylemi olacak buu

ayşem kuzum darısı başına inşallah...
Rabbim ol derse olur kuzum yaa.
bak ben topu topu 3 defa felan tahmini yumurtlama gününde çalıştım.
ama sonrasında eşim şehir dışına çıktı. 3 günün ardından doktora gittik agrımdan dolayı,daha yeni yumurtladıgımı öğrendim.
ve o gün oldu 1 defa çalışma.
ama yumurtlamadan önceki en son ilişki yaklaşık 5-6 gün felan önceydi.
ben ayın 14 ü yumurtlama sanarken 20 siymiş.

herşeyin hayırlısı kuzum...
zamanı gelince elbet vericek rabbim.

bu arada kızlar bana dua edermisiniz...
bugün dr a gidicem,hayırlı haberlerle geleyim.
anlam veremediğim bir açık kahvemsi-sarımsı akıntım var.ağrım sızım yok ve bulantım aynen devam.
Rabbim sen hayırlı haberler almamı nasip eylee

günaydınlar şkerim nasılsın

hayırlı olsun allah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin
bak ben hamilesin sandım bura da yeniyim inş hamile kalırsın bu ay

ağzından bal damlıyor canım amin inşallah güzell haberler alıcaz bu ay

tubiloş ben yzıom yazıom beni hiç görmüosun ama sen ya

aranızda en berbatı benim 3 yıl olucak evli olalı 1.ci yılın sonunda hamile kaldım ve dış gebelik geçirdim ölümlerden döndüm tüpün birini aldılar 6 ay korunduk 1 yıldır da uğraş ama tık yok üstüne de kilo ekle offf bazen sizlerin yazılarını okuyorum rahatlatıyorum kendimi bi enerji geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…