Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Rabbim seni ve bebğini korusun inşallah,şifalar versin...Üzülme her şerde bir hayır mutlaka vardır,Allah'a sığın yeter..

iyi geceler kızlar bizim bu ay bebiş için 3. denememiz olacak ve bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım normal de 30 günde adet oluyorum ama testte 11. gün çift çizgi gördüm yumurtlamama bakarsak bu ay 27 günde olmam gerekiyor sizce hangisini dikkate alayım? bu arada bebek düşündüğümüzden beri yani son 3 aydır 30 günde oluyorum ondan önce 27-28 günde oluyordum...

inşallah canım çok sağolun hepinize teşekkür ederim dualarınız için yarın akşam iyi habrlerle dönerim Rabbimin izniyle hepinize iyi geceler..

canım çok geçmiş olsun allah şifa versin ve beeğinizi size bağışlasın canım

canım bende 27 28 günde oluyorum genelde ovi testi kullanıyorum4.ay bu ay ve ilk ay 14. oldu son 2 aydır 17.18.günlere kaydı arada geç yumurtluyorum yada hep geç yumurtluyorumda hberim yok bugün 12.gün çizgihala açık renk

anladım canım hani drlar diyor ya yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur diye ondan kafam karıştı yani senin de 17-18 de oluyorsa o aylarda 32 günde olman gerekiyor ama 27 28 diyorsun :44: ben takılmayayım bari buna benim derdim de testi erken yapmak 30 değil de 27 sayıp yapasım var da

geç ovulasyon oluyor ama farkettim luteal fazım sanırım 13 gün sürüyo genelde 14 gündür bazılarında 15.gün belkide fark burdan kaynaklanıyor

herkese iyi akşamlar. taydin varmı bir değişiklik. lotus dualarımız sana ve bekleyen herkes için.

yok canım, gelen giden yok... umudum devam ediyor.. akşamüstü anneme gittim, eve geldiğimde kociş gelmiş yemek ısıtmış yemişti. anam ev bi yemek kokmuş, midem bulandı.. halbuki yemeği de ben yaptım gittim yani.. ne bileyim yine psikolojik olabilir ama umut fakirin ekmeği işte..

sağol canım korkuyorum,ağlıyorum sinirlerim bozuldu.Ne diyelim Mevlam neylerse güzel eyler.

rabbim seni de meleğini de korusun canım.. inşallah herşey yolunda gider.. sonu ferah olsun dilerim..

Rainsun, canım sen bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullanmış miydin? Eğer öyleyse iğneden sonra 12. günde test yapmalisin, aksi taktirde erken yapılırsa ilacın etkisi sonucu Beta Hcg var görünür...

Canım, eğer siklusun duzenliyse ki son 3 aydır 30 diyorsun, BAT değişmez. Luteal faz ortalaması her ne kadar 14-15 olsa da, bu yine kişiden kişiye değişir canım. Erken de yumurtlasan geç de yumurtlasan siklusun değişmez canım düzenli bir siklusun olduğu için

gunaydın kızlar.. bata az kaldı... normalde 30-1inde.. ateşim 36,8 duşmedi bakalım nolcak....
inşallah bebegimiz gelir artık...

günaydın fıstıklarrr
nasılsınız???

boll boll hamişli bir gün olur inşallahh

lotusrem canım hayırlı olsunn çok sevindim.
sağ salim kucagına almak nasip olur inşallahh

günaydın fıstıklarrr
nasılsınız???

boll boll hamişli bir gün olur inşallahh

lotusrem canım hayırlı olsunn çok sevindim.
sağ salim kucagına almak nasip olur inşallahh

hastaneden geliyorum canım sonucu ögleden sonra alıcam hala adet olmadım ama ne biliyim hiç umudum da yok Rabbim nasipetsin inşallah sende kucagına al sagsalım inşallah

Son düzenleme:
Gunaydın çok sevindim canım bende busabah yaptım test bozuk çıktı hala gelen yok öglen bı test daha alıp yarın sabah yapıcam artık allahım inş.banada çift çizgiyi gösterir.

ya açıkcası bende kan testinde görmeden kendimi hiç kaptırmıyorum öylesine yapmıstım idrar testini böyle cıktı 5-10dk içinde.

nasipse olur canım olmazsa önümüzdeki aylara bakıcaz:)sıkma canını.

lotusrem benim de batım yarın senin belirtilerin varmıydııı kıızzzz ayy çok heyecenlıyım ben yaaaa 2. ama ne biliyim işte heyecan yaptımm.

lotusrem benim de batım yarın senin belirtilerin varmıydııı kıızzzz ayy çok heyecenlıyım ben yaaaa 2. ama ne biliyim işte heyecan yaptımm.

tatlım benım tüm adet belirtilerim var hala da var.o yüzden pek ümitli degilim aslında.ya bide benim ilk olacak bebeğim daha önce hiç hamile de kalmadım o yüzden nasıl hissedilir pek bilemiyorum.hakkında hayırlısı olsun canım inş bebegın seninledir.

adet belirtileri ve hamilelik belirtileri aynıymış canım inş sende hamişsindir Allahın izniyle tabii :)

kızlar bhcg kan sonucum 27,9 internetten baktım hamilemiyim ben şimdi:) nolur cevap verin hemen

evet canım hamilesin tebrikler benim adete 5 gün kala 19 çıktı.dün adet günümdü 820 oldu çok yeni 2 gün sonra tekrar yap 2 katı artarsa sorun yok demektir.Mevlam kucağına da almayı nasip etsin.

evet canım hamilesin tebrikler benim adete 5 gün kala 19 çıktı.dün adet günümdü 820 oldu çok yeni 2 gün sonra tekrar yap 2 katı artarsa sorun yok demektir.Mevlam kucağına da almayı nasip etsin.

benımde adet günüm gectı canım ya dündü deger cok düşük geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…