Eki Görüntüle 563144
kizlar azonce yaptim hcg testi yorum yaparmisiniz cok silik pek guvenemedim bu dandik testlere batim bugundu
bence yarın hemen kan tetsi yaptır hamişsin teste göre hadi hayırlısı
Eki Görüntüle 563144
kizlar azonce yaptim hcg testi yorum yaparmisiniz cok silik pek guvenemedim bu dandik testlere batim bugundu
gozun aydin canim cizgiyi gorunce sanki kendim hamile ildugumu ogrenmis gibi sevindim bu hamilesin demek oluyo
ins canim yaa ben inanamiyorum yarin kan testinden sonra eminolurum ins saol tatlim ins vardir bebisim
canım yapmışsın testi gözün aydın rabbim kesin sonucunuda pozitif etsin inşallah. yarın bende hamileyim yazısını okuruz inşallah.
arkadaşlar çok kötüyüm yarın sabah kolposkopi yapılacak gerek duyulursa rahim ağzına biyopsi de yapacaklar.Tabi risk içeriyor mesela kanama çok olursa bebeğimi düşürme ihtimalim var.kağıt imzalatacaklar .ama mecburmuşum kolposkopi yaptırmaya her benim için daha riskli olabilirmiş 10 dr a gittik hepsi aynısını söylüyor.tabi illaki bir sıkıntı olmayabilirmiş çok erken gebelik haftasında olduğum için sorun çıkmaz ama yine de belli olmaz dediler.Resmen bunalıma girdim ruhum daralıyor,kalbim sıkışıyor((
canım benim her şey iyi olacak inşallah . unutma enöenmlisi sensinsin. sana ihtiyaç duyan 2 yavrun ve eşin var. aklına kötü hiçbir şey getirme . dualarım 2 yürekle girdiğin bu işlemden 2 yürekle çıkman . Rabbim hayırlısını bilir. ve çifte yürekli kulunun yanında sizleri muhakkak koruyacaktır hepimiz dua ediyoruz. inşallah geçecek hepsi
arkadaşlar çok kötüyüm yarın sabah kolposkopi yapılacak gerek duyulursa rahim ağzına biyopsi de yapacaklar.Tabi risk içeriyor mesela kanama çok olursa bebeğimi düşürme ihtimalim var.kağıt imzalatacaklar .ama mecburmuşum kolposkopi yaptırmaya her benim için daha riskli olabilirmiş 10 dr a gittik hepsi aynısını söylüyor.tabi illaki bir sıkıntı olmayabilirmiş çok erken gebelik haftasında olduğum için sorun çıkmaz ama yine de belli olmaz dediler.Resmen bunalıma girdim ruhum daralıyor,kalbim sıkışıyor((
canım günaydın. evet belli olabilir. ben regl olmama 8 gün varken idrar testi pozitif çıkmıştı. erken gebelik testiyle de yapmıştım. normal eczane de yapılan testlerle de. devam etmedi ama.....
Korkma neolur dua edenin kalbinde korkuya yer yoktur. sen sevdiklerin burdaki herkes senin için dua ediyoruz sana şifa versin diye. yarın akşam inşallah rahat bir nefes alarak sohbet yapacağız.
canım benim iyi geçecek inşallah. dua ediyorum karnındakine kanatlarının altındakilere. rabbim hayırlı güzel sonuçlar versin .ama en önemlisi sensin
tatlım işte ben de yine bugün farklı marka test yaptım onda çıkmadı,cutoff değerleri yüksekti belki bilemiyorum ama laboquick markasıyla yapınca çıktı,yarın bidaha yapıcam çıkmazsa yoktur zaten...senin adınada cok üzüldüm,benimde kimyasal gebeliğim olmuştu,insan üzülüyor çok..Rabbim inşallah versin hepimize hayırlısıyla..
canım hoşgeldin canım .inşallah yarın güzel haber alırız senden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?