ama testte daha gec cıkar suan kanda bakılsa cıkardı ıdrarda cıkması ıcın erken 15 gun tatlm...ulasamazsan bır ıkı gun ıcınde tekrarla testı senüff ya ayın 11 inde yani 18. günde akıntım yapış yapış yumurta akı gibiydii
bende adet olmam gerekiyor die tahmin ediyordum ama olmadım 24 ü 30. günüydü
test yaptım negatifdoktora ulaşamadım hala
neden adet olmadım pekii
napıyım canım, sabah kalkar kalkmaz gittim eczaneye test aldım, eve gelip yaptım ama ikinci çizgiden eser yok.. henüz kırmızılardan da eser yok.. üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim canım..
.
ne yaptın canım doktor kontrolün nasıl geçti
canım sakın moralini bozma. kırmızılar gelmeden ümidimizi kesmiyoruz dimii
inşallah bebişin seninledir.
bekleyelim bakalım.yarın da gelmezse tekrarlarsın testi olmazmı?
ama testte daha gec cıkar suan kanda bakılsa cıkardı ıdrarda cıkması ıcın erken 15 gun tatlm...ulasamazsan bır ıkı gun ıcınde tekrarla testı sen
güldürecek emin ol sen kalbi çok iyi birisin.Mevlam seni darda bırakmayacak şu sıkıntılı zamanlarda bana söylediklerinle çok destek oldun,moral verdin.Allah hem hasta duasını,hem hamile duasını geri çevirmez ümidiyle çok dua ediyorum "Mevlam sana ve diğer bütün arkadaşlara en yakın zamanda hayırlısıyla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah"AMİN
napıyım canım şimdi geldim dr dan şimdi geldim perşembe gününe kolposkopi için randevu verdi aslında yarın yapacaktı ama coraspin kullandığım için olmaz dedi coraspini kestim ama dr pek hoşuma gitmedi hamileliği sonladırma düşüncesinde ben de çok kötü bir durum olmadan istemiyorum.zaten biyopsi yapamazlarmış kanama ve düşüğe neden oluyormuş.sadece kolposkopi ile bakacaklar kanserli hücreler hangi aşamada diye. bir de 2000 tl kolposkopi fiyatı çıkardı.şişli memoriol da prof.Derin Kösebay varmış yarın da oraya gitmeyi düşünüyorum kafam çorba oldu.ama en azından rahim kalınlaşmış,kesenin yeri belli olmuş normal hamilelik yani...
missler gibi banyomu yaptım geldim oğluşumuda uyuttum
pericim ne yapıyorsun bebiş nasıl
iyiyiz çok şükür yarın doktor kontrolümüz var biraz heyecanlıyım akşamda kayınvalideme gitcem 3 gün orda kalırım artık sen ne yapıyorsun canım
iyiyim canım adet oldum cumartesi günü şu bal tarçın kürüne başladım rabbim bu ay onun vesilesi ile bebeğimi verecek inşallah kendine dikkat et şekerim
sağol canım benim sende kendine iyi bak anniş adayımız bebiş gelecek inşallah rabbim gönlünün muradını versin tatlım
Allah'ımmm sen yardım eyle... neler yaşadığımı en iyi sen biliyorsunnn ...(amin)
hayırdır güzelim ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?