valla benimde aklım pek bir karştı doğrusu...neyse cuma günü görcez artık..progestaa bakamaz prolaktinede bakamz tuaf valla
nasılsın maveracım nedense kaç gündür topiğimize kimse gelmiyor arada bakıyorum kimse yok dün akşam hiç kimse yoktu bende kapattım
bekleyip görecez diyosun:) vardır doktorun bir bildiği elbet.
neyse sen bizi de bilgilendir dr.dan gelince, merak ettim ben de güselim..
evet cnm gün aşırı ilşki önerdi pazartesiden itiberen yani tek günlerde 19 21 23 25 kasım ve ileri
bakarmı gebelik tesitne ee çıkrmı sence kanda direk
iyiyim canım çok şükür. ben de ovulasyon testi ile yumurtlama dönemini takip etmeye çalışıyorum. kürler mürler uğraşıyoruz işte:)
haftasonu olduğundan kimse gelmiyodur.. herkes gezmelere gitmiştir belki de:)
sen ne yapıyosun nasılsın? hamilelik nasıl gidiyor? ağrın, sancın var mı?
ben sana şöyle söyleyim benim yumoşlar adetimin 22.günü çatladı 11 kasımdı yani 20 kasımda adet tarihimdi adet tarihimden 2 gün önce öğrendim ben yani arada sadece 10 günlük bir zaman vardı
allaha çok şükür iyiyim sadece sol kasığımda ara ara sancı oluyor başka birşeyim yok bende ev işleri oğlum öyle vakit geçiriyorum inşallah senden bu ay hamiş haberi alırız canım bende ovülasyon testini ilk kullandığım ay hamiş kaldım rabbim sanada nasip etsin ben dua ediyorum hepiniz için
merhaba tatlıebi nasılsın
benim ne zamn çatlmş olabilir.ayın 19 yani pazatesi adetimin 15. günüydü.
ilşki önerdi tahminmce cuma günü yani adetimin 20.ci günü çatladı kontrolede 6 gn var.
sennki kandamı çıkmştı cnm
evet canım hem kanda hemde testte çıktı 20.günü çatladıysa ise kanda çıkar canım ben şüphelendim ve evde test yaptım adetime 4 gün vardı ve geç yumurtlama olmuştu bende ve silikde olsa 2.çizgi çıktı ertesi gün kan testi yaptırdım 140 çıktı yani doktora gittiğinde belli olur canım kan tahlili ister senden
merhaba caNIM IYIM BEN SEN NASILSIN
ayyy kız çok heycanladın şimdi hee..nasıl şüphlendin ne hisstnki o anda..ayy elim ayam titredi bak şimdi
bende iyiyim canım folik asite başladım bende sadece sol kasığımda ağrı var ev işleri oğlumla vakit geçiyor buraya geliyorum sizlerle muhabbet iyi oluyor
hafifte olsa sol kasığımda ağrı vardı sol bacağım çekiliyordu başka belirtim olmadı canım uyku hali göğüste şişlik felan yoktu yani akıntımda yoktu bende ilk başlarda ümitsizdim ama rabbim ol demiş oldu canım yani senin anlıycan belirtilere takılma herkeste aynı olmuyor
hafifte olsa sol kasığımda ağrı vardı sol bacağım çekiliyordu başka belirtim olmadı canım uyku hali göğüste şişlik felan yoktu yani akıntımda yoktu bende ilk başlarda ümitsizdim ama rabbim ol demiş oldu canım yani senin anlıycan belirtilere takılma herkeste aynı olmuyor
kendıne dıkkat et canım..evet bencede ınsan stres atıyor burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?