Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
phıa canm bnde bugun yaptım 10.gunumdeyım sılık cıktı fotosunu cektım ama.diğer topıge ekledım bır gırıp bakar mısın buradan yorum yazarsn sevınrm cnm

perıcım begenmıssın sen ovı testı yaptınmı bır baksana dıger topıge ekledım aralık topıgı buradan yorum yazarsan..

olurmu canım desteğin çok sen hamiş kal bebişlerini görmeye gelicem nede olsa komşu sayılırız

phıa canm bnde bugun yaptım 10.gunumdeyım sılık cıktı fotosunu cektım ama.diğer topıge ekledım bır gırıp bakar mısın buradan yorum yazarsn sevınrm cnm

canım bu ay bende kullandım benim adet düzensizliği vardı şimdi silik gözüküyor daha c çizgisi koyulunda çıkacak t çizgiside daha da koyu çıkabilir t çizgisi ben adetim biter bitmez başladım teste ben adetimin 19. günü gördüm koyu çizgiyi anlıycan geç yumurtlayanlardanım sen test yapmaya devam et hergün aynı saatte yap ben 3 te yapıyordum birde test saati gelene kadar 4 saat sıvı tüketimi az olmalı sabah ilk idrarla yapma ilk idrara çıktıktan 4 saat sonra 2:30 veya 3 gibi yapabilirsin canım

my ovulation chart bende üye oldum ama nasıl eklicem tablomu ingilizcem çok ii değil maalesef

canım bat 30 aralık listeye eklersen sevinirim inş bu sefer Allahın izni ile ovulasyon testi ile birlikte olacak bu iş

canım ovü testi işe yarıyor ben düzensiz olduğum için ne yumurtladığımı bilmiyordum bu ay kullandım şimdi hamişim rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah

ama anlamadım nasıl

canım hergün sabah yataktan kalkmadan dil altından dijital ateş ölçer ile ateşini ölçüyorsun ateşin kaç çıktı 36 mesela ateşini bu tabloya işliyorsun hergün takvim gibi yani hergün ateşi sabah aynı saatlerde ölçüp buraya yazıyorsun ateşinin en düşük olduğu gün mesela 28 günde bir adet oluyorsan 14. gün veya 16.gün yumurtlaman gerçekleştiği an ateşin düşük oluyor mesela 36.5 ten 35.9 gibi düştüğü zaman yumurtluyorsun

cevabın için teşekkür edeerim canım fakat şunu öğrenmek istiyorum. benim adetim düzenlidir yumurtlama dönemim belli değil midir yapmama gerek var mı

perıcım sagol cvp ıcın 27 gunde bır adet oluyorm 10 gunumdu bugun koyu cızgı salı ya kadar cıkarmı kociş ozmnn gelecek cnm ya bu ay da kacırmak ıstemıyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…